cui 15.07.10, 10:24 Ja już jedną filiżankę kawy wypiłam. Mam dobrą kawkę ziarnistą - kto chce niech podstawia kubek ;) Miłego dnia! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a090707 Re: A gdzie kawa?? 15.07.10, 10:29 Ja chetnie :) Chociaz wlasnie wypilam druga- uwielbiam kawe :) Odpowiedz Link
borowka78 Re: A gdzie kawa?? 15.07.10, 10:34 nie ma kawy, jest schłodzona woda z bąbelkami ;-) a tak na serio...padam ze zmęczenia, bo przez te upały się nie wysypiam, wieć...ide po kawkę na wzmocnienie! pocieszam się, że wieczorkiem wypije zimne piwko z forumkami :D Odpowiedz Link
iwo-ry Re: A gdzie kawa?? 15.07.10, 10:41 Witam, właśnie skończyłam pyszne latte zrobione przed godziną, zostawione do wystygnięcia, ale do ostatniej kropli było i tak gorące, brr Te upały mogłyby się już skończyć, jestem za ciepłym ale nie upalnym latem Zazdroszczę Ci Borówka tych spotkań z forumkami, ja do wszystkich Was mam daleko więc pozostają mi spotkania na forum pozdrawiam Odpowiedz Link
malea1 Re: A gdzie kawa?? 15.07.10, 11:01 Ja też się witam. Kawa nie pomogła, nadal chce mi się spać :(. Jeszcze jak pomyślę ile mam do zrobienia po pracy, to mi słabo. Miłego dnia. Odpowiedz Link
borowka78 iwo-ry 15.07.10, 11:21 no coś Ty, my poznańskie forumki jakies takie leniwe jesteśmy i mało się spotykamy ;-) raptem 2 razy się zdarzyło...trzeba to zmienić :D Odpowiedz Link
klaudia020707 Re: A gdzie kawa?? 15.07.10, 11:24 Witam się z gorąca herbatka na rozgrzanie brrr zimno dzisiaj jakies +12 na termometrze i pada całą noc, cały dzień;( ech oby do niedzieli Przy takiej pogodzie to myślami jestem bliżej Bożego Narodzenia niż wakacji, szczególnie gdy Klaudia przynosi do czytania książki o św. Mikołaju:) Wszystkim choriowitkom zdrowia i ochłody w te upalne dni, a sobie wiecej słońca:) Odpowiedz Link
boazeria Re: A gdzie kawa?? 15.07.10, 11:39 odkad urodzilam mala padam na pysk o 21ej ale wczoraj bylismy u znajomych na wsi i wrocilismy o 23ej bo maz sie zasiedzial a malej spac sie odechcialo i zrelaksowana wypoczeta nie spala do 4ej w nocy zasnela o 4tej a o 7ej eryk wstal....... herbata earl grey mrozi sie w lodowce, a teraz zastanawiam sie czy kawe wypic mrozona czy jednak isc spac bo mala przysnela na chwile Odpowiedz Link
boazeria Re: A gdzie kawa?? 15.07.10, 12:46 dziewczyny odkrylam super lody z firmy Nordis w rozku- malinowe z sorbetem malinowym w srodku loda zazeram sie Odpowiedz Link