Dodaj do ulubionych

kawa na srode

26.10.11, 07:36
serwuje- dawno tu nie bylam :)
Dzis praca z domu (do konca tygodnia) bo mam zapalenie pluc czy cos - w sumie czuje sie ok tylko kaszle "pieskiem" i mam seksowny gleboki glos :)
'Na dzien dobry dostalam fajne ogloszenie z praca wiec dzis popoludniu skladam CV itp- trzymac kciuki bo dawno sie nic specjalnego nie pojawialo.
Dzieci w przedszkolu, maz w pracy, pies odsikany i najedzony, pranie leci, praca wre. Mielgo dnia!
Obserwuj wątek
    • fassollka Re: kawa na srode 26.10.11, 07:55
      ja zdychałam od niedzieli, spać w nocy nie mogłam - oddychanie sprawiało mi ból okropny, głos też straciłam. Poszłam w końcu wczoraj do lekarza no i mam mój standardowy komplecik: zapalenie oskrzeli, tchawicy, gardła i zatok. Masakra. Już się umówiłam na wymazy, jak wyzdrowieję, musi mi gdzieś jakieś paskudztwo siedzieć, skoro te choroby tak wracają.
      Nic to, od wczoraj antybiotyk, ciut lepiej mi się oddychało, jeszcze kilka dni i będzie ok.

Miłego dnia dziewczyny!
      • klarysa007 Re: kawa na srode 26.10.11, 08:04
        Ooooo kawa u narttu :) Dosiadam się i ja. Marta w nocy kasłała ale za to zaczęła odzyskiwać głos więc jest lepiej. Dziś m. w warszawie więc ja cały dzień w domu. Zimno u nas i tak sobie myślę o Kamie i mam nadzieję, że jej tam cieplutko i milutko ;)
        • burdziaa Re: kawa na srode 26.10.11, 08:15
          O ja myślę,że na pewno bardzo milutko naszej Kamie :) az mnie radość ogarnia! Dziewczyny kurujcie się,co za paskudztwa :(
          U nas dziś kolejny zabiegany dzień,gości jeszcze wieczorem mamy z Francji,posprzątać muszę,ugotować coś specjalnego -wyzwanie-bo mistrz cukerniczy z Amiens dziś u nas gościem,więc muszę się sprężyć! Zdrowia i spokojnego dnia Waszystkim.
    • zalasso Re: kawa na srode 26.10.11, 08:50
      Kawa z gilem :) trzy tygodnie zdrowia, trzy tygodnie kataru, oby do wiosny. Dzieci zdrowe na szczęście :)
      Wielkie plany na dziś- zmiana umeblowania, porządki,w między czasie skarbówka,a na 15 do pracy. A jeszcze jakis obiad wypadałoby zrobić.
      Miłego dnia!
      • lilka.k Re: kawa na srode 26.10.11, 08:54
        Ula, ale Cię dopadło, zdrowiej, marsz do łóżka :).
        Dziś przylatuje do deszczowej Anglii Gismol, niedługo się widzimy, niech się najpierw bratem nacieszy ;)..
        Dopiero wstałam, dzieciaki jedzą, ja popijam kawkę, mocną, bo "Grey's anatomy" mi i Piotrkowi zarywa noce :)
        • malenkie7 Re: kawa na srode 26.10.11, 09:48
          Piotrus w przedszkolu, Pawel juz w pracy, ja zaraz uciekam do lekarza, pozniej na 13 po mlodego, i na 14 do biura.
          Lilka, pamietam, ze gdy jeszcze mialam kanal Foxlife, to namietnie Chirurgów oglądałam. Nie dziwie sie Wam. Szkoda ze mi sie dostawca uslug tv zmienil... co prawda są na iitv.info - ale jakos nie chce mi sie na komputerze ogladac.
          Dziewczyny, wracajcie szybko do zdrowia.
          Nartu - jak zwykle podziwiam.
          Milego dnia!
    • mimi_mm Re: kawa na srode 26.10.11, 09:47
      Ula, trzymaj sie cieplo i zdrowiej.
      u mnie kolejny dzien swistaka...
      sroda jest dla mnie staszna bo odczuwam juz przesilenie tygodniowe :(
      popijam herbate malinowa.
      • gismol77 Re: kawa na srode 26.10.11, 12:03
        no to ja z zieloną sie dosiadam. jeszcze godzinka w pracy i lece dopakować walizy, jazda do wrocławia i fruuu do anglii. ale Lilka nie strasz, że deszczowej. miało być ciepło.
        • ankas4 Re: kawa na srode 26.10.11, 12:34
          Dosiadam sie na herbate, pisze z meza kompa wiec nie mam polskich literek wybaczcie!

Ja dzis caly dzien spie, normalnie masakra, maz odstawil Tymka na 9;30 do przedszkola, a ja dopiero wyszlam z wyrka, pozniej kawka mala, a potem skok do sofe, aby popracowac i co? spalam do 11;30:), to dzis moze uda sie wieczorem obejrzec nowego Dextera, jak taka wyspana jestem:)

Zaraz robie spagetti na obiad, dzis mam luz, bo pawel odbiera Tymka autem, wiec odpada nam zostawanie na placu zabaw:)

Milego dnia wszystkim, Gismol baw sie dobrze, Chorowitym wyzdrowienia zycze, a Burdzie prosimy o wklejenie zdjecia tego co stworzyla dla gosci, zapewne bedzie pieknie i pysznie!
        • lilka.k Re: kawa na srode 26.10.11, 12:57
          Wczoraj lało prawie caly dzien, ale dziś jest pięknie! Naprawde ladnie :). Wlasnie sie szlajalismy po kanałach. Wpadaj, wpadaj.
          • aga_junior Re: kawa na srode 26.10.11, 13:10
            Dziewczyny dużo zdrówka ;-)
            U nas jeszcze nie pada ale zapowiadają.

Usiadłam na chwilkę z przepyszną kawusią, ach jak ja lubię to "świństwo" :D
            Dziś rano M ugościł mnie zmarznięta ciepłymi naleśnikami. Skubaniec smaży najlepsze jakie jadłam. Zaskoczył mnie bo leżał w łóżku mega połamany przeziębieniem. Mam nadzieję, że nie pozaraża dzieci.
            W tle pranie, strogonow a że wszystkie sprawy po za domem odfajkowane to włączam sobie film mam jakieś 1,5 godziny dla siebie. Potem towarzystwo zacznie wracać do domu i się zacznie kogel mogel.

Miłego dnia dziewczynki ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka