30.12.11, 22:14
Mój Lipczak stał się gadułą w ciągu jednego tygodnia... ale masakra :D jemu buzia się nie zamyka, opowiada różne historie od otwarcia oczu po zamknięcie powiek i przez sen też, aaaa zabrał mój monopol domowy :)

Tak mi się nasunął wątek, bo jest 22:15, jemu to nie przeszkadza w opowiadaniu..
Obserwuj wątek
    • lipiec_2007 Re: Gaduła 30.12.11, 22:36
      Pocieszyć cię?

Mój gada non stop już trzy lata.....kilka dni temu zostałam zapytana, czy można dać dziecku jakaś tabletkę, zeby sie trochę przymknelo.....:)
      • malenkie7 Re: Gaduła 30.12.11, 22:48
        u nas tez ciągły słowotok - co mnie ogromnie cieszy:)
        szalenie podobaja mi się takie stwierdzenia jak "Mamo, patrz, sklep z frytkami" (czyli Mc Donalds), albo ostatnie "Mamo, zobacz, jakie tornado schodkowe" (czyli krete schody prowadzące z wisłostrady na most sląsko-dąbrowski;P)
        u nas dodatkowo teraz jest fascynacja cyferkami, literkami...
    • paris4 Re: Gaduła 31.12.11, 08:23
      witaj w klubie czteroletnich nawijających_nonstop :)
      • aga_junior Re: Gaduła 31.12.11, 13:29
        Mój gada non stop, nawet przez sen. Co prawda połowa jest nie do zrozumienia ale i tak jest fajnie :-)
        Maciuś późno zaczął mówić więc cieszymy się jak głupki z każdego nowego słowa. My ostatnio cały czas opowiadamy jakieś kawały więc młody zaczął wymyślać swoje. Pękamy ze śmiechu z tych jego opowieści :D
        "Po co rogi ma słoń? dla ataku :D i sam się hihra ha ha ha ha :DDDDDDDDDDDDDDD
        • zurawina100 Re: Gaduła 31.12.11, 15:26
          Też gada non stop, ale ja to uwielbiam, bo zaczęła mówić tak bardziej normalnie jak skończyła 3 lata, więc jeszcze nie mam dość:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka