Dodaj do ulubionych

Kawa poniedziałkowa

04.04.11, 06:22
Ziiiimno, koło zera na razie.
Zaraz budzę towarzystwo, Zet już poszedł po chleb.
Dziś Dzień_Dla_Teresi- mam poczucie, że ją zaniedbałam ostatnio...

Miłego tygodnia, Kochane!
Obserwuj wątek
    • malea1 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 07:23
      To i ja się wiotam z kawą poniedziałkową. Jestem mega zrelaksowana po weekendzie, poprostu był cudny. Tylko gęba mi się mocno spiekła od słońca. No to teraz czas wracać do kieratu. Miłego dnia.
    • narttu Kawa na wyjezdzie 04.04.11, 08:02
      Dopijam kawe i idziemy na podworko. Przyjechalysmy poznym wieczorem, ida wyszla z auta i powiedziala - ooooo mama! Latoooo!
      Niesamowita roznica- u nas jeszcze metry sniegu i woda z roztopow scieka po lodzie.. A u krotkie rekawy i trawa 5cm
    • fassollka Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 08:02
      Dzień Dobry :-)

Rozpoczęłam w weekend skałkowy sezon - wspin, ognisko, piwko, kiełbaski, spanie pod namiotem... fantastycznie było! W przyszłym tygodniu biorę Brunka (tylko namiotu mu na razie oszczędzę, trochę jednak dla dziecka za zimno). Mam spieczony nos i policzki oraz baaardzo naładowane baterie.

Miłego dnia!
      • burdziaa Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 08:11
        z herbatką sie dosiadam - to u nas cieplej niż u Lucy,ale podziwiam Z,że tak dzielnie po chlebek rano chodzi!
        Tak pięknie było,też plenerowo spedzilismy dwa dni.Dobrego zdrowego tygodnia Wszystkim!
        • gismol77 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 08:15
          witam sie i ja,
          kawa wypita o 6 jeszcze w domu, dziewczyny w placówkach a ja za biurkiem próbuje nabrać rozpędu. ciężko po tak miłym weekendzie, najpierw u Lilki kurs i konsumpcja sushi, potem cudny dzień na działce.
          a teraz tak pochmurno i smutno.
          a przed południem ide do przedszkola czytać w ramach akcji 'cała polska czyta dzieciom'
          dobrego tygodnia dziewczynki
    • borowka78 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 08:18
      Pada, złe nie jest zimno...tylko słońca brak...a ja potrzebuje energii na cały dzień...Szymek od rana wymiotuje, no zesz....
      • myrtille Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 08:21
        Też się przywitam, bo radość domowa mnie rozpiera:)
        Co prawda tylko dziś domowo, bo jutro już Wro, ale naładujemy się dzisiaj mam nadzieję.
      • zabka11 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 08:26
        Witam się i ja:0) już zza biurka w pracy, chleba nie wyciągnęliśmy z m z zamrażarki, oboje wcinamy świeże poranne bułeczki...nie ma tego złego. Wczoraj był czadowy dzień, byliśmy w Zoo, a co jest w Zoo najlepsze? Park Linowy;)...Jasiek mnie zadziwił, wszystkie przeszkody pokonał, zero strachu, nawet jak spadł, na siatkę:)
        Dzis trudno Mu było do przedszkola iść, zawsze te poniedziałki, są ze łzami w oczach....ech...mnie też się wstawac nie chce...a co dopiero taki maluch. Wrocek miał być ciepły i jest, ale krop niestety.
        Zaczął się nowy tydzień, w tym tygodniu mam zamiar znaleźć i znajdę;)...klienta na mieszkanie:)
        Pozdrawiam kochane i miłego dnia:)
    • klarysa007 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 08:43
      Bez kawy w biegu.
      Ten tydzień nie zapowiada się radośnie. Dziś o 11 pogrzeb wujka...
      Ech, spokojnego dnia!
      • kamamama2 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 08:59
        Piję kawkę obok mojej kaszlącej córy, ale za to Rupert po 2 tyg poszedł do szkoły.
        Słońce ładne,zabrać kaszlaka muszę na spotkanie i zakupy
        a jutro po buty dla Ruperta. Jeszcze chwila i będę mu kupować buty, które mi się podobają- on szybko wyrośnie a ja hyc i mam :)
        • tri-mamma Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 09:13
          Kawki poproszę :))
          Oj niewyspana jestem..

Dzieci wyprawione do p-kola, w pracy dziś ciężki dzień u M.. niedobrze się ostatnio dzieje... Wogóle M chodzi jak zbity pies.. ech, życie

Ja mam na wtorek zlecenie do wykonania, niewielkie, ale muszę zrobić, chce mi się jak psu orać :))

Cały weekend spędziliśmy w ogródku, całkiem przyjemnie było, pomimo wszelkich wydarzeń z zeszłego tygodnia..A dziś pięknie i słonecznie, zjemy śniadanko i idziemy do ogródka :)

Miłego dnia dziewczynki!!
        • szaszanka21 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 09:16
          Witam się serdecznie po tygodniowej nieobecności :)
          Dopijam kawkę i lece stawiac obiad i ładować do pralki.
          W Katowicach jeszcze sloneczko to i uśmiechów więcej dookoła.
          Wszystkim dziewczynkom zdrówka,pogody ducha i realizacji planów życzę!
          Miłego,spokojnego dnia :)))
          • malenkie7 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 10:50
            dzisiaj zajecia logopedyczne i si - wiec tradycyjnie leniwy ten poniedzialkowy ranek.
            nawet P nie spieszy sie do pracy.
            wczoraj cudny dzień n na działce u znajomych.
            kocham wiosne.
            milego dnia!
    • cui Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 11:10
      Kawa wypita, herbata i drugie śniadanie zjedzone.
      Oj cieżko mi się zebrać do pracy, ciężko... Myślami daleko jestem ;)
      Miłego dnia!
      • tri-mamma Cui 04.04.11, 12:46
        Napisz jak tam koncert? Ciekawa jestem badzo jak Wam się udał pobyt w stolicy :)
        • cui Re: Cui 04.04.11, 15:17
          Ależ oczywiście, że opowiem. Jak tylko znajdę chwilkę :) I nawet zdjęcia wrzucę ;)
    • anula_82 Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 11:15
      kawa południowa z krówką w ręku..
      szaro ale w miarę ciepło, ja juz odliczam do świąt, mój młodszy skończy 2 lata ...meżczyzn coraz doroślejszych mam w domu.. ach ten czas, ten czas...

miłego dnia
    • zalasso Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 13:57
      U nas ciepluchno, że się tak wyrażę. około 20st C. Już niestety nie ma słoneczka, ale i tak fajna pogoda.
      Ja mam dolinę emocjonalną, wielką i rozłożystą.
      Właśnie skończyła czytać: Zupę z ryby Fugu. Muszę przyznać, że Szwaja ma to coś. Potrafi pisać o bardzo trudnych tematach w lekki sposób. Książkę pożarłam w weekend, ale nadal czuję się lekko wstrząśnięta.
      A tak w ogóle, książki to najlepsze lekarstwo na moje doliny :)
      Miłego dnia wszystkim.
      • aga_junior Re: Kawa poniedziałkowa 04.04.11, 18:16
        Zasiadam z 3 albo nawet 4 kawką ale taka jaka lubię :-)
        Dziś dzień pracowy i jutro też. Bardzo się cieszę, poznaje nowych ludzi ;-) Walczę o zlecenie u pewnego projektanta który narzuca trendy w wykończeniówce w Warszawie, jak mi to wypali M będzie musiał mnie zatrudnić na ok 2 miesiące. No to by dopiero było ciekawe doświadczenie :D

Dziś w planie to ja już tylko mam powiesić pranie i aerobic, reszta będzie ciążyć na Maćku jak dojedzie z pracy.
        Cui opowiadaj, dawaj zdjęcia czekamy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka