Dodaj do ulubionych

Kawunia pyszna , czarna i parująca:)

14.04.11, 07:58
W ten zimny i mokry czwartkowy poranek:)
Czuję się jak pognieciona, od tyg nie mam @, choć powinnam (ciążę wykluczam), raczej pomyliłam się i krążek za szybko wyciągnęłam....już sama nie wiem, policzyć trzeba;)

Plan na dziś, praca i wkuwanie angielskiego, bo ostatni tydz to po łebkach powtarzam. Potem dom, obiad i na kabaret idziemy z ludźmi z pracy, Szef bilety kupił, integrować się kazał...no to idziemy:)
Papierologia związana z mieszkaniem zakończona, czekam na resztę dokumentów i składamy wnioski o kredyty:)
Miłego dnia kochane:)
Obserwuj wątek
    • alcea3 Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 08:03
      Kawa z mleczkiem swiezym z mlekomatu:))
      Sprobowałam po raz pierwszy :) swieze, 4% tłuszczu, pyszne !
      Szukam mocy do pracy, bo pogoda nie sprzyja;/
      • cui Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 08:21
        To ja też się przysiadam z kawką.
        Jak ja nienawidzę takiej pogody, wrrr....
        Mikołaj od rana marudził: ja nie chcę do przedszkola, jeszcze chcę się pobawić, coś mnie "gilgoce" w rękawie, ja nie chcę pelerynki, ja chcę skakać po kałużach.... I tak w koło Macieju.
        Byle przeżyć jakoś dzisiejszy dzień.
        Myślę o mężu Maagdy.
        Miłego dnia!
        • amalota Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 08:44
          Tyle pracy "pozapracowej", że nie w co ręce włożyć. Dobrze, że pada, bo przynajmniej mi się odwlecze decyzja, gdzie przesunąć skrzynkę elektryczną i nie muszę jechać na budowę:))) Po południu druga praca, spotkanie z klientami. Już tyko czekam do końca miesiąca...
    • klarysa007 Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 08:41
      Kawa na tę OKROPNĄ pogodę!
      Mokro, zimno, a ja mam dziś znowu chodzony dzień :/ Ta pogoda jest strasznie mało zachęcająca do czegokolwiek... Magda - myślimy o Tobie.
      Mimo wszystko miłego dnia!
      • aga_junior Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 08:49
        Cytrusowa herbatka z miodem.
        Dziewczyny co jest polewo na dole pod żebrami? Wątroba? Boli mnie od wczoraj :-/ kuźwa jak mnie wkurza to, że coś mi dolega WWWRRR
        Zaraz uciekam z domu i jadę do Warszawy, nie chce dziś być sama w domu, dni przed @ mogą coś niedobrego ze mną zrobić :-/ Nagrywam więc nową płytę do samochodu i uciekam :D
        Magda myślami jestem z tobą ;-)

Miłego dnia dziewczynki
        • zalasso Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 08:54
          Dołączam się do ogólnego rozczarowania pogodą, choć muszę Wam powiedzieć, że dzięki temu świat rozkwita- normalnie widać, jak liście rosną :D
          Już po kawie, siadam do pracy.
          Aga- po lewej jest śledziona, ale może ciągnąć od nerki.
          Żabko kkochana- wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i zdrowia!!! Przepraszam, że takie spóźnione te życzenia, ale nie mogłam się dostać do forum ostatnimi czasy :(

No to miłego dnia, leniwego, herbaciano/kawowego, z dobrą książką lub filmem (ech, pomarzyć można... :))
          • iki2007 Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 09:10
            witam się deszczowo również, szaro buro i ponuro! brak koncepcji ogólnej, Młody w przedszkolu. Miałam sprzatać bo jutro teściowa przyjeżdża ale mi sie nie chce!
          • szaszanka21 Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 09:11
            Kawka w trakcie sprzątania.
            Paskudnie zapuszczona chalupa przez te moje obowiązki dopołudniowe i szkolne do wieczora.
            Od przyszlego tygodnia mam jednak nadzieje na troche wolniejsze obroty.
            Pogoda paskudna.Czekam nieustająco na słonce.
            Magda przesyłam pozytywne fluidy.
            Trzymajcie się cieplutko dziewczynki.
            Michał 16.07.2007
            • tri-mamma Aga 14.04.11, 09:15
              Jak masz chwilę czasu to zapraszam do mnie na kawę :))

Głowa mi pęka, mam fobię chyba, muszę się leczyć. Hmmm, dziwna sprawa..

A poza tym ciąg dalszy sprzątania, zakupy i takie tam.
              Myślę dziś o Magdzie.

Miłego dnia!
              • burdziaa herbatka rumiankowa i prosba o kliki :) 14.04.11, 10:59
                bo ja w przeciwieństwie do Zabki dzisiaj przywitałam ...i pobolewa mnie,ale bedzie mocniej pewnie,wiec siły zbieram żeby Julcia odebraz i wrocic do domu.
                O głosy na plakat w imieniu Iskierek proszę
                www.postronienatury.pl/konkurs-na-plakat/plakaty/przedszkola/strona,49.html
                Zdrowego dnia Wszystkim! I wielkie kciuki za Męza Magdy i Amelkę!
                • joasia83m Re: herbatka rumiankowa i prosba o kliki :) 14.04.11, 11:27
                  witam sie ciagle popijajac jakies cieple napoje. gardlo mi siadlo, nos spuchniety, obolaly od dmuchania, masakra, drże zeby Dawida nie zarazic, bo za tydzien chrziny mojego pierwszego chrzestniaka!
                  czas pedzi jak szalony, ciagle go za malo, na ukrytym tyle zdjec, a ja nie mam kiedy przysiasc i spokojnie poogladac:(
                  Magda, myslami jestem z Wami!!!
                  Burdziu, cos mi sie ta stronka nie otwiera, a chcialam kliknac:)
                  no i humor mi sie poprawil, bo natrafilam przed chwila na fajnego posta Amelkowej mamy, bomba! Trzymam kciuki za dziewczyny zeby szybko i bezproblemowo uplynal ten tydzien i nastał spokój :)
                  • burdziaa Joasiu 14.04.11, 11:31
                    Kochana wysłane wczoraj,pani na poczcie mowila ze do piątku priorytetem powinni dostarczyc- daj znać jak dostaniesz .\
                    a stronka czasem się zawiesza trzeba probowac dziekuje
                    • malenkie7 Re: Joasiu 14.04.11, 12:15
                      Kawa nr 2 z pracy.
                      Dzis pierwszy raz byłam na treningu z trenerem personalnym - coś wspaniałego, sama nigdy tak bym nie poćwiczyła. szczerze polecam. juz nie moge sie doczekac nastepnego spotkania.
                      u mnie sloneczko za oknem, i calkiem przyjemna temperatura.
                      miłego dnia!
    • klaudia020707 Re: Kawunia pyszna , czarna i parująca:) 14.04.11, 12:08
      Pózna herbata wcale nie jest zła:) dzieciaki mają wolne 2 tyg. od przedszkola i szkoły, wracają dopiero 26 kwietnia, więc leniuchujemy póki możemy. Śpimy długo ale też spać chodzimy pózno, musimy korzystać bo za kilka dni nasze życie znowu wywróci sie do góry nogami....z coraz większą niecierpliwością czekamy na maleństwo, ale uparcie siedzi w brzuszku:)
      Po pięknym weekendzie pogoda się zepsuła, ale dzisiaj jest całkiem przyjemnie.
      Miłego dnia!
      • cui Klaudia 14.04.11, 12:35
        Widzę, ża maluch ma planowo pojawić się 18 kwietnia.

Życzę Ci tej daty z całego serca, bo wtedy rodzą się wielcy ludzie :)
        Jak moja babcia, która właśnie tego dnia skończy 98 lat :)
        Kobieta z głębokiej wsi, ale prawdziwa dama. Do tej pory zawsze pięknie uczesana, korale na szyi, perfumy - choć coraz ciężej się porusza.

Przeżyła obie wojny, aresztowanie męża, potem owdowiała młodo. A jednak wychowała 5 córek, wszystkie świetnie wykształciła... sprzedając rzeczy na targu, służąc u innych ludzi czy będąc gospodynią na plebani....

Umie się tylko podpisać, nie umie za bardzo czytać (albo proste słowa) a jednak porozmawiasz z nią o wszystkim, o polityce, o muzyce. Niesamowicie mądra i inteligentna kobieta.

Wybaczcie te osobiste wynurzenia :)
        • malenkie7 Re: Klaudia 14.04.11, 15:06
          cudnie mieć taką Babcię:)
          • lilka.k Re: Klaudia 14.04.11, 16:16
            smutno jakos. po 8 latach moja firma nawet mi kwiatka nie dala, a ja dzis do kazdej z 50 osob z ciastem podeszlam. dobrze, ze juz koniec. od jutra juz nie musze tu przylazic...ale jestem naiwna...myslalam, ze choc jednego badyla mi wręczą i będzie miło.
            • malenkie7 Re: Klaudia 14.04.11, 16:38
              o, faktycznie niezbyt fajnie Cie potraktowali.
              choć mnie tez nikt nie pożegnał na koniec, co wiecej - nawet jak sie Piotrus urodzil, to nikt nie zareagowal (zeby jakies kwiaty, czy spioszki...)
              nie przejmuj sie, zaczynasz nowy etap i to jest najwazniejsze.
              • lilka.k Re: Klaudia 14.04.11, 16:56
                No, ale muszę dopisać, bo dostalam 3 minuty przed wyjsciem od mojego kolegi z pokoju Wojtka książkę i to nie byle jaką, zapiski Marilyn Monroe - z dedykacją na całą stronę, az sie poryczalam mu..ech, jedyny On! I jakos tak mie lepiej :)
                • gismol77 Re: Klaudia 14.04.11, 17:16
                  Cui, masz rację 18.04 wielcy ludzie się rodzą, np. mój mąż w tym dniu ma 40 urodziny ;)
                  pięknie o babci napisałaś.
                  Liluś nie przejmuj się burakami a ciesz się, że cho jeden fajny kolega się odnalazł.
                  • burdziaa Lila 14.04.11, 17:40
                    nie smuć się -ksiązka super prezent i jeszcze akt,pamiętaj :)
                    • lilka.k Re: Lila 14.04.11, 17:53
                      Asiu ten akt mi się dziś przysni. na pewno będzie pięknie wyglądał. napiszę o nim na blogu bo jest tak cudny że ach...jeszcze raz dziękuje.
                      a teraz muszę się położyć bo nie spalania pół nocy z emocji.
                      wieczorem mam gości.
                • m_k8 Re: Sylwia 16.04.11, 10:36
                  bo wszystkie Wojtki to fajne chłopaki ;-)
                  • lilka.k Re: Sylwia 16.04.11, 10:37
                    Zgadzam się Madzia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka