Dodaj do ulubionych

mam dość

20.01.12, 12:35
już zorganizowałam inne mieszkanie, przeprowadzamy się za miesiąc. Nie wiem jednak, jak wytrzymam do końca lutego.
Mieszkałam już w wielu miejscach, ale tyle przykrości, tyle kradzieży, spotkań z policją, awantur sąsiedzkich nie spotkało mnie nigdzie.
Pisałam Wam kiedyś o kradzieży opon, przedwczoraj ukradli mi kołpaki, a wczoraj... była tu jakaś wielka akcja policyjna, aresztowano kilka osób, jakichś złodziei, ale też... moją sąsiadkę. Piszą o niej tu: katowice.naszemiasto.pl/artykul/1224177,katowice-zwloki-noworodka-w-rawie-w-szopienicach,id,t.html Siostra tego dzieciątka chodzi z Brunem do grupy w przedszkolu. Jeszcze w grudniu pytałam się Bożeny (tej sąsiadki), czy nie martwi się o to, że paląc szkodzi dziecku...

Jestem wstrząśnięta. I znowu tak strasznie zła.

To jest złe miejsce dla nas.
Obserwuj wątek
    • mama_ditte Re: mam dość 20.01.12, 12:38
      o matko szkoda słów,nie mogę tego czytać ,dobrze że się wyprowadzacie bo to rzeczywiście źle na psyche takie sąsiedztwo działa
      • kamila_m_g Re: mam dość 20.01.12, 12:44
        Trzymam kciuki, żeby jednak te 10 dni należało do najkrótszych w życiu.
      • paris4 Re: mam dość 20.01.12, 14:06
        jej:/ jak dobrze że się przeprowadzacie niedługo
        • ankas4 Re: mam dość 20.01.12, 14:34
          Fasolka a czy to jest to mieszkanie z Twoją kolezanką?
          wspolczuję, wyprowadzajcie się szybko!
    • metanira Re: mam dość 20.01.12, 17:33
      To rzeczywiście fatalne miejsce :( Dobrze, że niedługo już tam będziecie mieszkać.
      Nie słyszałam o tym noworodku :( Ale czy ja dobrze zrozumiałam, to twoja sąsiadka jest matką tego dziecka? Potworne to wszystko :(((
    • gdynianka_11 Re: mam dość 20.01.12, 19:44
      Dramat! Dobrze, że już opuszczacie to miejsce. Życzę powodzenia i radości w nowym mieszkanku.
      • szaszanka21 Re: mam dość 21.01.12, 14:02
        Ula.
        Dobrze,ze się wyprowadzacie bo mieszkanie w takim miejscu to jakiś koszmar!!!
        A gdzie będziesz miała nowe lokum?
        • joa261 Re: mam dość 21.01.12, 14:18
          No właśnie Ula, gdzie się przeprowadzasz? Daleko? Mam nadzieję, że tam gdzie będziecie mieszkać będzie spokojniej.
          • fassollka Re: mam dość 22.01.12, 20:23
            przeprowadzam się do mieszkania koleżanki, na tym samym osiedlu, ale w milszej okolicy. Póki Bruno jest mały chcę tu zostać. Tu mam mamę, przedszkole, do szkoły też będzie mógł pieszo chodzić.
            Mieszkanie 12m2 większe, trzy pokoje (do małego remontu), cudna, ciepła kuchnia. A co najważniejsze - za takie same pieniądze. Asia mieszkała tu sama z dwójką dzieci, niedawno kupiła (na tym samym osiedlu) dom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka