narttu 24.05.10, 08:10 Ida w przedszkolu, pogoda taka sobie- zbiera sie na deszcz, Grecia drzemie na balkonie, a ja szybciutko forum a potem przy herbacie walne sobie jedno z ostatnich zaliczen.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusiajasia Re: kawa 24.05.10, 08:15 Właśnie odpaliłam komputer i szukam kawy, już miałam serwować, ale Nartu niezawodna :)) Ale mieliśmy piękny weekend. Nie spadła ani jedna kropla deszczu. W ogródku patelnia. Napuściłam dzieciom wody do baseniku, ale miały frajdę :) Wieczorem grill, cały dzień na dworzu. No pięknie :) Dziś mam umówioną klientkę do wynajmu mieszkania. Trzymajcie kciuki, oby się udało, bo słaby ruch coś z wynajmem. Szukamy i szukamy. No to miłego dnia wszystkim :) Odpowiedz Link
maniulka_25 Re: kawa 24.05.10, 08:23 Pogoda jest piękna ! Wczoraj spotkałam kandydata na prezydenta Grzegorza Napieralskiego. Mam z nim fajną fotkę :-) Ciekawe kogo dzisiaj spotkam. Ach ten Sopot !!!! Odpowiedz Link
borowka78 Re: kawa 24.05.10, 08:21 Wstałam przed 6ta- piekne słońce mnie obudziło, które niestety chyba zaraz zniknie...;-/ Już w pracy. zaraz serwuje imieninowa kawkę ;-) a dziś po południu w p-kolu przedstawienie z okazji Dnia Mamy- pewnie się wzruszę widząc Szymonka recytującego wierszyki... Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: kawa 24.05.10, 08:53 Na nogach od 6.oo w sobotę i niedzielę padał w Warszawie i pod grad oraz przelotny, silny deszcz. Moja siostra mieszka przy Wale Międzyszyńskim, który jest zamknięty ponieważ przecieka. Zapadła się część chodnika i ulicy (asfaltu). Nie wesoło się zaczyna robić. Ciekawe co u zabki jak tam oni sobie radzą? Dziś w planie obiad i prasowanie (nie cierpię prasować)wieczorem aerobic. Miłego poniedziałku dziewczynki Odpowiedz Link
lucy_cu Re: kawa 24.05.10, 09:24 Siedzimy z Teresią, budujemy już trzecie zoo z klocków. Jaksa śpi. Roboty huk, jak to w domu, niestety Terecha nadal w skrajnej fazie "mamusiu, baw się ze mną"- więc chyba nic nie zrobię. Dziś Emilia pierwszy raz wróci sama ze szkoły- przejęta rano była bardzo. :-) Miłego dnia wszystkim, pieknej pogody, niech te rzeki juz się uspokoją. Odpowiedz Link
boazeria Re: kawa 24.05.10, 09:43 ale u nas w nocy byla burza z piorunami! a w mieszkaniu blyski jakby ktos zdjecia z fleszem robil teraz piekne slonce ale jakies szare klaki w gorze juz wisza ogorkowa zrobiona, kawa wypita, zjem reszte sernika z biala czekolada i porzeczkami :-) wogole to obudzilam sie o 4 nad ranem, bylo juz jasno i koniec spania... tak lazilam do wc i do malego ech nie wiem czy eryka dawac o 1 czerwca do przedszkola- juz zaplacone ale jak sie mala urodzi to raz ze eryk moze sie poczuc odepchniety a dwa ze boje sie ze przyniesie ospe czy cos dla noworodka (swoja droga ja tez nie mialam ospy) Odpowiedz Link
uczula Re: kawa 24.05.10, 10:05 pozno poszlam spac, rano sie obudzilam po 6. glowa boli, oczy bola nastroj nie powiem gdzie. pomijajac ze jestesmy w ostrej fazie klotni, gdzie nM glownie do mnie to ma pretensje...poza tym ze ma mnie w szanownym powazaniu. nic mi sie nie chce :( Odpowiedz Link
joasia83m Re: kawa 24.05.10, 10:17 pije kawe tez w kiepskim natroju.. Dawid znow masakryczne chorobsko zlapal.. z 2 tyg byl spokoj, ahh przedszkole robi swoje. w sumie szkoda bardzo ze teraz nie moze chodzi, na pewno dzieci przygotowuja cos na Dzien Matki, poza tym w piatek ominal go wyjazd do skansenu :( Odpowiedz Link
anula_82 Re: kawa 24.05.10, 10:23 Kawusia wypita, teraz jem lody...o tej porze, a co mi tam! Miłego poniedziałku Wam życzę. Odpowiedz Link
cui Agusiajasia... 24.05.10, 11:02 Czy dobrze pamiętam, że właśnie wyprowadziłaś się gdzieś pod Kraków? Przepraszam, że wypytuję... W niedługim (mam nadzieję) czasie mamy w planach przeprowadzkę i również będziemy chcieli wynająć mieszkanie. Czy możesz zdradzić w jakiej dzielnicy Krakowa mieszkaliście i czy rzeczywiście tak ciężko znaleźć przyzwoitego najemcę? My mamy dość małe mieszkanko, wolelibyśmy je wynająć osobie (osobom) pracującym, nie studentom. Czy odnawialiście mieszkanie po wyprowadzce? W każdym razie trzymam kciuki za znalezienie takiego najemcy, który będzie sprawiał minimum kłopotów i duuużo płacił ;) Ja już po porannej kawce, średnio słoneczny poranek zmienia się w miarę słoneczne przedpołudnie. Oby jak najdłużej... Miłego dnia dla wszystkich! Odpowiedz Link
cui Re: Agusiajasia... 24.05.10, 12:10 O mamo... To ja przepraszam :) Coś musiałam pomieszać :/ Odpowiedz Link
agusiajasia Re: Agusiajasia... 24.05.10, 12:58 Tak, mieszkamy pod Wawą. Po wyprowadzce odnowiliśmy mieszkanie. Ściany były pomazane przez dzieci :) Odnoszę wrażenie, że jakiś zastój na rynku nieruchomości i ceny jakieś niższe. Jeszcze ok pół roku temu moja siostra nie miała kompletnie problemu z wynajęciem mieszkania, a teraz czekamy i czekamy... Odpowiedz Link
qwoka Re: kawa 24.05.10, 10:53 Dosiadam się z resztka herbaty i wnerwem na M. W czwartek wrócił do domu po 3-ej (w nocy oczywiscie) w sobote ok 1-ej, wczoraj po 24-ej, bo tyle fajnych koncertów ostatnio.. A na mój wnerw odpowiada mi "To Ty tez sobie gdzies pójdz, umów sie z koleżankami, czy ja Ci bronie?" No pewnie! z brzuchem jak balon i skracającą się szyjką pójde się zabawić na miasto. Wrrrr.... Odpowiedz Link
a090707 Re: kawa 24.05.10, 12:42 Qwoka faceci to maja dobrze, co ? Boazeria no faktycznie burza z piorunami byla bardzo blisko. Ja wlasnie wyjmuje gorace rogaliki z makiem i robie 3 kawke :) Odpowiedz Link
burdziaa lody 24.05.10, 13:14 a co,czekoladowe z nutella,ostatnie nerwowo powodziowe dni wypłukały mi magnez,ciągnie mnie do słodkiego.Piekne słonce za oknem,a ciągle taki strach i czekanie,wygladanie przez okno,czy juz troszke rzeka opada,czy dalej taka rwąca . Co jakis czas pojawiaja sie patrole i sprawdzaja stan wałow,czy nic nie podcieka- niby normalny poczatek tygodnia a jednak nie... Odpowiedz Link
lilka.k Re: lody 24.05.10, 13:21 To ja mam detox, z kolei po weekendzie ;) dziś wasa i woda , bo za duzo sie objadłam i to po nocach. Tyle sie działo w weekend fajnego, ze mnie energia rozpiera ;) Odpowiedz Link
a.zaborowska1 Re: lody 24.05.10, 13:24 Ja też mam ochotę na lody :-) Jestem tak rozlazła dzisiaj jak naleśnik. Nie mam na nic siły. Idę sobie ciśnienie zmierzyć. Wypiłam już 2 kawy ale nic żadnej reakcji. Odpowiedz Link
boazeria Re: lody 24.05.10, 14:48 wypilam 2 kawki tez ale dlaje czuje sie jak flak lody zajadalam tuz po sniadaniu :-) Odpowiedz Link