Dodaj do ulubionych

My jutro....

07.07.11, 06:57
ale mam cykora. I nawet się porządnie nie będę mogła denerwować. Bo jak jednego zabiorą będzie drugi jeszcze przed..... Chyba sama łyknę z chłopcami jakiegoś Głupiego Jasia
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: My jutro.... 07.07.11, 08:25
      Podwójny stres czeka-trzymaj się! A jak Ci sie udało taki szybki termin zapisac,pisałas że sie długo u Was czeka?
    • borowka78 Re: My jutro.... 07.07.11, 08:26
      Bedzie dobrze!
      podwójny stres, ale dasz radę. Dzielna przecież jesteś, nie? ;-)
      buziak
      • leluchow1 Termin 07.07.11, 08:33
        Zapłaciłam 4 tyś to i termin znalazł się bardzo szybko :/
        • burdziaa Re: Termin 07.07.11, 08:39
          To już rozumiem...za dwóch tyle? Bo u nas od 2,5 tys a bliżej 3 tyś kosztuje od jednego.
          • leluchow1 Re: Termin 07.07.11, 08:43
            2 tyś za sztukę :-) - wycięcie migdałka i dreny uszne u Mateusza a u Piotrusia dreny i podcięcie endoskopowe migdałka gardłowego. W naszym województwie ceny wszędzie podobne.
            • ridibunda Re: Termin 07.07.11, 08:47
              Trzymaj się, jak sobie wyobraziłam siebie w takiej sytuacji to od razu mnie brzuch rozbolał. Będzie na pewno dobrze, ale co nerwów zjesz, to Twoje. Trzymam kciuki.
              • a090707 Re: Termin 07.07.11, 08:55
                Leluchow bede kciuki trzymala od rana. Ja jeszcze o tym nie mysle, ale termin sie zbliza nieublaganie, oj bede sie trzesla... Jak Wy to dzieciakom tlumaczycie ? Musze go jakos przygotowac, bo moj maly wszystko musi wiedziec co i jak, ale znow nie chce go przestraszyc.
                • leluchow1 Re: Tłumaczenie 07.07.11, 09:15
                  Powiedziałam że Pan dr wbije igłę żeby podać lekarstwo i to będzie jedyna rzecz która troszkę zaboli bo potem uśnie i Pan dr naprawi mu uszka.
              • aga_junior Re: Termin 07.07.11, 08:56
                My też jutro.
                O strachu się nie wypowiadam bo nie ma takich słów żeby go opisać. Mam nadzieję, że tam nie zemdleje :((((((((((((((((((((((((((((
                • anmroz Re: Termin 07.07.11, 09:04
                  Podwójny stres, a potem podwójna radość,że już wszystko za Wami. Trzymam kciuki za udane zabiegi Twoich chłopców. Powodzenia!
                  • malea1 Re: Termin 07.07.11, 10:03
                    My dopiero za rok: drenaz uszu i pewnie podcięcie lub wycięcie migdałka.
                    Trzymajcie się. Niech już będzie po wszystkim.
                    • klarysa007 Re: Termin 07.07.11, 11:02
                      Trzymam kciuki żeby spokojnie było!!!
    • zalasso Re: My jutro.... 07.07.11, 16:16
      O kurczę! aż mnie ciary obiegły, brrr. Ale wiesz, że będzie dobrze! A docelowo, znacznie lepiej, chłopaki nie będą się męczyć. Trzymam kciuki!
      • ankas4 Re: My jutro.... 07.07.11, 16:35
        Trzymamy kciuki! mocccnoooo!
        • alcea3 Re: My jutro.... 07.07.11, 21:13
          Podwojnie? ooo to nawet lepiej! zanim jednego przywioza, bedziesz musiała zajmowac sie drugim potem na odwrot!;) CZAS SZYBCIEJ ZLECI:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka