21.04.11, 10:47
dobry kolega sprzedaje mieszkanie w bloku bo kupili domek w szeregu. Potrzebuje pomocy forumek w dystrubucji tego ogloszenia i namiarow na mieszkanie bo jest do sprzedania szybko
ogloszenie:
www.bezposrednikow.pl/ogloszenia.php?id=48790&rgn=1&o=1&t=1
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: wroclaw 21.04.11, 11:38
      Ja właśnie sprzedałam mieszkanie, we Wrocławiu, na podobnie mało popularnym osiedlu, jak Twój kolega sprzedaje...niestrety Kozanów i Nowy Dwór nosza jakieś "znamiona" i trudniej stosunkowo sprzedać w tych lokalizacjach. Trzeba zamieścić ogłoszenie na Domiporta. pl. wyróżnić i podbić, napisać bez pośredników. Koszt ok. 20zł. Zaczną dzwonić biura nieruchomości, więc umawiać się z nimi i podpisywac umowy otwarte, negocjując oczywiście stawkę prowizji. Zacząć od 1,5 % brutto, max 2% brutto. Reszta niech się buja i tak niewiele robią. Najważniejsza w sprzedaży jest cena. Ja wystawiłam za kosmiczną, by obniżac co kilka dni, aż w końcu optymalnie sprzedać. Mieszkanie Twojego kolegi jest po remoncie, ale trzeba porównać ceny innych mieszkań w tej lokalizacji, i dac najatrakcyjniejszą na piewszy ogień.
    • zabka11 Re: wroclaw 21.04.11, 11:42
      Duże mieszkania trudniej sprzedać, ale cena jak na moje oko, za to mieszkanie jest w tej chwili ok. 5000tys za metr, za taki standard, 2 piętro, to dobra cena...ale trzeba teraz klienta poszukać. I przekonać się jakie będzie zainteresowanie. Bo ceny w necie nijak się maja do realnych. Ja oglądając mieszkania zbijałam stawkę o 30-40 tys!!! odrazu, i byli chętni na sprzedaż. Reasumując. Ogłoszenie na Domiporta.pl, umowy z min. 4 biurami, (mogę kilka polecić) i czekać na rozwój wypadków.
      Pozdrawiam
      • alcea3 Re: wroclaw 23.04.11, 12:43
        Jak dla mnie cena przede wszystkm zbyt wygorowana.
        W starych blokach z wielkiej plyty 5 tys za metr?
        Nowe juz za tyle mozna znalezc..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka