burdziaa 05.10.10, 13:35 co u Ciebie,nie widac Cię-jak zdrowie,jak Twoj Tata?odezwij sie do nas :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciowamama Re: Guciowamama 07.10.10, 10:44 Dziekuje slicznie za pamiec. Niestety kosekwencja wypadku sa potworne bole glowy trwajace kilka dni, ktore aboslutnie wylaczaja mnie z normalnego funkcjonowania. Chcilismy tez postarac sie o rodzenstwo dla Gucia ale lekarze stanowczo odradzaja - co nie ukrywam bardzo mnie przygnebia. Dobrze, ze choc moj tatus wraca do zdrowia... Bardzo Was wszystkich cieplo pozdrawiam. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Guciowamama 07.10.10, 11:03 Jak dobrze ze jeste Alu- odpoczywaj i regeneruj sie,a siły zbierzesz i bedziesz w lepszej formie to i czas odpowiedniejszy dla Malenstwa sie znajdzie,cieszę sie ze z Tatusiem juz lepiej.pozdrawiam! Odpowiedz Link
kogosia Re: Guciowamama 07.10.10, 11:27 ja miałam 6lat temu wypadek i też po nim miałam okropne migreny. Mi tylko ketanol 100 pomagał na moje bóle głowy. I wiesz Alu co mnie wyleczyło?? Ciąża. Teraz jak mnie boli głowa to nigdy tak mocno jak kiedyś i pomaga mi zwykły apap. Jestem w szoku do tej pory. Zostało mi tylko zwyrodnienie kręgów szyjnych. Ale teraz w ciąży też mnie nie boli ani szyja ani głowa. Zresztą na to pomagają masaże Życzę zdrówka Odpowiedz Link
maadga Re: Guciowamama 07.10.10, 11:34 Dużo zdrówka, a z tą głową to mają przypuszczenia dlaczego konkretnie boli glowa. Spróbuj odnaleźć konkretną przyczynę. Jeśli to jest jakiś rodzaj migreny pourazowej to może tu się więcej dowiesz forum.gazeta.pl/forum/f,12154,Migrena.html minnimose ma bardzo dużą wiedzę konkretne pytania możesz jej zadać. Mam nadziję że szybko miną te bóle glowy i Gucio będzie mieć rodzeństwo. Zdrówka dla taty. Odpowiedz Link
guciowamama Re: Guciowamama 08.10.10, 10:10 Serdewcznie Wam dziekuje za pamiec i wsparcie! Odpowiedz Link