Dodaj do ulubionych

spodnie na zime

17.10.11, 11:33
Oswieccie mnie gdzie mozna kupic spodnie na zime dla 4 latka?
byly dzisiaj w lidlu na 122 - fajne, ale 122 to chyba za duzo i pisze, ze byly, bo u nas w lidlu to w poniedzialki i w czwartki to sie przed sklepem kolejka ustawia i nie ma szans by dostac cos w swoim rozmiarze :( jak maja cos fajnego.
Musze Michalkowi kupic spodnie, kurtke ma, ale z jednych wyrosl a drugie rozdarte i nie da sie zszyc bo to jakis taki material...bardziej skleic a pewnie i tak bylyby za male.
kupilabym nawet komplet taki w realu - ale nie widze cos w gazetkach kompletow dla dzieci, moze juz byly?
kurcze :( przegapilam? w cenie do 80 zl, lepiej taniej oczywiscie.
mamy jedna pare spodni na zime i to nie najcieplejszych :(
Obserwuj wątek
    • uczula Re: spodnie na zime 17.10.11, 13:57
      kurcze a w niemieckim lidlu sa takie swietne spodnie :(
      www.lidl.de/de/Der-Berg-ruft-ab-24-10-/LUPILU-Kleinkinder-Schneehose-fuer-Jungen
      ale watpie czy u nas beda - nie widzialam nigdy rozmiarowki w polsce.
      :(:(
      • joa261 Niemiecki Lidl 17.10.11, 14:16
        Z tego co obserwuję to niemieckie oferty z gazetek są trochę później u nas - nie wiem czy wszystkie.
        Szkoda, że te spodnie są dopiero od 24 bo mój mąż pracuje w Niemczech i przyjeżdża w najbliższy piątek do Polski to by kupił.
        Ale zerknij sobie tutaj :
        www.kik-textilien.com/shop/de/navi-top/teens-kinder-babys/kinder/hosen-rocke/skilatzhose.html
        Jeśli byś chciała to może ci kupić i ci prześlę z Polski . Ich rozmiarówka jest taka troszkę zaniżona - moja EMilka nosi 110- 116 i ich 116 ma na styk.
        Ale nie wiem czy wszystkie ubrania tak mają. Jakby co to pisz. To skoczy jutro i kupi.:)
        • pati_poznan Re: Niemiecki Lidl 18.10.11, 10:45
          W Tesco są coś w tym typie co w gazetce niemieckiej Lidla wkleiłaś za 70zł ocieplane bardzo ładne.Dla dziewczynek są różowe i fioletowe w gwiazdki dla chłopców niebieskie i granatowe cena 70zł
        • uczula Re: Niemiecki Lidl 18.10.11, 11:24
          nie umiem sie zdecydowac :)
          kurcze, przejezdzamy kolo tesko, moze namowie tz bysmy zajrzeli (o ile Michal nie zasnie w aucie)
          hmmm
          Ja Michalowi kupuje tez rozmiarowke a 110-116
          ale spodnie ma z reguly za dlugie a z kolei bluzki sa w sam raz - ale to zalezy, na pewno 116 jakby co, bo 110 moze byc za krotkie. :)
          dam znac postaram sie dzisiaj.
        • uczula kupilam :) 18.10.11, 17:27
          dziewczyny kupilam :) takie czarne w tesco.
          na pierwszy rzut wystarczy
          dziekuje :):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka