mama_ditte 08.11.16, 05:54 Witam się z kawą w locie :) przymrozek złapał więc jeszcze wcześniej musimy wyjść dzisiaj Miłego wtorku oby był lepszy od poprzednich dni :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 08:35 U nàs też był przymrozek. Ja nieprzytomna. Siedziałam wczoraj do późnej nocy z Majką na sorze. Jak już wychodzilysmy to mało nie zemdlala z bolu brzucha. Jakas jelitowka ja dopadła. Dziś nie poszła do szkoly. Nie dosc ze treningi, basen i wf ma z głowy przez 2-3 tyg to jeszcze na pokaz kapoeiry nie może jechać. W nocy jeszcze dokanczalam robotę. Muszę wstać po zakupy, dzisiaj mam gości, zostają na noc. Zapałki w oczy i do boju! Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 10:12 kończę z Wami kawę. Bardzo się Maja pochorowała...oby szybko było lepiej...trzymajcie się Odpowiedz Link
mama_ditte Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 10:19 Uuuu to kiepsko Elu, trzymajcie się Ja całą niedzielę spędziłam na zakźnym bo się zatrułam grzybami i przerzucali mnie z oddziału na odział i między dwoma szpitalami :( Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 12:03 Dzięki dziewczyny, Majka z jelitówką radzi sobie bdb, na sorze byłyśmy przez zbity palec, mocno jej spuchł i zsiniał i opuchlizna wchodziła już na rękę, na szczęście na rtg nic nie wyszło tzn nie ma złamania ani pęknięcia, tylko stłuczenie. Ale wyłączona z zajęć ruchowych na min. 2 tygodnie, co dla niej jest katastrofą :-/ Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 12:04 Jejku jak to zatrułaś się grzybami??? Wszystko już w porządku?? Odpowiedz Link
mama_ditte Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 16:47 No zatrułam się, ale na szczęście jadalnymi (zabraliśmy ze sobą to co zjadłam )więc po prostu mi nie służą Odpowiedz Link
alcea3 Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 11:17 Maja zdrowiej siłaczko! We Wro słonecznie choć bardzo zimno. Daleko do lata?:) Odpowiedz Link
a090707 Re: Kawę na wtorek podano 08.11.16, 11:41 O jak fajnie, że pijecie kawę- ja właśnie sobie zrobiłam z miodem i cynamonem to się dosiądę. Zdrówka i miłego dnia wszystkim ! Odpowiedz Link