Dodaj do ulubionych

zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę

11.11.10, 20:53
Oglądałyście może ostatnio coś śmiesznego, jakąś fajną komedię z dobrą obsadą i ciekawymi dialogami? Może być po polsku, może być coś zagranicznego. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • zurawina100 Re: zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę 11.11.10, 20:59
      Kac Vegas
      • alcea3 Re: zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę 11.11.10, 21:05
        Kac Vegas nie takie nowe,ale faktycznie mega fajna komedia;))
      • michalina_79 Re: zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę 11.11.10, 21:07
        kup teraz , ogladałam dwa razy świetna:) i polecam
        • ankas4 Re: zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę 11.11.10, 21:29
          Kac vegas...:) wiem.ze moze jestes rozczarowana, bo az 3 razy to napisalysmy,ale jak zobaczylam tytul posta od razu wiedzialam,ze ten tytul chce polecic:)ale zaznaczam swietna jest ta komedia ale strasznie strasznie durnowata;)))
          • maryjka60 Re: zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę 11.11.10, 21:41
            dziękuję pięknie dziewczyny, oglądamy Kac Vegas, mam nadzieję na duuuużo śmiechu
            • lilka.k Re: zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę 11.11.10, 21:53
              tez polecam kac vegas ;)
              • boazeria Re: zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę 12.11.10, 11:45
                polecam:
                Zgon na pogrzebie- fajnie znani aktorzy, lekka, smieszna
                www.ekino.tv/film,Zgon-na-pogrzebie-Death-at-a-Funeral-2010-Lektor-PL,16216.html

ale jeszcze fajniejsza- Nocna randka
                www.filmweb.pl/film/Nocna+randka-2010-498730
                malzenstwo znudzone juz lekko w kazdy piatek zostawia dzieci i idzie na randke ze soba
                tym razem klama w restauracji i podaja sie za kogos innego zeby zdobyc rezerwacje i porywa ich mafia
                • boazeria Re: zapodajcie jakąś śmieszną komedię proszę 12.11.10, 11:47
                  jak ktos lubi Kac Vegas to tez filmy mu sie spodobaja
                  aha i do obejrzenia z mezami- moj sie nie nudzil i smialismy sie razem
                  ta Nocna randke z checia jeszcze raz bym obejrzala :-)))
                  • alcea3 maryjka 12.11.10, 17:04
                    i jak?:)
                    • maryjka60 Re: maryjka 13.11.10, 10:22
                      dopiero wczoraj obejrzeliśmy (bo przedwczoraj mężu odpadł) i bardzo nam się podobało. Właśnie tego portrzebowałam, dzięki dziewczyny.
                      • boazeria Re: maryjka 13.11.10, 19:27
                        polecam jeszcze ta Nocna randke
                        • maryjka60 Re: maryjka 13.11.10, 20:15
                          dzięki boazeria, właśnie "ją ciągnę", może jeszcze po Mam talent zdążymy obejrzeć
                          • boazeria Re: maryjka 14.11.10, 11:09
                            mam nadzieje ze sie nie zawiodlas :-)
                            • maryjka60 Re: maryjka 14.11.10, 11:29
                              niestety nie obejrzeliśmy, bo co prawda Macio zasnął o 19.30 ale o 21 obudził się wyspany!!!!! wrrrr i łaził do 23 więc nie było jak. Ale czekamy na dogodny moment, dam znać jakie będą wrażenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka