31.12.11, 08:59
marchewkowe muffiny w pomarańczowym lukrze
plany na dziś?
raczej dzień jak co dzień
niedługo na spacer z dziećmi i psem bo słońce raczyło się w końcu pokazać, a już zapominałam jak wygląda
potem konie
potem do TŻ który własnie wraca z wojaży i u niego w domowych pieleszach spędzimy "Sylwestra"
obrobiłam się z mega robotą do końca roku co powoduje że lekka jestem jak piórko a jednocześnie cięższa o parę groszy ;) teraz czeka mnie kilka ładnych dni luzu i sypiania dłużej niż 4 godziny na dobę ;)
Obserwuj wątek
    • malenkie7 Re: kawa i 31.12.11, 09:05
      narazie nie mam pod reką kubka z kawą, bo jeszcze M smacznie śpi obok, a nie chce sama schodzic na sniadanie... wiec popijam wodę.
      jestesmy w bardzo ladnym miejscu, w dodatku za oknem proszy śnieżek i jest biało, wiec miło sie zrobiło. Mamy dzis w planach lenistwo, po poludniu masaż w spa, a wieczorkiem imprezka z zupelnie nieznanymi ludzmi, moze bedzie fajne?
      miłego dnia Wam życze!
      • burdziaa Re: kawa i 31.12.11, 09:16
        Herbatka,koktajl juz był.nalesniczki i owszem :) teraz zmykamy na spacer i zakupy.Zycze sobie spokojnego wieczoru!
    • zalasso Re: kawa i 31.12.11, 11:42
      Witam z kawą i migrenowym bólem głowy w gratisie :(
      Pogoda dziwna- śnieg, ale temperatura na plusie, więc mokro. Spaceru raczej nie zaliczymy :/

Planów dziś brak, M. ma randkę domową urządzić, ciekawe, co z tego wyjdzie ;P

Miłego dnia!
      • m_k8 Re: kawa i 31.12.11, 11:52
        pyszna latte z kardamonem zaliczona :D takie są plusy posiadania w domu baristy :D
        teraz krótka chwila dla siebie a potem dziedziczka jedzie do babci a my na Sylwestra wybieramy się do kina. I będzie git.
        Miłego dnia dla wszystkich, M.
    • boazeria Re: kawa i 31.12.11, 12:13
      Już po kawie.
      Sernik upiekłam wczoraj. Mąż zamarynował kurczaka. Dziś tylko zrobię sałatki i goście też coś przyniosą składkowego. Przyjdą do nas przyjaciele, z którymi 6 lat się nie widzieliśmy i dopiero wrócili z USA. Maja synka w wieku Eryka więc będzie młody miał się z kim bawić. Zastanawiam się tylko nad 1,5 roczną Polą bo ona zechce spać o 21ej a chłopaki będą hałasować. Ale trudno- Sylwester tylko raz w roku :-)

Do siego roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • domatorka.amatorka Re: kawa i 31.12.11, 12:45
      dosiadam się z poobiednią kawką, szybką, bo na 14 do pracy idę. Później mała posiadówka ze znajomymi, szybka regeneracja i na 8 do pracy:>
      Wszystkiego dobrego na Nowy Rok Wam życzę:*
      • malgorzata.66 Re: kawa i 31.12.11, 13:03
        witam się z Wami po tygodniowej przerwie

kawa wypita, obiad dochodzi, nastrój mam niezbyt szampański

oby ten Nowy Rok okazał się łaskawszy

Życzę Wam wszelkiej pomyślności :)
        • aga_junior Re: kawa i 31.12.11, 13:24
          zielona z miodem
          uporałam się do południa z pracą, teraz ogarnąć trochę gary, pranie i szykujemy się do wyjścia. Posiedzimy u teściowej w wąskim rodzinnym gronie. Mam nadzieję, że będzie spokojnie i miło bo sylwester to moja pięta achillesowa (więcej ich było złych niż dobrych). Dzieciaki dostały od M deskę i mam bazę na pół pokoju.
          Spokojnego wieczoru życzę ;-)

PS: domatorka no to dziś to nie zaszalejesz ;-/
    • zalasso Re: kawa i druga kawa :) 31.12.11, 16:02
      Ale jestem guupia, bo nawet nie głupia. Mimo bólu głowy wybrałam się na wieś do sklepu. Przy okazji wstąpiłam do fryzjera.... nie zwróciłam tylko uwagi na specjalny sylwestrowy cennik... ech do ślubu takiej drogiej fryzury nie miałam :/ Ja chyba nigdy nie dorosnę :)
      • malgorzata.66 Re: kawa i druga kawa :) 31.12.11, 16:32
        no to zaszalałaś :)

teraz tylko życzę Ci miłego wieczoru z mężczyzną, który doceni Twoją sylwestrową koafiurę...
        pisałaś o domowej randce, więc będzie jak znalazł :)

pozdrawiam i udanego rendez-vous
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka