alcea3 16.08.10, 07:44 Rzadko mi się udaje Was zaprosić, ale dziś mam szczęście;) Właśnie zasiadłam na szybką parzoną. Zaraz uciekamy do Aquaparku, Malwinka będzie szaleć:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narttu Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 07:52 uu jaki wyjazdowy ten poniedzialek. My sie zbieramy do swiata muminkow :) bo jutro Sami wybywa na motorowa wyprawe i wraca w piatek. A do nas przyjezdza dzis wieczorem kolezanko-ex-niania- prawie adoptowana juz przez nas, po 3 miesiacach wakacji :) i bedzie u nas mieszkac 2tyg. Bedzie babski i spolonizowany dom :) www.muuminmaailma.fi Odpowiedz Link
dmgr Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 07:54 No to się dołączę. Ja mam w planie pojechać do Młodzieżowego Domu Kultury na pokazowe zajęcia z tańca dzisiaj z Klarą bo do końca miesiąca chcemy coś wybrać a są pokazówki różnych zajęć dodatkowych. Pojedziemy sobie autobusem więc Młody będzie miał atrakcje. Ogólnie dzisiaj mamy dzień bez lekarzy chociaż muszę z jednym wynikiem podjechać to na razie daję sobie i Klarze spokój. No i jak zwykle nudny, ciężki dla mnie dzień, bo kolejny bezsensowny, bez pracy, bez perspektyw, nic tylko obiad, pranie, prasowanie, sprzątanie... Pozdrawiam Madzia Mama Klarci (26.03.2005r.) i Pawełka (05.07.2007r.) Odpowiedz Link
malea1 Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 07:55 Witam się i ja, już z pracy, bleeeee. Nie wyspałam się dziś, bo było okropnie duszno. Uwielbiam lato, upały, ale nawet jak dla mnie, mogłoby być kilka stopni mniej. Poproszę o wielkiego kopa na rozpęd, bo muszę domnknąć kilka spraw, a zebrać się nie mogę. Miłego dnia. Odpowiedz Link
alcea3 Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 08:04 Madzia jak z ofertami u Ciebie?? Dalej nikt się nie odezwał?? Malea- przesyłam małego kopniaczka;)) Odpowiedz Link
dorka3078 Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 08:13 ja tez sie witam z pracy i również poproszę kopniaka ,Zuzia mi zrobiła taką histerię w żłobku ,że mam dosyć dzisiejszego dnia i tu tyyyle roboty Odpowiedz Link
dmgr Alcea 16.08.10, 11:16 Oj nic. Wysyłam już na wszystko prawie byleby jakaś biurowa praca i godziny do 16. Ale nic. Wakacje to też ogólnie zastój na rynku pracy (tak sobie tłumaczę). Klarze się zajęcia nie spodobały z tańca (aż dziwne) więc szukamy dalej. No i dowiedziałam się, że zajęcia dla nowych dzieci u nas w przedszkolu są po 2 godziny dziennie więc może z Pawłem się wybierzemy chociaż on z przedszkolem już oswojony tylko nie wiem czy w tym czy w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link
szaszanka21 Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 08:26 Witam się i ja z kawką z mleczkiem.Już prawie finał naszej tradycyjnej,wakacyjnej wlóczęgi.Ponieważ mieszkam w bloku to staram się tak zawsze kombinować żeby uciec z rodziną "na zieloną trawkę"najlepiej pod namiot i jak najdalej i jak najdłużej od cywilizacji :D.Właśnie wrociliśmy z Wierzchucina nad morzem (cudna dziura:))).Stęskniona jestem za Wami i muszę nadrobić zaległości w forum.Miłego dnia!Lecę praaaaać Odpowiedz Link
anmroz Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 09:38 Witam się z kolejną kawą.Nie mogę się dobudzić, mimo,że spałam dosyć długo, chyba ta temperatura mnie wykańcza.Muszę mieszkanie ogarnąć, ale na razie zwyczajnie mi się nie chce.Poleniuchuję jeszcze przy forum :) Odpowiedz Link
aurinko Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 09:44 I ja dosiadam z kawką, Majkę coś brzuch pobolewa, wygląda na to że trzeba odstawić płatki z mlekiem (nauczyła się od Marty Klaryski jeść płatki :) ) bo zaczęły się brzydkie kupy i bóle brzucha a z niczym innym tego nie mogę skojarzyć, nic nowego nie je i nie pije. Mam nadzieję, że nic poważniejszego się nie wykluje bo wczesnym popołudniem mamy w planach jechać do Dębek odwiedzić znajomych. Pogoda plażowa, dziewczyny będące na urlopach w okolicy korzystajcie z uroków morza :) Odpowiedz Link
metanira Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 10:09 Witajcie :) I ja wróciłam z wakacji :( Nie wiadomo kiedy będą takie następne, bo jak kupimy działkę i zaczniemy budowę, to nie mam złudzeń, że będzie nas przez jakiś czas stać na wakacje. Teraz witam się już z pracy. Zaczynam myśleć o przedszkolu i stresa łapię, jak nigdy. Na stronie przedszkola nie ma żadnych informacji dla nowych przedszkolaków, nic nie wiem :/ Muszę tam zadzwonić i wypytać, jeśli w ogóle ktokolwiek podniesie słuchawkę :/ No nic, trzeba wracać do rzeczywistości. Miłego dnia, Kochane :) A tak w ogóle, to tęskniłam troszkę za Wami... ;) Odpowiedz Link
dorka3078 alcea 16.08.10, 10:38 awantura była o wszystko ,bo bez humoru poszła niestety ,dodatkowo cały zeszły tydzień była u babci bo chora więc tym bardziej,rzucała się na podłogę i prawie mi uciekła już w kapciach na dwór Odpowiedz Link
boazeria Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 10:43 wrocilismy z mazur- tam tez bylo 35 stopni ale jezioro, duzo drzew, cienia, lekki wiaterek i nie bylo odczuwalne ...... a w miescie kosmos! zgon mozna zaliczyc babcia zaraz zabierze eryka na pokaz wozow strazackich a z polenka robimy pranie maz wyjezdza w tym tygodniu na "szkolenie" do sopotu i kilka dni bede sama z 3latkiem i niemowlakiem... hm Odpowiedz Link
aga_junior Re: Kawa na nowy początek tygodnia;) 16.08.10, 18:26 Dosiadam się z mocną popołudniową. Dziś wróciliśmy z Kuźnicy. pogoda była cudna, słońce, bez duchoty, bez upałów. Nawet Bałtyk był ciepły :-) Wszyscy pięknie się opaliliśmy. Lenistwo było totalne :-) Połowa toreb rozpakowana, chwilkę odpoczywam i biorę się dalej za robotę gdyż pojutrze rano w końcu mogę się zgłosić do szpitala. Strasznie się cieszę i trochę martwię jak mały sobie poradzi z rozstaniem ze mną. Mam 3 dodatkowe kilogramy :D no ale jak się żre gofry o 22.30 to tak bywa :D więc wracam sumiennie do swojego systemu żywienia po rozpakowaniu. pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link