Dodaj do ulubionych

Wrocławiu

12.11.10, 15:59
A może wzorem koleżanek z Mazowsza jakieś spotkanie? Ja wstępnie w przyszły weekend chce zabrać moje dziewczynki do teatru lalek na Muminki, to może przy okazji zrobimy jakiś jesienny zlot czarownic z potomstwem?
Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: Wrocławiu 12.11.10, 16:20
      W przyszm tyg mnie nie ma .. :(
      • gismol77 Re: Wrocławiu 12.11.10, 16:24
        Eeeee, no ci Ty?! Bez szefowej?
    • zabka11 Re: Wrocławiu 12.11.10, 16:43
      Tralalala...jestem ZA:):):)
      • alcea3 Re: Wrocławiu 12.11.10, 16:48
        Jestem przeciw, nie ma mnie! :)
        • zabka11 Re: Pati;) 12.11.10, 16:55
          Tylko wyjazd do Kanady, a minimum do innego kraju wytłumaczy TYM RAZEM Twoją nieobecnść;).....(problemów zdrowotnych nie zakładam;)
          • burdziaa Re: Pati;) 12.11.10, 17:27
            jesli tylko zdrowie nam pozwoli to będziemy!
            • ankas4 Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpukac 12.11.10, 18:05

Fajny pomysl,ja się pisze, gdzie i o której, slynne vapiano zamkniete tak?
              Pati...no ,zawsze Cie nie ma;((((buuu
              • alcea3 Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 12.11.10, 18:34
                ankas4 napisała:

>
                > Fajny pomysl,ja się pisze, gdzie i o której, slynne vapiano zamkniete tak?
                > Pati...no ,zawsze Cie nie ma;((((buuu

No bo wybieracie takie terminy!!
                Moze za dwa tygodnie???!!! Gismol!!
                • gismol77 Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 12.11.10, 20:11
                  za dwa tygodnie nie ma Muminków. a tak na marginesie czy ktoś jeszcze szedłby do teatru? a jesli nie to jaki dzień na spotkanie, sobota czy niedziela? bo nie wiem na kiedy zamówić bilety.
                  • ankas4 Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 12.11.10, 20:29
                    Wiesz co jesli mogę sie wypowiedziec ,to Ty zamawiaj te bilety jak Tobie najwygodniej,bo potem moze sie tak stac,ze jedna nie moze, druga,trzecia, i nikt nie bedzie mogl a Ty specjalnie dla nas zamowisz bilety na sobote np.
                    • burdziaa Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 12.11.10, 21:08
                      Tak tak-zamawiaj i przyjezdzaj kiedy Tobie najwygodniej,a my sie bedziemy dostosowywac do Was.My raczej do teatru nie ,a szkoda -ja bym chetnie obejrzała Muminki,zwłaszcza ze znajomy fajna muzykę napisał,nie wiem czy Julek by wysiedzał tyle i czy sie nie przestraszy tych lalek
                      • gismol77 Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 12.11.10, 21:15
                        własnie nie moge doczytać ile trwają te Muminki, z Lillą chodzę od zeszłego roku do naszego teatru animacji i daje rade ale byłyśmy na spektaklach takich ok godzinnych.
                        fajnie by było jakby jeszcze ktoś się wybrał
                        • ankas4 Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 12.11.10, 21:18
                          Lila cos pisala o tych Muminkach,ale nie pamietam juz na czym stanelo.
                          • alcea3 Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 12.11.10, 22:38
                            Jestescie wredne, bardzo wredne... :P
                            • lilka.k Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 13.11.10, 16:55
                              świetnie! Chetnie sie zjawię :)
                              moze byc milutka restauracja teatrlana, skoro o teatrze mowa :)
                              • maryjka60 Re: Będziemy:) jedynie choroba nas zatrzyma -odpu 13.11.10, 17:30
                                my też chętnie przyjdziemy i popieram pomysł Lilki na restaurację Teatralną, pięknie tam dla dzieci
                                • ankas4 teatralna- fajny pomysł lila 13.11.10, 18:04
                                  Tez mysle,ze to fajny pomysł z teatralną, bo gismol nie bedzie sie musiala juz przemieszczac gdzies daleko, a my dojedziemy w to wlasnie miejsce
                                  • burdziaa Re: teatralna- fajny pomysł lila 13.11.10, 19:29
                                    super,tylko musimy zarezerowac którąś z tych salek bo w sob/niedz.są tłumy-ostatnio bylismy na obiedzie i czekalismy na stolik
                                    • alcea3 Re: teatralna- fajny pomysł lila 13.11.10, 19:38
                                      nienawidzę, nienawidzę....
                                      • zabka11 Re: teatralna- fajny pomysł lila!!! to kiedy? 13.11.10, 22:21
                                        To i ja się piszę, nie na Muminki, bo obawiam się, że Jasiek nie wytrzyma, ale na Salkę Teatralną i jakiś pyszny obiad w niej:)...bo jestem pod jej wrażeniem, od kiedy zobaczyłam fotki na blogu Lilki, więcej reklamy mi nie potrzeba....będziemy:)
                                        Gismol to kiedy? sobota? niedziela? o której idziecie na to przedstawienie? i trzeba tą salkę zarezerwowac, byśmy nie czekały, bo coś mi się zdaje, że spora nas grupka się uzbiera:)
                                        Pozdrawiam
                                        • zabka11 Re: up;) 15.11.10, 18:15
                                          I jak tam gismolku, muminki zarezerwowane? na kiedy Wrocław ma się szykowac?;)
                                          • gismol77 Re: up;) 15.11.10, 18:34
                                            Może niedziela? Ok 14 byłoby dobrze?
    • burdziaa Re: Wrocławiu 15.11.10, 19:32
      Bede ja sama jesli Julek padnie,a jak wytrzyma to zjawimy sie całą familią-to co,trzaby zarezerwowac salkę,prawda?
      • lilka.k Re: Wrocławiu 15.11.10, 19:38
        jak bedzie pogoda, to moich 3 chlopakow sobie pofika na palcu zabaw, a ja sobie z wami herbatke wypiję :)
        • burdziaa Re: Wrocławiu 15.11.10, 20:02
          Lila niestety plac nieczynny- to jakis absurd :( szkoda ale zamkneli do wiosny cały Park,chyba ze sie ktos opamięta i nie patrząc na kalendarz ale na piekna pogode ponownie otworzy bramy.
          • lilka.k Re: Wrocławiu 15.11.10, 20:07
            no coś Ty, to szkoda :(
            no nic, w środku też jest gdzie się pobawić na szczęście ale dziwne to faktycznie..
            • hapie Re: Wrocławiu 15.11.10, 20:53
              Jeśli mogę o coś poprosić to czy możemy w niedz ja niestety w pracy w sobotę bo odpracowujemy 12. Na muminki chętnie na 11 wtedy bym poszła chyba z samą Tosią. To jak dziewczyny?
              • zabka11 Re: Wrocławiu 15.11.10, 21:08
                Mnie pasuje też niedziela, o wiele bardziej niż sobota. Godzina obojętna, tzn od 11tej mam wolne, bo rano na basen z Gosia.
                Pozdrawiam
      • maryjka60 Re: Wrocławiu 15.11.10, 23:06
        tak myślę sobie, że w tej drugiej sali (przy sali dla dzieci) stół trzeba by zarezerwować, szkoda, że jest ona przejściowa do innych a nie zamknięta. Jak na razie niedziela nam pasuje więc prawdopodobnie będziemy.
    • gismol77 Re: Wrocławiu 16.11.10, 12:57
      dupa jasiu karuzela......
      wlasnie dostalam maila, ze jednak nie ma biletow i nie wiem co ja teraz powiem moim teatromankom. przyjezdzać przyjeżdzamy ale musze jakąś alternatywną acz ambitną rozrywke wykombinować, ech
      • lilka.k Re: Wrocławiu 17.11.10, 16:15
        Justyna, ale niedziela tak? Bo nam tez bardziej niedziela pasuje...kurcze, szkoda z tym teatrem, ciekawe jakie atrakcje mozna by jeszcze wymyslec..cos poszukam.
        • ankas4 Re: Wrocławiu 17.11.10, 18:41
          Popatrzcie po muzeach,kolezanka mowila mi,ze sa jakies oprowadzania dla dzieci ...ale nie pamietam najistotniejszego...w jakim muzeum:)
    • gismol77 Re: Wrocławiu 18.11.10, 11:04
      juuuuupi! udało mi się z nieodebranych rezerwacji dorwać dzis o 8 rano bilety! dziewczyny bedą szczęsliwe.
      a teraz konkrety: to co widzimy się w niedziele? kto ma chęć i możliwość? czy tam można zjeść obiad? rezerwujemy coś? ozwijcie się Kochane.
      • zabka11 Re: juuupi:) 18.11.10, 11:41
        Super, niedziela pasuje. Na którą idziecie? na 11tą? to co jaką salkę rezerwować, piszcie to juz dzwonię:)
        • lilka.k Re: juuupi:) 18.11.10, 11:46
          rezerwuj zabka, Justyna cs pisala o 14. Aktualna ta 14?
          • gismol77 Re: juuupi:) 18.11.10, 15:06
            14 jest ok
    • burdziaa Re: Wrocławiu 18.11.10, 15:36
      tak tak obiad mozna tam zjesc i to całkiem smaczny-ale co Wy tak długo bedziecie robily od 11stej,ile to przedstawienie trwa?
