Dodaj do ulubionych

Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki

04.02.11, 07:26
Serwuje kawe i życzenia.
W przerwie szykowania młodego do przedszkola .
Kocham=na Dorotko wszystkiego Najlepszego .
Zdrowia dla dziewczynek , meza i by Miłoszek lekko i szybko się urodził .
Zdrowia i sodyczy cały Lipiec 2007 Ci życzy .
Pijcie dziewczynki póki gorace napoje .
Miłego dnia

Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
Te życzenia choć z daleka,
Płyną niby wielka rzeka.
I choć skromnie ułożone,
Są dla Ciebie przeznaczone.
Obserwuj wątek
    • tri-mamma Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 07:31
      Do kawki dosiadam, obejrzałam filmik który alcea wrzuciła o art latte i się zachciało takiej dobrej kawusi :)
      Właśnie Franek się przebudził, ale chyba jeszcze spać będzie, bo na drugi bok się przewrócił :)

Do życzeń serdecznych dołączam - Dorka! Wszystkiego dobrego!!!
      • tri-mamma Cui 04.02.11, 07:35
        wpisuję w wątek kawowy notkę do ciebie, bo na pewno tu zajrzysz.
        Pisałaś wczoraj, że masz ból w plechach. Ty nie chodź kobieto po lekarzach tylko do fizjoterapeuty się udaj!! Koniecznie! Żaden lekarz ci tak nie pomoże. Mnie po trzecim porodzie poskładał do kupy taki jeden i nawet ani razu nie byłam u lekarza. A też miałam problemy z oddychaniem... nie mówiąc o wykonywaniu podstawowych czynności, typu podnoszenia niemowlaka.
        Powodzenia!
        • cui Re: Cui 04.02.11, 09:08
          Wiem, że masz rację. Powinnam się udać do porządnego fizjoterapeuty :/
          Trafiłam wczoraj na gastrologa ze specjalizacją medycyny sportowej. Popatrzył na zdjęcie i opis i powiedział, że jest szansa, że za 2 lata, ćwicząc po 10 godzin tygodniowo, mój kręgosłup wróci do jakiej-takiej formy... I że jeśli się za to nie wezmę to jako pięćdziesięciolatka będę bardzo nieszczęśliwa.
          Zależy mi na opinii i skierowaniu od ortopedy, bo wtedy fizjoterapię będę miała bezpłatną. Eh...
    • domatorka.amatorka Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 07:54
      Dorotko oby poród lekki był i o czasie, niech dziewczynki rosną zdrowo a mąż na rękach Cię nosi:)
      • burdziaa Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 08:08
        Dorotko zdrowia i żeby wszystko gładko poszło :) 100 lat w miłosci !
        Herbatke ide zaparzyc,juz po sniadanku-chłopaki wyprawieni a ja do kuchni i czekam na telefon od dawnej kolezanki,która przyjechala z Brazylii i mamy sie spotkac usciskac. A w miedzy czasie maluję oko Maryji.
        • dorka3078 Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 08:21
          Dziekuję kochane aż się popłakałam ze wzruszenia bo cała rodzinka niestety o mnie zapomniała a wy niezawodne jesteście dziekuję bardzo
          No nic częstuję kawką herbatką bo niestety nawet kawałka ciasta nie mam i nie wiem czy kupię ,zła jestem na nich a co!!! mam prawo jakby co zawsze mogę zwalic na ciążę
          • klarysa007 Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 08:54
            Dorotko, piję Twoje zdrowie moją poranną kawą!
            Życzę Ci TYLKO miłych dni, pociechy z dzieciaków, bezbolesnego porodu ;) i końca wszystkich kłopotów!!! Wszystkiego najlepszego!!

A ja na 11 biegnę na szkolenie dotacyjne i mam nadzieję, że cokolwiek zrozumiem :D
            Wczoraj za to byłam z Martą u fryzjera i poprosiłam panią o obcięcie grzywki, bo mnie to dość krzywo wychodzi. Fryzjerka okazała się mistrzynią i moja córka ma teraz dwucentymetrową grzywkę o trzech różnych długościach: dłuższy środek i inna długość przy każdym uchu... Nic to, odrośnie.
          • maadga Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 13:04
            Dorka STO LAT, zdrówka szybkiego rozwiązania w terminie, mnóstwa uśmiechów STO LAT!
    • zalasso Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 08:45
      Dosiadam się wypruta po całym tygodniu, a tu dopiero piątek rano!
      Ale dziś mam tylko jedne zajęcia, potem rehabilitacja z Kubusiem i weeeekend!
      Z drugiej strony, co mi po takim weekendzie, skoro do teściów, a mam jeszcze kupę zaległej roboty i muszę ją zrobić (czyli kompa biorę ze sobą). Ale ej tam ej tam, nie narzekam, dobrze, że robota sama się pcha do mnie :)

A, a wczoraj zrezygnowała mi opiekunka i od przyszłego tygodnia nie mam co z W. zrobić :( zaraz szukam prywatnego przedszkola na godziny, ech.

Wszystkiego dobrego dla Dorki, spokojnego oczekiwania na dzidziusia, radości i zdrowia!
      • aga_junior Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 08:55
        Dorotko dużo zdrówka, szczęścia, cierpliwości :D, ogromnej miłości i nie smutkuj się, ściskam cię mocno i jakby co na ciąże zwalaj a co ;-)

Mnie wczoraj nosiło i poniosło, dziś mnie główka boli :-/
        Plan na dziś: usmażyć stertę naleśników i pojechać z paroma na kawkę do M.
        A co potem nie wiem, patrzę na robotę w domu i mam ochotę uciec :-)
        Juniorowi dziś już znowu flika w nosie :-/ 4 dni w przedszkolu :(

Miłego dnia dziewczynki ;-)
    • cui Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 08:49
      Sto lat Dorka!!!! Otrzyj łzy i baluj :)

Szczęścia Ci życzę. I zdrowia. I miłości :) Niedługo będziesz miała trzecią istotkę, która pokocha Cię miłością bezgraniczną ;)

A co do rodzinki. Daj im szansę :) Może szykują coś specjalnego popołudniu ;)

Ja czuję się jak z krzyża zdjęta. Mam uderzenia gorąca, migrenę i dziwne pobolewanie w brzuchu. Czy to menopauza?? ;)
      Miłego dnia!
      • joasia83m Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 09:20
        wznoszę toast z kubkiem kawy za Dorotke!!! i zycze, by zawsze byla szczesliwa, otoczona ze wszech stron miloscia najblizych, przyjaznia forumek i dobrami materialnymi, a co :)

a z przemyslen kawowych, to kombinuje, jak tu wyrwac sie o 14.30 zeby dobiec do przedszkola i porobic zdjecia dzieciaczkom poprzebieranym na balu?? wczoraj tez urwalam sie godzine wczesniej.. kurka, moj maly 1,5 tygodnia siedzial w domu i do dzis mial byc zdrow jak ryba, a w nocy tak kaszlal, ze przez sen dawalam mu sinecod. szlag juz mnie bierze, kiedy wiosna????
    • zabka11 Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 09:19
      Witam się i ja:) Od rana pamieta o Dorkowych urodzinkach:)
      Dużo zdrowia i radości Dorotko, żeby dziewczynki zdrowi i zgodnie rosły, a Miłoszek stał się dopełnieniem Waszej Super Rodzinki:)

Pospaliśmy do 8mej, teraz kolejny domkowy dzień przed nami:)...fajnie jest być w domu z dziećmi, choć to męczy:)....ale, ale...co nie męczy?:)
      Dzieci zaflegmione, i zaropiałe;(...ja nie lepiej w ruch poszedł już inhalator i oklepywanie, czyszczenie nosa i oczu kropienie...wszyscy. Jeszcze 3 dni w domu, magiczne 3 dni, podczas których musimy magicznie ozdrowiec, by od poniedziałku zacząć "typowy" tydzień:)
      Miłego dnia kochane i słoneczka nad głowami:)
    • anula_82 Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 09:37
      wkońcu piątek!

Dorka, wszystkiego co najlepsze dla Ciebie w tym dniu i na następnych 100 lat :) oby zdrowie Wam dopisywało i radość w życiu codziennym :)
      • a090707 Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 11:12
        Sto lat Dorka, lekkiego porodu i radosci z kazdego dnia.
        Wczoraj mlody pojechal do dziadkow i zostal na dwie nocki :) Ja znow mam kaszel i mega katar, ale sprzatam od rana zeby wykorzystac czas.
        • pabia_a Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 11:27
          dorka wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, miłości, cierpliwość oraz spełnienia marzeń:)

dosiadam się na moment z kubkiem zielonej herbaty i zaraz zmykam, ostatnio czasu coś mi ciągle za mało. Miłego popołudnia dziewczynki:)
    • klaudia020707 Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 11:38
      100 lat dla Dorki:) zdrowia, szybkiego i łatwego porodu, spokoju w rodzinie oraz spełnienia marzeń, tych najskrytszych:)

Na szczęście już piątek, Klaudia rano z katarem i kaszlem się wita, ale do przedszkola chodzi bo poza tym wszystko jest ok, hmm zobaczymy przez weekend
      Po długiej niezimowej pogodzie zima powróćiła, ale to jest szalona pogoda bo rano mamy mnóstwo śniegu a po południu leje deszcz i wieje silny wiatr, nad ranem znowu sniegiem sypie a na popołudnie ponownie jesień ma zawitać...pogoda w kratkę
    • maryjka60 Re: Kawa , herbata z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 12:22
      Dorko wszystkiego dobrego Kochana i nie dołuj się dzisiaj niczym tylko bądź szczęśliwa i idź kup sobie jakieś wielkie ciacho bo po porodzie to różnie może z tym być.
      Mężu zjechał w końcu do domu i mieć go będziemy do niedzielnej nocy kiedy znowu wyjedzie, no cóż, coś za coś. Miłego dnia Kochane.
      • szaszanka21 Re: Kawa , herbata z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 17:16
        Wszystkiego najlepszego Dorko ! Szczęśliwego,szybkiego porodu o czasie oczywiście :)
        Duzo milości i zdrówka.
        Herbatka z malinami bo wieje tak ,że głowy urywa
        jak dobrze ,że jutro sobota.
        • alcea3 Re: Kawa , herbata z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 17:39
          Dorotko wszystkiego co najlesze dla Ciebie!! Samych wspaniałosci!
    • lipiec_2007 Re: Kawa , herbta z zyczeniami dla Dorki 04.02.11, 22:16
      dorotko, wszystkiego najlepszego:) mam nadzieje ,ze rodzina jednak stanela na wysokosci zadania i uczcila twoje swieto...

sto lat!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka