Dodaj do ulubionych

herbata z pomidorem :)

08.10.11, 09:00
piję sobie herbatkę a moja mała łobuzica wrzuciła mi pluszowego pomidora z ikei do kubka :) głosu nadal nie mam, w chałupie bałagan ale przynajmniej gotować dziś nie muszę bo idę do sąsiadki, która kupiła termomix i się teraz realizuje :) Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szaszanka21 Re: herbata z pomidorem :) 08.10.11, 09:17
      Kawusia z przytupem :)
      Obiad robię ,regulamin dla reszty rodziny wypisuje a sama zaraz na przepustkę zmykam:)
      Grodzie Kraka przybywam ze śpiewem na ustach :D!!!
      Miłej soboty dla wszystkich.
      • aga_junior Re: herbata z pomidorem :) 08.10.11, 11:13
        zaraz będzie herbatka, teraz dokańczam zaległe śniadanie ;-)
        brrrr na zewnątrz zimno 11 stopni :-/ chyba zima idzie bo Agusia wstawiła bigos, rosół i kupiła synowi góralskie kapcie :D
        dziewczynki miłego dnia ;-)
        • zalasso Re: herbata z pomidorem :) 08.10.11, 15:02
          U mnie już po 3 kawkach, jeszcze jedna przede mną. Ciastka wkładam do piekarnika, to będą jak znalazł :)
          Humor dziś ciut lepszy, choć radością bym go nie określiła.
          Zabieram dzieciaki zaraz do znajomych dzieciatych, to się pobawią z rówieśnikami.
          MIłej soboty!

Nie lubię weekendów w domu, wtedy jest tyle sprzątania i innych zaległych prac. jak gdzieś jedziemy- to nie widzę bałaganu i nie mam problemów :)
          • alcea3 Zalasso 08.10.11, 15:26
            3 kawy i zabierasz sie za 4?? Ile łykasz magnezu? 5 dziennie ?:)

Myt wybieramy sie dzis z młoda na "mniam" miała obiecane kino wiec idziemy :)
            • a090707 Re: Zalasso 08.10.11, 17:37
              Ja tez juz po 4 kawkach- moje min. dzienne :) Dzis bylo spotkanie z siostra i jej dwojeczka dzieci po 2 latach nieobecnosci w kraju. Ech, jak ten czas leci :)
            • zalasso Re: Zalasso 08.10.11, 18:23
              Dla mnie kawa jest jak dla innych herbata- mam niziutkie ciśnienie, poza tym lubię ten smak. Herbata czarna wywołuje u mnie mdłości, więc nie pijam w ogóle, jedynie owocowe i rooibosa. Magnez w normie, nie łykam :)
              • mama_ditte Re: Zalasso 08.10.11, 21:33
                kiedyś mojemu szefowi byłemu zaproponowałam herbatę to się obruszył i powiedział że herbatę to on poprosi jak sie do grobu bedzie wybierał ,ale to było w hurtowni kawy i papierosów i wszyscy tak robili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka