borowka78 29.01.10, 11:11 Hej kochana, kiedy planujesz wyjazd do Poznania? Cos nie możemy się zgrac. Druga sprawa- ostatni wpis na blogu (zaglądam codzinnie-jeden z moich ulubionych), co to za perfumy? ściskam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-millie Re: e-milie 29.01.10, 14:14 Hej Boróweczko! Niestety nie wiem, kiedy będę w Poznaniu - ciągle nam coś wypada. Ale dam znać, jak się wybiorę :) Na pewno! Perfumy Ninka dostała na urodziny. "Barbie" :) Miłego weekendu! e-millie Odpowiedz Link
borowka78 Re: e-milie 29.01.10, 14:22 Hmmm...ale pamietaj o mnie, kiedy już zawitasz w Poznaniu :-) tak myslalam, ze to dziewczecy zapach ;-) musze kupic corce kolezanki cos z kosmetykow-ja jest to dla mnie to czarna magia ;-) oczywiscie kupowanie dla dziewczynek, bo dla siebie- to ok ;-) Odpowiedz Link
ewlinp Re: e-milie 29.01.10, 16:51 podłączam się pod watek, emillie pokaz prosze zdjęcie małej w całosci w tym stroju, poprostu zaczarowałaś mnie tym aniołkiem :))) Odpowiedz Link
e-millie Re: e-milie 30.01.10, 00:56 Muszę zobaczyć, czy mam takowe ;) Zdjęć aniołka zrobiłam dosłownie kilka w biegu przed wyjściem do przedszkola. Prawdziwy bal karnawałowy był dopiero dzisiaj, ale przebranie już zupełnie z innej bajki ;) Jak znajdę całościowe zdjęcie anioła, to wrzucę na forum! e-millie Odpowiedz Link
ewlinp Re: e-milie 30.01.10, 10:12 będe bardzo wdzieczna strasznie mi się podobaja Twoje fotografie, a ten z aniołkiem poprostu wprawił mnie w dobry nastrój, taki spokój bije od Twoich dzieci, nie moge się napatrzyć :) Odpowiedz Link