gismol77 15.05.12, 06:42 Wrocilam z biegania, wykapal sie wodę tytułowa wyzlopalam zaraz czas na kawę, dla dzieci wszystko niemal gotowe. Dzień przed nami długi o bardzo intensywny. Słońca wszystkim życzę, głownie w sercach i głowie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guciowamama Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 07:29 Dzis kawa w biegu. Pakowanie. W poludnie mamy samolot. Znikamy na dwa tygodnie poodwiedzac przyjaciol w roznych zakatkach Europy. Miejcie sie zdrowo :-) Odpowiedz Link
narttu Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 07:53 Co wy tak z tym bieganiem od rana? To nieeludzkie :) druga kawa za 15 min a potem projekt skrzynie czesc 3 oraz zapas pierogow. Ale najpierw podrzucic zaproszenie na urodziny do sasiadki Odpowiedz Link
zabka11 Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 08:33 Witam sie i ja z kompotem jabłowo-truskawkowym:) W domku dzis, ale o 10tej zazynam mamratonik lekarzowy, o 12tej nast, potem kolejny, a potem zebranie o 17tej i pakowanie Gośki, bo do Sopotu na 5 dni wyjeżdża, so....wolny dzien;)...hahah;) Do tego wakacjie zaklepać musze, Olusia dawaj tego maila o Bobolicach;) Miłego Kochane:) Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 09:13 Nie mogę na pocztę wejsc , często mi sie to zdarza Odpowiedz Link
olus-ia80 Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 09:19 www.nadmorzem.turystyka.pl/domkiletniskowemorzaszumbobolin-p-2142.html Tu byliśmy , właściciele wspaniali .Cisza spokój , bardzo czysto .ogrodzone . Byliśmy też tu , ale te domki sa łączone i jak trafisz na kogos kto imprezuje , tak jak my , to spac nie mozna domki się nazywaja Fala i Mewa , tez w bobolinie Odpowiedz Link
zalasso Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 10:01 Kawka i zabieram się za roboty domowe. Pogoda nie zachęca jednak dziś do niczego :/ Od 13 kołomyja do wieczora, więc chyba czas ruszyć pupę :) Miłego dnia Odpowiedz Link
gismol77 Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 09:13 matko święto! ależ ten ajfon niesubordynowany jest! miało być, że się wykąpałam a nie a wykapal. Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 10:46 ja dopiero siadam, jakiś dziwny mam dziś poranek i zadania wyłącznie domowe, za to ile :) ale to i tak odpoczynek a po południu koleżanka z dzieciakami przyjdzie olusia dobrze Cię widzieć a te domki i ja sprawdzę, chociaż nas to za mało pewnie Odpowiedz Link
maryjka60 Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 11:12 cześć dziewczyny, mam bardzo leniwy poranek bo Maniek odsypia zarwaną nockę i poszedł spać o 9.30. Paznokcie pomalowałam i tv oglądam, a potem koniec przyjemności bo jedziemy na pogrzeb babci m. Mój Maniek ma kompletnego hopla na moim punkcie i nie mogę go nigdzie zostawić, dzisiaj ma zostać z moją mamą i pewnie przez cały czas będzie za mną płakał. Czy to normalne, że 2 latek jest takim maminsynkiem? Ciekawe jak on pójdzie we wrześniu do przedszkola? Miłego dnia kobietki. Odpowiedz Link
aga_junior Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 11:54 Ja też piję rano szklankę wody z cytryną tylko mi wychodzi "po kawie" pewnie to gorzej ale rano nie mam na nią czasu :-/ Dziś dzień porządków domowych. Dobrze, że wszyscy po za domem to może uda mi się wszystko ogarnąć. Strasznie duszno jest, już jak ma padać to niech zacznie bo masakra z tymi wahaniami. Strasznie źle się czuję w taką pogodę. Odpowiedz Link
burdziaa Re: Woda z cytryną potem kawa 15.05.12, 12:08 A ja z zupką kalafiorową-dziś zarabiam :) maluje na szybko preznecik na Komunie Swieta,już kończę - zdrowia i słońca Dziewczynki Odpowiedz Link