      • gismol77 Re: Wrocławiu 18.11.10, 17:21
        na spektakl idziemy w sobote tylko wtedy udalo nam sie dostac bilet ale zostaniemy do niedzieli, wiekszosci pasowala niedziela to nie będziemy mieszać.
        • burdziaa Re: Wrocławiu 18.11.10, 21:27
          no to moze wolisz wczesniej niz o 14tej w niedziele,moze 11sta-12? zebys po nocy nie musiala wracac do domu.A gdzie bedziecie nocowac,szykowac karimate? tylko troszke wirusów u nas :(
          • gismol77 Re: Wrocławiu 18.11.10, 22:00
            to może faktycznie miedzy 12 a 13.
            Burdziu spie u koleżanki, do Ciebie to ja kiedyś specjanie przyjade i wproszę się na obiad z deserem ale to może bez obstawy.
            • burdziaa Re: Wrocławiu 18.11.10, 22:10
              lokal jest z tego co pamietam chyba od 11stej w niedziele,a od 12stej to na pewno- ta 14sta godzina to tam jest wtedy najwiecej ludzi,wiem bo na czekolade tam chodzimy:)
              szkoda,ze mi sie Julcio cos rozkaszluje,pewnie sama przybęde jak sie rozkręci jakies choróbsko.Cieszę się na spotkanie!
              • ankas4 to co moze 11:30 lub 12? 18.11.10, 22:55
                tak,tak ja tez wolę wczesniej niz pozniej, wiec mi pasuje ta 11-12 lub 13... ale jesli Burdzia mowi,ze jest tam masa osób wlasnie okolo 14 to obstawiam ,ze przy otwarciu jeszcze takich problemów nie bedzie. to o której ?dokladnie +-...
                • burdziaa Re: to co moze 11:30 lub 12? 18.11.10, 23:02
                  postaram sie jutro tam zadzwonic i dowiedziec o godziny ale cos mi zdaje,ze w niedziele od 12stej-my zazwyczaj w poludnie chodzimy,wtedy jest luźnej,a tam dosyc mało miejsca jest wiec i przyjemniej jak nie ma tyle osób. A przede wszystkim powinnysmy sie do Justyny dostosowac,zeby jeszcze w miare wczesnie wyjechala z Wrocławia,a nie po zmroku wracała do domu,wiec ta 12 sta to byłoby w sam raz.
                  • maryjka60 Re: to co moze 11:30 lub 12? 18.11.10, 23:10
                    mi też 12 pasuje
                    • ankas4 ja rowniez za 12 18.11.10, 23:12
                      Dopisze sie,ze mi rowniez,bo Tymek nam pewnie padnie w drodze powrotnej ,a nie chce aby to bylo pozniej niz o 15,bo potem szajba do pólnocy;)
    • burdziaa na ile osób rezerwowac ? 18.11.10, 23:11
      teatralna.wroclaw.pl/#rezerwacja
      Dziewczyny policzmy ile nas bedzie,trzeba jutro zarezerwowac.
      Ja raczej sama niestety :( - 1 osoba
      • ankas4 U nas trojka 18.11.10, 23:42
        My bedziemy w trójkę,chyba,ze Tymek się np.odpukac rozchoruje.
        • zabka11 Re: 12ta pasuje:) 19.11.10, 08:07
          Nas będzie 3 osoby, ja i dzieciaki:)
          • burdziaa Re: 12ta pasuje:) 19.11.10, 09:38
            Kochane prosze Was podliczcie i niech ktos tam wysle tego maila lub zadzwoni,ja nie bede raczej dzisiaj przy komputerze bo Julcia wzięło,strasznie kaszle :(
            • blanka0 Re: 12ta pasuje:) 19.11.10, 09:59
              chcialabym z lenka sie pojawic
              • zabka11 Re: zarezerwowane:) 19.11.10, 10:46
                Niedziela godz. 12ta. 7 osób dorosłych + 8 dzieciaków:)
                Wysłałam maila, czekam na telefon lub potwierdzenie.
                Dopisujcie się jeszcze, najwyżej zwiększymy rezerwację:)
                • gismol77 Re: zarezerwowane:) 19.11.10, 11:00
                  a mnie Żabko uwzględniłaś? ja i dwie dziewczynki
                  • zabka11 Re: zarezerwowane:) 19.11.10, 12:13
                    Tak: gismol 1+2
                    ja 1+3
                    burdzia 1
                    maryjka 2+2? (Dorotko będziesz z Krzysiem?)
                    ankas 2+1
                    blanka 1+1
                    Kogoś pominęłąm?
                    • lilka.k Re: zarezerwowane:) 19.11.10, 12:14
                      wesolowskich ;)
                      • zabka11 Re: A kurza twarz?;) 19.11.10, 12:18
                        Jak to się stało, zaraz tam maila jeszcze raz skrobnę lub zadzwonię i powiększę nasze szacowne grono, o jeszcze szacowniejszą Rodzinkę Wesołowskich;)
                        Pozdrawiam
                        PS: czyli lista wygląda tak:
                        Tak: gismol 1+2
                        ja 1+3
                        burdzia 1
                        maryjka 2+2? (Dorotko będziesz z Krzysiem?)
                        ankas 2+1
                        blanka 1+1
                        lillka 2+2
                        Kogoś pominęłąm?
                        • zabka11 Re: Salka nasza:)- lilla jesteś na liście;) 19.11.10, 12:23
                          Dzwoniłam, będą oddzwaniać, wstępnie zarezerwowane, będzie bawialnia dla dzieci i stół dla nas:) Kochane kto jeszcze?:)...szykuje się jak zwykle pyszne spotkanko:)
                          • gismol77 Re: Salka nasza:)- lilla jesteś na liście;) 19.11.10, 12:31
                            brawo Żabko!
                            • lilka.k Re: Salka nasza:)- lilla jesteś na liście;) 19.11.10, 12:32
                              Super :)
                              Dzięki zabka, jak zwykle perfekcjonistka :)
                              • zabka11 Re: Rezerwacja potwierdzona:) 19.11.10, 12:42
                                Dziękuję;)...(spłonęłam rumieńcem;)
                                Na moje nazwisko Anna Drelichowska. Można jeszcze się dopisać, jakby co, albo po prostu przyjść. Miejsca będzie i nawet dla 30-tki:)
                                • zabka11 Re:Rezerwacja potwierdzona, niedziela godz.12-ta:) 19.11.10, 12:43
                                  Pati super:):):)
                                • maryjka60 Re: Rezerwacja potwierdzona:) 19.11.10, 13:18
                                  Ania ja chcę być taka jak Ty!!!!!!! :) Dziękuję, że o mnie pomyślałaś tutaj i z biletami na targi. My będziemy chyba w komplecie czyli 2+2.
                            • alcea3 Re: Salka nasza:)- lilla jesteś na liście;) 19.11.10, 12:42
                              ja będę na 70 %, nie jadę jednak na śląsk.
                              • ankas4 Re: Salka nasza:)- lilla jesteś na liście;) 19.11.10, 13:04
                                Jeszcze moze hapy sie zdecyduje, bo pisala cos,ze jej pasuje niedziela, zadzwonie do niej ijakby co to sie dopisze.
                                • ankas4 jeszcze taka propozycja ,wezcie ze 2 zabawki... 19.11.10, 13:09
                                  Nie wiem jak tam wyglada ta sala doladnie i czy dzieci beda sie mialy czym zajac, ale moze wezmiemiemy po 2 zabawki jakies zeby sie dzieciaki zajęły :) i nam daly świety spokoj:)
                                  • zabka11 Re: jeszcze taka propozycja ,wezcie ze 2 zabawki 19.11.10, 13:40
                                    Ja tam nie byłam, ale coś Pan mówił, że jest jakiś kącik dla dzieci, i jakaś Pani do zabawy? ale zabawki to super pomysł, zawsze coś dodatkowo będzie:)
                                    • lilka.k Burdzia 20.11.10, 08:37
                                      Burdzia, powiedz mi proszę czy dam radę się zabrać z obrazem pociągiem. Niestety, będę musiała jechać pociągiem z dzieciakami i wrócić. Z powrotem jedzie z nami Piotr, bo spotkam się z nim we Wro, ale czy dam radę? Piotrek się boi, że coś się stanie. Starsznie chcialam sie obrazem pochwalić jeszcze przed dziewczynami , hehe, ale jak za duze ryzyko, to moze podjedziemy autem jakos w tygodniu? ach, sama nie wiem.
                                      • burdziaa Re: Burdzia 20.11.10, 10:15
                                        Tak myśle,ze sobie poradzicie jak bedziecie razem :) troszkę niewygodnie moze byc ale spróbuje bezpiecznie zapakowac,zeby pod pachę mozna było zabrac.
                                        • alcea3 Re: Burdzia 20.11.10, 19:41
                                          Dziewczyny to ktora godzina w koncu?
                                          • ankas4 Wrocław /Teatralna na 12! 20.11.10, 19:58
                                            do zobaczenia:)
                                            • zabka11 Re: Wrocław /Teatralna na 12! 20.11.10, 21:50
                                              Do zobaczenia:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka