narttu 04.03.11, 07:22 dzis w planie praca + spotkanie na uniwerku + szkolqa muzyczna z Ida popoludniu + wieczorem sauna i rozmowa kwalifikacyjna w sprawie pracy (bo z US to wieczorem dzwonia). Wiec dzien luz blues Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 07:53 Oj podoba mi się to przed weekendowe:)...kawkę popijam już pracową, jeszcze kilka godzin i wolne:) Odpocznę obiecuję...kiedyś:) A tymczasem wiosna idzie i to mnie raduje, choć zmęczenie mnie trochę do pionu stawia....Plan na dziś...praca, i angielski, a potem mój ukochany spacer, na plac zabaw i piątek rodzinny. Jakieś ciacha upieczemy, zaległe faworki może:) Pozdrawiam i miłego dnia wszystkim życzę:) Odpowiedz Link
malea1 Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 08:27 niby dobrze, że już piatek, ale wyjątkowo muszę jutro pracować, więc d... blada. Cały weekend zaplanowany, więc nie widzę szans na błogie lenistwo. Mimo słońca czuję się jakbym za chwilę miała się przewrócić ze zmęczenia. Kurde czy to przesilenie wiosenne, depresja? Mimo wszystko życzę miłego dnia. Odpowiedz Link
tri-mamma Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 08:43 Witam się z Wami z cappuccino, chociaż powinnam chyba podwójne espresso. Jakaś niewyspana jestem. Wiosna nadchodzi!! Jak superr!! My dziś zakupy, wizyta u mojej siostry, odebrać dzieciaki z p-kola, w zasadzie standard. Jutro z Jankiem do teatru się wybieramy na sztukę dla dzieci. Już nie mogę się doczekać :) Udanego piątku! Odpowiedz Link
amalota Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 08:47 Dziś okulista z Jaśkiem w planie - od jakiegoś czasu pociąga dolną powiekę w dół. Nie trze oczu, mówi, że go nie swędzą, ale coś jest nie tak. No, chyba, że to taki nowy tik. Jedziemy dzisiaj na wknd do moich rodziców - w zasadzie mamy już cały zaplanowany - spotkania ze znajomymi, giełda nieruchomości itp. Mam nadzieje, ze odpocznę. Odpowiedz Link
alcea3 Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 08:59 Piątek, piateczek, piątunio!!!! Radośc :) mam dobry humor, oby nikt mi dzisiaj go nie zepsuł :P Malwina przeziębiona, radosnie siedzi w domu, ja w pracy kawkę popijam:) Przyjemnego dnia dziewczynki:) Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 09:01 Kawe pije. Owsianke zjadłam . Potrzebuje pralni w godzine , garnitur męzowi musze uprać , a nie wiem gdzie we Wrocku . Dziś poczułam wiosnę w sobie , mam nadzieje ze juz tak zostanie , obudziłam się ze snu zimowego. Chwilo trwaj . Dziś mamy wyjezdzać a ja w proszku , nic nie zrobione i nie wiem czy się samo zrobi. Ale za to słońce świeci A ja dzis się tak czuje , lekko , jak w piosence www.youtube.com/watch?v=q80BAs4QjQQ&feature=related Miłego dnia , słoneczka dziewczyny dla Was . Odpowiedz Link
kamamama2 Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 10:11 Ja też piję kawkę, spokojnie mi i odpoczywam zrobiłam zakupy, nasmażę furę naleśników, zawioze na zajęcia i nic innego nie muszę robić bardzo jestem zmęczona, kurcze, gdybym pracowała po 8 godzin, a nie 16 to 4 dni zdjęć pod rząd nie robiłoby na mnie wrażenia a mój przyszły tydzień wygląda tak samo nic to niech żyje weekend narttu gratuluję, ja jak pierwszy raz zobaczyłam swój artykuł w książce to do tej pory pamiętam:) Odpowiedz Link
27agnes72 Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 13:41 A ja mam wolny weekend!!!!! Urlop!!!!!! Idziemy na wesele i się bardzo cieszę. Wczoraj zrobiłam badania. Mam jeszcze niewielką nadczynność tarczycy ale pozostałe wyniki są już OK. Każdy by chciał mieć takie! Pranie powiewa na balkonie czyli idzie prawdziwa wiosna. Gotuje się zupka jarzynowa. No i ogólnie jest mi dobrze bo wiem że do środy będę w domu :-) Gdyby tak jeszcze mieć zdrowe dziecko i troszkę schudnąć to byłabym w raju!!! Odpowiedz Link
burdziaa rosołek 04.03.11, 11:38 popijam sobie swieży rosołek,od rana w biegu-jeszcze do poźna siedzialam bo konczyłam obraz,a rankiem na badania krwi,Julcio do logopedy ,wszystko w biegu ale już odpoczywam i spokojnie do 14stej mam nadzieje,na chwile pracy w skupieniu. Odpowiedz Link
maryjka60 Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 14:11 witam się serdecznie, zaraz jemy obiad i idziemy do parku a potem czekamy na odwiedziny szwagierki z córką, bardzo mi ostatnio ludzi brakuje więc cieszę się choć jesteśmy dość różne i wielkimi koleżankami nie jesteśmy, ale że to Krzysia siostra to dbam o tą relację. Miłego popołudnia dziewczyny. Odpowiedz Link
borowka78 Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 14:37 pozdrawiam pracowo...ja już chce do domu!!!! słońce piękne mi swieci, wiosno przybywaj :) miłego weekendu kochane. Odpowiedz Link
zalasso Re: kawka przedweekendowa 04.03.11, 19:25 Ja też dziś weekendowo :) tzn jutro i w niedzielę do pracy, ale tylko po 2h, więc luz. Za to poniedziałek i wtorek całkowicie wolne, hip hip hurra :D Udanego piątku! Odpowiedz Link