maniulka_25 09.07.10, 06:50 Dzisiaj idę do chiruruga szczękowego na wyrwanie czwartej ósemki. Proszę trzymać kciuki :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malea1 Re: Kawa ! 09.07.10, 08:28 Powodzenia. Witam się z kawką pracową. Byle tylko przetrwać i jutro rano jedziemy do naszego smyka. Ale się stęskniłam. Odpowiedz Link
boazeria Re: Kawa ! 09.07.10, 08:33 dzis I dzien urodzinowego wweekendu eryka trzeba chate sprztanac bo pozniej goscie przyjda hmm nawet sie wyspalam mimo 3ch karmien w nocy Odpowiedz Link
narttu boazeria 09.07.10, 08:51 u mnie dzis jedno wiec luz :) - sekretem na miauczenie GRety bylo jej spanie z nami- ja w srodku a dziewczyny po bokach. Rano Greta przelazla po mnie na strone Idy, i bylo po spaniu :) Odpowiedz Link
tri-mamma Re: boazeria 09.07.10, 10:03 Ojej, życzę powodzenia z tym zębem. Nartu, znamy to spanie razem. Franek ma ostatnio fazę pt. moja mama! Tylko MOJA!! Nawet w nocy. Jak się kapnie, że jest w łóżeczku, natychmiast pobudka i krzyk.. Do niedawna jeszcze i Jankowi zdażało się przychodzić do naszego łóżka, oczywiście odrazu go odprowadzałam do jego pokoju, ale zawsze to trzeba wędrówki urządzać nocne :) A my dziś dzień lenistwa. Ostatnie dwa dni dały mi w kość trochę. Zatrudniliśmy nowego kucharza, naprawdę suoer dobrego kucharza, i natychmiast jest dużo więcej pracy. facet gotuje rewelacyjnie! No i ja w związku z tym znowu zajęłam się produkcją ciast, bo ludzie bardzo chętnie kupują dobre ciacho po dobrym obiadku :) I zaliczyłam fryzjera! :)) No to miłego dnia!! Odpowiedz Link
paris4 Re: Kawa ! 09.07.10, 10:06 Witam się z kawką i jagodzianką:) Dziś mam trochę spokojniejszy dzień bo lato to generalnie dla mnie urwanie głowy Planuję zaraz rowery z dziećmi a potem nie wiem może bigos z młodej kapusty mniamm:) A potem pójdziemy "na chałupy";) Odpowiedz Link
cui Re: Kawa ! 09.07.10, 10:12 Witam! Kawa wypita, czas wziąć się do pracy. Dziś załatwiam szybko sprawy firmowe, jadę wcześniej po Mikołaja do przedszkola i jedziemy na dłuugi weekend. Jupiii! Od dwóch lat nie byliśmy z M. na wspólnym urlopie... Mam nadzieję, że te 2,5 dnia troszkę nas odstresuje, pozwoli zdystansować się do pewnych spraw i pozwoli na normalny wypoczynek. Maniulka - trzymam kciuki! Miłego dnia! Odpowiedz Link
maniulka_25 po wszytkim 09.07.10, 16:13 Jest super, nic nie boli... Właśnie jem pizzę lewą stroną paszczy. Odpowiedz Link