Dodaj do ulubionych

Kawa z busa

17.01.12, 07:40
obie dziewczyny chore - maz wlasnie je wzial do lekarza. Greta spoko pewno jakis przedszkolny wirus ale ida ma chyba infekcje drog moczowych - sika comax 2 godz i wczoraj doszla goraczka.
Ja po wczorajszej wizycie u promotora musze przyspieszyc z pisaniem bo do 3 marca mam wszystko oddac. Wczoraj troche przysiadlam i powrzucalam do pracy wszystko co mam narazie napisane na temat i wyszly...77 strony! Polowa to strony tytulowe itp ale i tak jestem mile zaskoczona :)
Dzis praca i trzymam kciuki zaIde...
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: Kawa z busa 17.01.12, 08:13
      Ja herbatka owocowa, ale tak samo smacznie:)
      Za oknem zawieja, zima do Wrocka przywitała:) Jasia dziś poubierałam w kombinezon, to będzie zabawa po p-kolu, a Gosi zawiozłam spodnie śniegowe do babci, coby tez poszalała póki śnieg jest. a wogóle to myślę gdzieś w wałbrzyskie na sanki pojechać w niedzielę:)
      Miłego dnia kochane. Pracujcie, zarabiajcie, coby na s spodziewany kryzys jak najmniej dotknął:)
      Pozdrawiam serdecznie:)
      • burdziaa Re: Kawa z busa 17.01.12, 08:42
        Zdrowia dla Idy i Grety!
        Faktycznie sypie,ciekawe czy sie utrzyma-Julek tez dzis w spodniach ciepłych do p-kola,zrobili im taka fajną górkę w ogrodzie i widziałam juz wczoraj Siostry sanki szykowały,bedzie zabawa:)
        Ja dojadam przepyszne drugie sniadanko i zmykam do kuchni,a potem do pracy jak to Zabka napisała-musze 'namalowac'się na zapasz bo potem to zapewne przerwa bedzie,niewadomo jak długa:)
        Zdrowia Wszystkim!
    • aurinko Re: Kawa z busa 17.01.12, 08:47
      Kawa + oczy na zapałki ;) Dziś rehabilitacja była na 7 rano :( Majka musiała wcześniej wstać do p-kola, ciężko zdziwiona czemu w nocy wstajemy. Najstarszy synek kończy dziś 17 lat, za rok będzie chwalił się dowodem osobistym, jejku jak to zleciało...
      • klarysa007 Re: Kawa z busa 17.01.12, 08:56
        Kawa na szybko. Dziś po południu wybywamy w bieszczady i na tydzień pewnie zniknę z netu :)
        Walizka czeka na zapakowanie, a ja się zastanawiam czego zapomniałam.
        Miłego tygodnia :D
        Aurinko - sto lat dla Bebu ;)
        • joasia83m Re: Kawa z busa 17.01.12, 09:53
          ja grzeję się przy herbacie, przemarzłam z rana. jestem po ostatnich badaniach przed porodem i po spotkaniu z lekarzem orzecznikiem w zusie... przepraszał, ze mnie fatygowali w 38,5tc, jakby wiedzieli ze taka zaawansowana ciaza, to by nikt mnie nie wzywał. zaczynam się stresować samym porodem, tym że torba nie spakowana itd. jutro ktg i ostatnia wizyta gin. a potem czekaaanie. Daję dzidziusiowi wybór, nich się rodzi albo teraz, albo dopiero za miesiąc, bo za 3 tyg. mam masę egzaminów i zaliczeń na uczelni :D
          Dawid ze mną w domu, wczoraj z przedszkola dzwonili, żeby go zabrać, bo biegunke ma. W domu nie zrobił żadnej kupki, szalał jak nakręcony. heh, jakaś ekspresowa jelitówka:)
          • tri-mamma Re: Kawa z busa 17.01.12, 11:21
            Z kawką witam się z wami.
            Znowu mi kręgosłup dał znać o sobie. Dopiero od rana mogę się ruszyć. Janek dzielnie zrobił śniadanko dla rodzeństwa i zabawia ich i pilnuje jak umie :) Super chłopak!
            Zaraz idziemy do lasu. Pięknie dzisiaj. Śnieg spadł, ale tak w granicach rozsądku i wyszło słoneczko. Szkoda mi, że dzieci już od rana nie mogły wyjść...
            Muszę wreszcie się na rtg wybrać. Teraz muszę wykorzystać ferie. Tylko M musi dzień wolny wziąć, bo rtg robią do 13 :) Super, nie?

Miłego dnia!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka