Dodaj do ulubionych

Kawę na wtorek podano

08.11.16, 05:54
Witam się z kawą w locie :)
przymrozek złapał więc jeszcze wcześniej musimy wyjść dzisiaj
Miłego wtorku oby był lepszy od poprzednich dni :)
Obserwuj wątek
    • aurinko Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 08:35
      U nàs też był przymrozek. Ja nieprzytomna. Siedziałam wczoraj do późnej nocy z Majką na sorze. Jak już wychodzilysmy to mało nie zemdlala z bolu brzucha. Jakas jelitowka ja dopadła. Dziś nie poszła do szkoly. Nie dosc ze treningi, basen i wf ma z głowy przez 2-3 tyg to jeszcze na pokaz kapoeiry nie może jechać. W nocy jeszcze dokanczalam robotę. Muszę wstać po zakupy, dzisiaj mam gości, zostają na noc. Zapałki w oczy i do boju!
      • kamamama2 Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 10:12
        kończę z Wami kawę. Bardzo się Maja pochorowała...oby szybko było lepiej...trzymajcie się
        • mama_ditte Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 10:19
          Uuuu to kiepsko Elu, trzymajcie się
          Ja całą niedzielę spędziłam na zakźnym bo się zatrułam grzybami i przerzucali mnie z oddziału na odział i między dwoma szpitalami :(
          • aurinko Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 12:03
            Dzięki dziewczyny, Majka z jelitówką radzi sobie bdb, na sorze byłyśmy przez zbity palec, mocno jej spuchł i zsiniał i opuchlizna wchodziła już na rękę, na szczęście na rtg nic nie wyszło tzn nie ma złamania ani pęknięcia, tylko stłuczenie. Ale wyłączona z zajęć ruchowych na min. 2 tygodnie, co dla niej jest katastrofą :-/
          • aurinko Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 12:04
            Jejku jak to zatrułaś się grzybami??? Wszystko już w porządku??
            • mama_ditte Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 16:47
              No zatrułam się, ale na szczęście jadalnymi (zabraliśmy ze sobą to co zjadłam )więc po prostu mi nie służą
    • alcea3 Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 11:17
      Maja zdrowiej siłaczko!

We Wro słonecznie choć bardzo zimno. Daleko do lata?:)
      • a090707 Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 11:41
        O jak fajnie, że pijecie kawę- ja właśnie sobie zrobiłam z miodem i cynamonem to się dosiądę. Zdrówka i miłego dnia wszystkim !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka