motylek1407 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 14:49 I ja sie dołączam z Anielskimi życzeniami! Miłości i jasnego Nieba na horyzoncie!!!! Odpowiedz Link
ewlinp Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 14:58 Sto lat!!! Duuzo zdrówka dla Ciebie i całej rodziny. Niech Wam kazdego dnia świeci słońce! pozdrawiam! Odpowiedz Link
burdziaa DZIĘKUJĘ KOCHANE! 29.01.10, 16:11 Kochane moje Przyjaciólki forumowe bardzo Wam dziekuje,z całego serca-dopiero pierwsze 3 zyczenia przeczytałam a jakie piekne,na spokojnie zasiąde do kolejnych .Jedno zyczenie mam na dzisiaj -byc zdrowa- chyba tylko dzięki Waszej dobrej energii i szczerym zyczeniom jakos sie trzymam,urodzinowe szlanstwo cisnieniowe niestety mnie dopadło,wczoraj Jasio chcial mnie juz wiezc do szpitala,ale się nie dalam :) i noc przezyłam i jeszcze gosci mam dzisiaj....jedna kolezanka przyszła i wysprzatała mi mieszkanie,druga piecze torta,ale mam szczescie.Bardzo jestem wruszona ,sciskam Was mocno. Odpowiedz Link
blanka0 Asieńko 29.01.10, 19:40 kochana najserdeczniejsze zyczenia, zdrówka, miłości i wszystkiego co sobie wyśnisz kochanie zdrowka, zdrowka i jeszcze raz zdrowka Odpowiedz Link
agatka_1979 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 16:52 Burdziu, wszystkiego co nsjlepsze! zdrowka dla Ciebie i Twoich bliskich! Buziaki Odpowiedz Link
badowimo Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 16:57 Ja rowniez sle najlepsze zyczenia, zdrowia i moze banalnie, ale niech spelni to o czym marzysz:) Odpowiedz Link
ankas4 JA TEZ JA tez jeszcze:)) STO LAT!!!!!!!!!!!!! 29.01.10, 18:03 Kochana Nasza! jak widzisz po wpisach JESTES przez nas KOCHANA:))) I WLASNIE milosci Ci zycze do konca swiata! zeby wszyscy oddawali Ci tyle uczucia iile Ty sama dajesz:))) sciskam Mocno Odpowiedz Link
f3f NAJLEPSZEGO!! 29.01.10, 18:12 Życzę Ci dwóch rzeczy: zdrówka dla Ciebie i całej rodzinki i worka pieniędzy, bo z reszta to juz sami sobie poradzicie :) Odpowiedz Link
sierpniowa27 Re: NAJLEPSZEGO!! 29.01.10, 19:43 wszystkiego co najwspanialsze:)samych radosci!!! Odpowiedz Link
maadga Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 18:38 Sto lat spełnienia marzeń, dużo radości i zdrowia :D Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 18:41 Burdziu 100 Lat ! Życzę Ci dużo zdrowia, miłości, uśmiechu i spełnienia marzeń ! Buziaki Marysia Odpowiedz Link
kogosia Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 18:44 Wszystkiego najlepszego kobieto o WIELKIM SERCU:)) Odpowiedz Link
m_k8 Re: 100 lat nt. 29.01.10, 19:49 Asiu, zdrowia, zdrowia i zdrowia. I nie bój się marzyć! Jesteś tak magiczną osobą, że spełnią się wszystkie, zobaczysz! Ściskamy Cię mocno, H&M Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: 100 lat nt. 29.01.10, 21:38 Kochana Burdziu dużo zdrowka przede wszystkim Ci życzę zebyś się mogla cieszyć miłoscią najbliższych,radością zycia i kolorami świata :D.Wszystkiego najlepszego!!!!! Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 20:21 Asiu, życzę Ci wszystkich wspaniałości tego świata i dużo zdrowia dla Ciebie i wszystkich bliskich Ci osób!!! Jesteś wyjątkowa i bądź taka zawsze :) Sto lat!!! Odpowiedz Link
asiak_83 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 20:45 Kochana Asiu, i ja pragnę dołączyć się do życzeń - zdrowia, szczęścia, jeszcze większej miłości chłopaków, udanych wypieków, weny twórczej, wspaniałych obrazów, mnóstwa radości i jeszcze jednego, malego człowieczka który by dopełnił Twoje szczęście :) WSZYSTKIEGO DOBREGO! Odpowiedz Link
anmroz Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 21:36 Spełnienia najskrytszych marzeń i nieustającej werwy w tworzeniu cudownych dzieł! No i dużo zdrowia! Odpowiedz Link
nika1201 Burdziu 100 lat 29.01.10, 21:42 Asiu, dużo zdrówka i radości i wszystkiego czego sama pragniesz Odpowiedz Link
kristin4 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 21:40 Asiu życzę Ci dużo zdrowia, radości, miłości i samych wspaniałych chwil!!!!! Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 21:46 Asiu, spełnienia marzeń, dużo zdrowia, miłości, radości. Niech Cię mąż nadal kocha i rozpieszcza, Julek zdrowy rośnie, anioły piękne jak zawsze, o i te ciasta.... mmmmmmmmm..... Wszystkiego najlepszego :)) Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 22:00 Asiu ściskam Cię urodzinowo i życzę zdrowia, szczęścia i wszelkiej pomyślności i bardzo się cieszę, że mogłam poznać tak wspaniałą i ciepłą osobę. Sto Lat Burdziu! Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 29.01.10, 22:28 Burdziu! wszystkiego, o czym marzysz... spełnienia. Odpowiedz Link
burdziaa Dziękuje raz jeszcze! 30.01.10, 14:21 a skąd Wy takie piękne zyczenia znacie,cudne ! Kazdą z Was wysciskałabym mocno dziekując :) u nas dzisiaj piekne słonce i ja się prawie dobrze czuję ,nie liczac 'skręconego'kolana ale juz nasmarowane to musi przestac boleć-wczorajszy dzień długi i pełen skrajnych emocji od łez z bólu do łez ze szczescia ,jak to w zyciu- goscie wyszli przed polnoca nakarmieni,jeszcze dzisiaj resztki dojadamy i robię sobie wolne :) z godzinkę. Niezapomniane mialam urodziny,rowniez dzieki Wam i cudnym smsom. 100 lat dla Ninki Gismolka od cioci burdzi ! Odpowiedz Link
zabka11 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 30.01.10, 14:25 Jeszcze raz Asiu ( bo nie wiem, czy sms wczoraj doszedł?) duuużo zdrówka, radości i miłości:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link
burdziaa Zabka 30.01.10, 14:57 dotarł Aniu i od Ciebie i od wielu innych-wspaniale smsy,nie dalam rady odpisac,serdecznie dziekuje! Odpowiedz Link
asuzi Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 31.01.10, 19:29 i ja się dołączam wszystkiego naj naj :) Odpowiedz Link
silvii Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 31.01.10, 21:04 to ja też się dopiszę ;) spełnienia tych najskrytszych... ;P Silvii & Dan Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 31.01.10, 21:40 Burdziu kochana! Spokoju, zdrowia, szczęścia wszelkiego i ogromnej miłości Twoich chłopców Ci życzę!! Ściskam bardzo ciepło i serdecznie, mam nadzieje, że się na zlocie spotkamy :) Całuję Odpowiedz Link
zumali Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 01.02.10, 13:13 Burdziu, spozniona ja, ale ... zycze Ci przede wszystkim duzo zdrowka! Niech wszystkie Twoje dni beda pelne slonca, radosci i milosci. Wszystkiego naj! Odpowiedz Link
metanira Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 01.02.10, 22:03 Burdziu, ode mnie też przyjmij najlepsze i najserdeczniejsze życzenia, spóźnione, ale szczere. Obyś się nigdy nie zmieniła, bo bardzo dobra z Ciebie Dziewczyna i niech życie oszczędzi Ci bólu i przykrości, a nie szczędzi szczęścia i uśmiechu. Odpowiedz Link
joasia83m Re: Burdzia dziś świętuje z nami swoje urodziny 02.02.10, 21:35 Asiunia, spóźnione ale najszczersze zyczenia rowniez od nas, byc ZAWSZE byla sobą czyli wspaniałą, ciepłą, rozsądną, mądrą, pomysłową, rozmarzoną, kochającą, przyjacielską, oj milion rzeczy by tu wymieniac.. po prostu taką jaką JESTEś! Całuje, ściskam z calych sił i góre wirtualnych lodów przesyłam :-****** Odpowiedz Link