amalota 21.10.10, 09:56 Czy to są te literki, które kiedyś miałaś dla chłopaków? www.mamagama.pl/piankowe-puzzle-male.html Bawią sie jeszcze nimi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Lilka 21.10.10, 10:06 to nie te, ale podobne, w sumie działają tak samo. Już ich dawno nie mamy. Nie wiem czy teraz by się bawili, raczej nie. Lepsze są samochody co zmieniają kolor pod wodą ;) Odpowiedz Link
borowka78 Re: Lilka 21.10.10, 10:33 pewnie hot wheelsy ;-) www.hipernet24.pl/nowy/prodinfo.php?item_id=30500 u nas też hit. Odpowiedz Link
amalota Re: Lilka 21.10.10, 10:37 Muszę też kupić, będę już mieć prezent i na Gwiazdkę. Jeszcze tylko targi książki zaliczyć i dokupić krówki ("mamusiu, ja uwielbiam krówki" :)) i prezenty dla Jaśka w grudniu zakupione. Odpowiedz Link
lilka.k Re: Lilka 21.10.10, 11:22 Tak, ta sama firma, ale mają po zestawie z tą ośmiornicą.. www.zabawkiph.pl/dla-chlopcow/hot-wheels/hot-wheels-atak-osmiornicy.html Odpowiedz Link
amalota Re: Lilka 21.10.10, 14:35 A czy ta osmiornica, to się nadaje do włożenia do wanny, czy raczej tylko do zabawy na podłodze? Odpowiedz Link
mimi_mm Re: Lilka 21.10.10, 16:45 ja mam te literki firmy Alex ale raczej wisza w siatce nad wanna i sie kurza :) mam tez ulice z samochodami ale to tez juz przezytek. szalem w kapieli tak jak u Lilki sa hot wheel'sy zmieniajace kolor w zimnej i cieplej wodzie. Odpowiedz Link