izamig 22.11.10, 17:25 mąż przesłał mi z norwegii pieniądze taką firmą. i nie umiem nigdzie tego znaleźć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azi81 Re: Pilne. słyszła ktoś o FOREX 22.11.10, 17:47 pl.saxobank.com/?s_kwcid=TC|17147|SAXO%20bank||S||3985409282&gclid=CKD_npfwtKUCFdUx3wod_D67Zw Odpowiedz Link
izamig Re: Pilne. słyszła ktoś o FOREX 22.11.10, 18:23 nie ma tam numeru do polski a na infolini mi powiedzieli że nie zajmują się przekazami pieniężnymi Odpowiedz Link
alcea3 Re: Pilne. słyszła ktoś o FOREX 22.11.10, 18:36 To dzwon do męza, skoro tam nadałó pieniadze, powinni mu przekazac gdzie są placowki w Polsce. Odpowiedz Link
amalota Re: Pilne. słyszła ktoś o FOREX 22.11.10, 18:51 www.moneygram.com/MGICorp/campaigns/TRANSFERSEK75_PL Po prawej stronie jest link - znajdź najbliższą placówkę w Polsce. Odpowiedz Link
smolineczka Re: Pilne. słyszła ktoś o FOREX 22.11.10, 19:07 hm... zainteresowało mnie to bardzo, bo, amalota, dałaś linka na moneygram, dostaję przez moneygram pieniądze z USA - czy moneygram i forex to jest to samo, dziewczyny?? Odpowiedz Link
burdziaa Re: Pilne. słyszła ktoś o FOREX 22.11.10, 20:59 Iza ja nie znam tej firmy ale napisałam do Ciebie maila na gazetowy,sprawdz proszę Odpowiedz Link
izamig Re: Pilne. słyszła ktoś o FOREX 24.11.10, 20:06 dziękuję wam kochane za odzew. mój mąż "guptasek" nadał mi przez włanie moneygram nie wiem skąd mu się wziął ten forex, a przepraszam na potwierdzeniu na dole cos takiego pisało wrrr. ale miała wczoraj przeboje bo w norwegi nie ma "ł" a więc zmiast zastąpić to "l" to zmienili na "t" a więc przekręcili troche moje nazwisko. Babka w BGŻ nie chciał mi wypłacić a więc wściekła pojechała do banku w którym pracowałam, wzięłam taxi kazałam jej poczekać, z biegu wywróciłam się z Alą na schodach i utrzaskałam jej kawałek zęba. Ale pieniądze mi wypłacili i mało tego okazało się że są już bony świąteczne dla pracowników, a mi na wychowawczym się tyle należy no i wpadło mi kolejne 600 zł w bonach. Ali nic nie jest naszczęście Odpowiedz Link