Dodaj do ulubionych

Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :)

13.10.10, 23:38
Super było spotkać się z Wami Dziewczyny!
Z Asią - inicjatorką tego spotkania (mam nadzieję, że noc minie bez śpiewów ;)), z marznącą Anią, Smolineczką (która przyszła na spotkanie z prezentami) i chodzącym wulkanem energii - Magdą :)
Mam nadzieję, że to nie nasze ostatnie spotkanie.
Do szybkiego zobaczenia.
Ps. Sylwia - mamy nadzieję, że następnym razem uda Ci się dotrzeć ;)
Obserwuj wątek
    • borowka78 Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 07:06
      Ja też dziękuję za miłe spotkanie :)
      Jesteście fajne dziewczyny! Ja ze swojej strony mogę obiecać, że za rok się z Wami spotkam na bank!

Iwonka- śpiewów nie było ;) ale ślubny chrapał :D
    • smolineczka Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 08:11
      dziewczyny, dziękuję za miły wieczór
      miałam i mam wrażenie jakiegoś nie całkiem realnego wydarzenia: trochę to dziwne, kiedy wirtualne osoby nagle pokazują swoją twarz :-) fajnie, że tak po latach wirtualnej znajmości można się spotkać i nie rozczarować!
    • fassollka Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 08:23
      oj, ja sobie trochę pluję w brodę, że tak blisko byłyście, a ja nie mogłam dojechać.
      Następnym razem jakoś lepiej się zorganizuję.
      Albo wpadnę ot tak... do Krakusek:-)

P.S. Chyba sobie jakąś lokatę na paliwo założę, bo czeka już na mnie Poznań, Warszawa, Kraków i Jelcz (nie wiem, czy Jelcz czeka, ale mnie tam ciągnie :-) ).

Miłego dnia dziewczyny!
      • burdziaa Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 08:29
        musiała Boróweczka Poznanianka przyjechac,zeby sie Krakuski spotkały :) ale fajnie,oby wiecej takich miłych wieczorów :)))
      • lilka.k Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 08:30
        Ulka, No! Ja Cie proszę..nie rób mi znowu złej reklamy..więcej nie zniesę ;)))
        Czeka, czeka :D
    • cui Ulka... 14.10.10, 08:31
      ... no właśnie... Masz do Krakowa przysłowiowy "rzut beretem"... Tłumaczy Cię jedynie fakt, że to środek tygodnia ;)
      • fassollka Re: Ulka... 14.10.10, 10:03
        no niestety... trochę mi się życie przewartościowało i o ile środek tygodnia mnie nie wzrusza, to już kasa na benzynę/opłaty A4 i kawkę i ciastko w Kra już tak.
        No przykre to, ale prawdziwe. Nie bardzo mam ochotę i siłę się z tym jakoś specjalnie ukrywać.

Ten teatr to fajny pomysł, myślę, że mogłabym w jakąś niedzielę spróbować.
        • cui Re: Ulka... 14.10.10, 10:11
          W takim razie następne krakowskie spotkanie zrobimy w .... Katowicach ;)
          I głowa do góry - po chudych latach przychodzą tłuste ;)
          Czego Ci życzę.
          • fassollka Re: Ulka... 14.10.10, 10:15
            no pracuję nad tym (nawet w tej chwili :) )
            A do Kato zapraszam zawsze - już nawet intensywnie myślę o powtórzeniu babskiego meetingu. Lilka - rekomendację jakąś proszę :-)
            • lilka.k Re: Ulka... 14.10.10, 10:56
              O tak, meetingi u Ulki polecam gorąco. Sushi kręciłyśmy jak szalone, aż za dużo, hehe, wino sliwkowe się lało i szumiało w głowie, muzyczka najlepsza pod słońcem. Okrągły wielki stół! I Ulka - serwowała ciepłe ręczniczki jak w najlepszych suszarniach świata :D
              • cui Re: Ulka... 14.10.10, 11:14
                O mamo.... to wino śliwkowe....
                Zwizualizowałam sobie to wszystko... To kiedy Ulka masz wolną chatę??
        • metanira Re: Ulka... 14.10.10, 11:41
          Ula, no przecież ja, jeśli tylko będę mogła - w sensie terminu - bardzo chętnie się z Tobą zabiorę i podzielimy się kosztami.
          Ja całkiem serio zastanawiałam się nad przybyciem na wczorajsze spotkanie (mam taki sam rzut beretem, jak Ula), ale w związku z chorym Konradem i M wracającym z pracy najwcześniej o 17.30... No nie dałabym rady. Pociąg z Katowic (dokąd też muszę dojechać) to najmniej 1,5 godz., potem dojazd na Kazimierz - nie było szans, żebym zdążyła :(
    • amalota Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 08:38
      Ja też muszę powiedzieć, że było ekstra. Czułam się, jakbym Was znała od dawna (poniekąd tak jest:)
      Koniecznie następne spotkanie. Może w tej Chimerze na teatrzyku...
      • cui Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 08:46
        O właśnie - tu repertuar www.chimera.com.pl/strony.php?id=13
        Może najbliższa niedziela wypali?
        • amalota Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 09:25
          W najbliższą mnie nie będzie. W sobotę mam pogrzeb babci i zostanę na cały wknd u rodziców. Na przyszły tydzień nie mam jeszcze planów, więc może wtedy.
        • amalota Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 09:27
          A teatrzyk już dodałam do ulubionych:)
    • takatoszymura Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 15:15
      Strasznie mi przykro, że nie dotarłam. a tak chciałam. Smutno mi było cały wieczór. O 20.00 rozważałam wyjście razem z dziećmi, ale odmówiły współpracy :-), wolały iść spać. Do ostatniej niemal chwili miałam nadzieję, że znajdę opiekę nad dziećmi, ale sie nie udało. Ale mam nadzieję, że to nie ostatnie krakowskie, lub okołokrakowskie spotkanie i na następne dotrę.
      A co to za spotkanie z teatrzykiem?
      • cui Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 15:29
        No tak - wolały nie pokazywać się ze "staruszkami" ;) To przecież obciach wychodzić gdzieś z rodzicami ;)
        Co do teatrzyku - pomyślałyśmy, że może w którąś niedzielę spotkamy się w Chimerze na teatrzyku Sceny Pod Aniołem Stróżem www.chimera.com.pl/strony.php?id=13 .
        Może teatrzyki w Chimerze staną się niedzielną tradycją lipcowych Krakowianek ? ;)
        • takatoszymura Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 15:46
          Fajny pomysł!
          Kiedy idziecie?
          • borowka78 Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 18:54
            Jaki ruch w Krakowie ;) umawiaja sie znowu, hahaha...
            • alcea3 Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 19:39
              łohoho :))
              A gdzie zdjęcia dziewczynki??:)
              • borowka78 Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 19:44
                alcea3 napisała:

> A gdzie zdjęcia dziewczynki??:)
                w moim aparacie :P
                wyślę je tylko do Krakowianek :P
                • magda7717 Re: Na gorąco - po krakowskim spotkaniu :) 14.10.10, 19:54
                  noooo bylo super.
                  ja chetnie sie z Blanka pisze na chimere.
                  ale tez nie w te niedziele.M kisi tylek na Cyprze;-(
                  ja sama z dzieciami.

ale w nast ide
                  M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka