burdziaa 21.06.10, 13:44 kochane czy moge zamowic cos w aptece internetowej i odebrac na miejscu we Wrocławiu?mozecie cos polecic,zalezy mi na czasie ,dlatego wolałabym odebrac osobiscie.dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: Wrocławianki APTEKA INTERNETOWA gdzie 21.06.10, 13:50 Burdziu, ja polecam apteki DOZ, funkcjonują w całym kraju - zamawiasz przez internet, odbierasz w wybranej aptece, również leki na receptę. Tylko jeden minus jest - trzeba płacić przy odbiorze gotówką a nie kartą bo przy płatnościach kartą doliczają prowizję. www.doz.pl/szukaj/s1-Znajdz_apteke_lub_lekarza Odpowiedz Link
zabka11 Re: Wrocławianki APTEKA INTERNETOWA gdzie 21.06.10, 14:16 Ja też polecam Doz. Dziś o 11.02 złozyłam zamówienia, a o 13.42 dostałam maila, że zamówienie jest juz w aptece do odbioru:) I ceny naprawdę maja konkurencyjne, i wiele aptek we Wrocku do wyboru. Pozdrawiam Odpowiedz Link
burdziaa Re: Wrocławianki APTEKA INTERNETOWA gdzie 21.06.10, 14:19 dzieki raz jeszcze ,skorzystam! Odpowiedz Link