leluchow1 07.07.11, 06:57 ale mam cykora. I nawet się porządnie nie będę mogła denerwować. Bo jak jednego zabiorą będzie drugi jeszcze przed..... Chyba sama łyknę z chłopcami jakiegoś Głupiego Jasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: My jutro.... 07.07.11, 08:25 Podwójny stres czeka-trzymaj się! A jak Ci sie udało taki szybki termin zapisac,pisałas że sie długo u Was czeka? Odpowiedz Link
borowka78 Re: My jutro.... 07.07.11, 08:26 Bedzie dobrze! podwójny stres, ale dasz radę. Dzielna przecież jesteś, nie? ;-) buziak Odpowiedz Link
leluchow1 Termin 07.07.11, 08:33 Zapłaciłam 4 tyś to i termin znalazł się bardzo szybko :/ Odpowiedz Link
burdziaa Re: Termin 07.07.11, 08:39 To już rozumiem...za dwóch tyle? Bo u nas od 2,5 tys a bliżej 3 tyś kosztuje od jednego. Odpowiedz Link
leluchow1 Re: Termin 07.07.11, 08:43 2 tyś za sztukę :-) - wycięcie migdałka i dreny uszne u Mateusza a u Piotrusia dreny i podcięcie endoskopowe migdałka gardłowego. W naszym województwie ceny wszędzie podobne. Odpowiedz Link
ridibunda Re: Termin 07.07.11, 08:47 Trzymaj się, jak sobie wyobraziłam siebie w takiej sytuacji to od razu mnie brzuch rozbolał. Będzie na pewno dobrze, ale co nerwów zjesz, to Twoje. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link
a090707 Re: Termin 07.07.11, 08:55 Leluchow bede kciuki trzymala od rana. Ja jeszcze o tym nie mysle, ale termin sie zbliza nieublaganie, oj bede sie trzesla... Jak Wy to dzieciakom tlumaczycie ? Musze go jakos przygotowac, bo moj maly wszystko musi wiedziec co i jak, ale znow nie chce go przestraszyc. Odpowiedz Link
leluchow1 Re: Tłumaczenie 07.07.11, 09:15 Powiedziałam że Pan dr wbije igłę żeby podać lekarstwo i to będzie jedyna rzecz która troszkę zaboli bo potem uśnie i Pan dr naprawi mu uszka. Odpowiedz Link
aga_junior Re: Termin 07.07.11, 08:56 My też jutro. O strachu się nie wypowiadam bo nie ma takich słów żeby go opisać. Mam nadzieję, że tam nie zemdleje :(((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
anmroz Re: Termin 07.07.11, 09:04 Podwójny stres, a potem podwójna radość,że już wszystko za Wami. Trzymam kciuki za udane zabiegi Twoich chłopców. Powodzenia! Odpowiedz Link
malea1 Re: Termin 07.07.11, 10:03 My dopiero za rok: drenaz uszu i pewnie podcięcie lub wycięcie migdałka. Trzymajcie się. Niech już będzie po wszystkim. Odpowiedz Link
zalasso Re: My jutro.... 07.07.11, 16:16 O kurczę! aż mnie ciary obiegły, brrr. Ale wiesz, że będzie dobrze! A docelowo, znacznie lepiej, chłopaki nie będą się męczyć. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
alcea3 Re: My jutro.... 07.07.11, 21:13 Podwojnie? ooo to nawet lepiej! zanim jednego przywioza, bedziesz musiała zajmowac sie drugim potem na odwrot!;) CZAS SZYBCIEJ ZLECI:) Odpowiedz Link