Dodaj do ulubionych

moja strona - zapraszam!! :))

02.11.10, 18:09
Już jest zrobiona.
Galeria będzie jeszcze uzupełniana w listopadzie.

Proszę o wasze zdania :)

www.girydon.pl
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: moja strona - zapraszam!! :)) 02.11.10, 18:27
      To ja mam kilka:))
      Na pierwszy rzut:
      - brak przecinkow w bardzo wielu miejscach.
      -logo wydaje się strasznie słabe jakościowo
      - w "- PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE oraz "- CATERING DLA FIRM - "- " te wypunktowanie na dole strony jest takie troche bez ładu i składu nie ma zdania "wprowadzającego"

-zmieniłabym rowniez GIRYDON - Usługi Gastronomiczne na Usługi Gastronomiczne GIRYDON
      - nie wiem dlaczego,ale opisy są ...no wlasnie nie wiem jakie:) nie potrafię nazwac tego co mam na mysli,moze ktos inny zauwazy to co ja i bedzie potrafił to nazwac :)
      • klarysa007 Re: moja strona - zapraszam!! :)) 02.11.10, 18:43
        Wczytam się wieczorem jak będę miała więcej czasu ale to co od razu widzę to LOGO jest ZŁEJ JAKOŚCI!!! Nie upieraj się kobiełto tylko wyślij mi na pocztę gazetową to logo w czym tam masz, pewnie w jpg albo i w gif-ie, a ja wieczorkiem w godzinkę zrobię z tego żyletę i Ci odeślę. Gratisowo oczywiście, bo ja to lubię :)
        • ankas4 Re: moja strona - zapraszam!! :)) 02.11.10, 19:05
          A mi sie podoba to logo...jakby z tej salaterki na dole powstał napis z pary:) dlatego taki lekko rozmazany:)
          Strona fajna.powodzenia zyczę!
          • malenkie7 Re: moja strona - zapraszam!! :)) 02.11.10, 19:12
            mniam mniam:)
            apetyczne to wszystko bardzo!
            ja bym tylko zmienila adres poczty elektronicznej - nie wiem czemu, ale wydaje mi sie, ze powazna firma powinna miec powazny adres e-mail, taki z wlasną domeną. ale to ja tak mam, byc moze nie ma w tym nic zlego.
            Powodzenia!
            • alcea3 Re: moja strona - zapraszam!! :)) 02.11.10, 19:15
              malenkie7 napisała:

> ja bym tylko zmienila adres poczty elektronicznej - nie wiem czemu, ale wydaje
              > mi sie, ze powazna firma powinna miec powazny adres e-mail, taki z wlasną domen
              > ą. ale to ja tak mam, byc moze nie ma w tym nic zlego.
              > Powodzenia!

Zgadzam sie z tym, ale nie wiem dlaczego jedyny "dopuszczalny" mail dla Firmy (oprocz tego z wlasna domena)to na gmailu.
              Zawsze jak widze adresy na interi,o2, i tych innych słabo mi to wygląda ;)
              • qwoka Re: moja strona - zapraszam!! :)) 02.11.10, 21:21
                z tym mejlem się zgodze, też mi taka interia zawsze mało profesjonalnie wyglada;)
                Opisy trzeba na pewno dopracować wizualnie (np "i" na końcu linijki) a poza tym strasznie sie głodna zrobiłąm, ale bym zjadła takie faszerowane jajeczka....mmmmm;)
    • bubunia1 Re: moja strona - zapraszam!! :)) 02.11.10, 21:11
      smacznie ale nie działają odnośniki na dole: Strona Główna | Oferta | O Nas | Kontakt | Galeria

powodzenia
    • amalota Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 05:44
      Nie podoba mi się minimalny uskok pomiędzy menu a głównym tekstem - albo zaczynaja się na równi, albo w ogóle bez związku.
      Krój liter w dolnym menu i po przejściu do poszczególnych podstron rowniez doprowadziłabym do zgodności z pozostałym tekstem.
    • tri-mamma Klarysa 03.11.10, 07:27
      Wysłałam ci wczoraj na gazetowego moje logo.
      Jeśli możesz na to zerknąć, będę wdzięczna :)

Dzięki za wszystkie zdania! Są naprawdę cenne.
    • lucy_cu Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 07:36
      Wizualnie jak dla mnie bardzo fajnie. :-)

Interpunkcja leży. ;-)

Nie podoba mi się nazwa, kojarzy mi się z...giczą cielęcą. ;-)

A tak w ogóle to chylę czoła, bo nie wiedziałam, że z Ciebie taka czarodziejka kulinarna, wow!!! Gratuluję i życzę samych firmowych sukcesów.
      • lucy_cu Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 07:41
        Kurcze, co ja napisałam, nie o interpunkcję mi chodziło, Alceą sie zasugerowałam, tylko o układ tekstu- czcionki i spacje się rozjeżdżają w poszczególnych wersach tekstu.
        • tri-mamma Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 07:48
          Tak, muszę zwrócić uwagę na te spacje facetowi,który mi robił tą stronę.
          • amalota Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 08:35
            I może sprobować wyjustować do obu stron...
      • tri-mamma Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 07:52
        A co do nazwy.. hihi
        Girydon to nazwa pięknie zaaranżowanej patery z owocami :) podobno
        ktoś tak kiedyś powiedział mojej mamie i jej ta nazwa wpadła w ucho.
        Firma się tak nazywa od wielu lat i już się do tej nazy przyzwyczailiśmy. Nigdy nie zastanawiałam się, jak to brzmi :)
        Faktycznie ludzie nieraz mają przeróżne skojarzenia
        • lucy_cu Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 07:56
          Tak, tak, to jest bardzo stare określenie naczynia, niekoniecznie z owocami zresztą ta patera- ale, zabij, komu się tak fachowo skojarzy? ;-)
          • tri-mamma Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 08:09
            :))
            Pewnie się faktycznie nikomu nie skojarzy :)
            • lucy_cu Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 08:57
              Pocieszę Cię: moja przyszła- niezarejestrowana na razie- działalność ma w nazwie imię sumeryjskiej bogini płodnosci. Skojarzenia w narodzie, myślę, żadne. ;-) Ale co tam. ;-)
          • iki2007 Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 08:11
            bardzo trudna nazwa, do wymówienia i zapamiętania, tekst słaby jak na pierwszą stronę, gdybym prowadziła firmę potrzebowałabym informacji jak długo działacie, dla kogo już pracowaliście, na ile osób maksymalnie. Jeśli firma nowa to o kucharzach że mają doświadczenie, renomę, o właścicielu coś więcej może.
          • amalota Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 08:35
            Mnie się kojarzy z zakładam pogrzebowym. Wiem, że niepoprawnie, ale tak samo napuszone (nie bić:))
            Poza tym, jak wpiszę w google, to mozna zobaczyc, że ginie wśrod innych girydonów...
    • boazeria Re: moja strona - zapraszam!! :)) 03.11.10, 10:34
      strona badzo mi sie podoba- przepiekne zdjecia!
      zmienialbym tylko czcionke i tlo na stronie glownej chociaz
      • burdziaa Lucy 03.11.10, 10:49
        Inana?
        • burdziaa Agusia 03.11.10, 10:50
          podoba mi się-jest pysznie,wiecej zdjec poproszę :) tylko ten Girydon do poprawki graficznej koniecznie
        • lucy_cu Burdziu 03.11.10, 11:12
          Burdziu- wygrałaś butelkę dobrego wina albo inny delkates, który pożremy/wypijemy, kiedy się w końcu spotkamy. :-)
          Zgadza się- przedstawiana z nagim biustem, pięknie mi się komponuje laktacyjnie. ;-)
          • lilka.k Re: Burdziu 03.11.10, 11:14
            lucy, to się spiesz z wykupem domeny, bo została tylko "com.pl", samo "pl" i "com" już zajete :)
          • burdziaa Re: Burdziu 03.11.10, 11:31
            Bingo! odswiezyłam szare komórki jeszcze wiedza z Liceum Plastycznego z historii sztuki :) przyjadę na coś słodkiego oczywiscie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka