maniulka_25 10.02.10, 09:42 W domu, czy na imprezie a może na koncercie ? Ja idę z paczką znajomych do knajpki na imprezę w stylu meksykańskim. Nie mogę się już doczekac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma_me Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 11:19 śledzika? tzn ostatki? Nie znałam wcześaniej takiego określenia. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 11:44 a ja myslalam, ze ostatki byly wczoraj, a dzisiaj jest sroda popielcowa. czy ja cos pokrecilam? tak czy inaczej, zeby odpowiedziec na twoje pytanie, to zostaje w domu. bedzie to, niestety, dzien jak kazdy inny. a tobie zycze dobrej zabawy. OLE Odpowiedz Link
f3f Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 12:06 też nie słyszałam okreslenia "śledzik" a co środy popielcowej , ostatków itp to jeszcze przed nami: 11 lutego - Tłusty Czwartek 16 lutego - Ostatki 17 lutego - Środa Popielcowa Odpowiedz Link
f3f Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 12:07 więc mamy jeszcze prawie tydzień na zaplanowanie jakiegoś szlaństwa :))) chociaz u mnie to bedzie tak jak napisała lipiec - dzień jak codzien... Odpowiedz Link
dagi.ww Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 12:12 A ja w sobotę robię małą imprezkę z okazji mojego wyjazdu z UK i właśnie z okazji Ostatek; najpierw winkujemy z dziewczynami w domciu, a potem idziemy na balety - M ma dyżur z Małą ;)) Odpowiedz Link
lilka.k Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 12:17 Mamy zaproszenie na impreze z przebierankami, ale nie wiem czy pojde, ostatnio jakas słaba jestem, w ogole msuze sie pobadac, bo nie wiem co mi jest. Odpowiedz Link
smolineczka Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 13:37 na kalendarzu mam zakreslony do świetowania jeszcze 14 luty, może trochę z "innej beczki", ale też warto pamiętać. w tym roku na ten dzień wypadają Walentynki i rozpoczęcie Nowego roku Chińskiego, Tygrysa :)) Lilka, może masz większe zapotrzebowanie na witaminy i słońce, typowe dla przedwiośnia? Odpowiedz Link
emma_me Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 13:43 a ja w sobotę mam urodziny szwagra, robi imprezkę. chyba zostawię starego z chłopcami i pójdę zaszaleć. Odpowiedz Link
dmgr Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 19:02 My idziemy w sobotę na wesele więc weekend ostatkowy raczej już zaplanowany. We wtorek pewnie w domu będziemy siedzieć normalnie, raczej nic nie przewiduje a miała być impreza ostatkowa ale mojemu m się coś odwidziało (miała być u nas) i na dodatek się pochorował na zap. oskrzeli. Chyba to tylko tak u nas na pomorzu mówi się "śledzik" bo dla mnie to określenie jest bardziej popularne niż ostatki. Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Jak spędzacie śledzika ? 10.02.10, 20:39 Lila, a może test ciążowy trzeba zrobić .......? Odpowiedz Link
lilka.k Re: :) 11.02.10, 09:28 Się ciesz, ale mi by doi smiechu nie było..oj nie. kurde, nie mogę byc, ale mi zasiałaś ziarenko niepoewnosci Odpowiedz Link
maniulka_25 Śledzik = Ostatki :-) faworki = chrust 11.02.10, 08:17 Pączków nie lubię ! Odpowiedz Link