Dodaj do ulubionych

Mocna Kawa

16.05.12, 06:15
Witajcie, ta pora poranna to nie moja, nie mogę spać więc czas na mocną kawę... ktoś ma ochotę?

Dziewczyny w tym roku na zlocie tańczycie niestety same...
Ciągle miałam nadzieję, że to jakoś poukładam, ale nie dam rady logistycznie tego zegrać...
w czwartek Kacper ma rocznice Komunii Św. w piątek wycieczkę, a ja bezpośrednio w poniedziałek szkolenie na wyjeździe. I choćby człowiek planował, że będzie tak jak chce, to życie i tak to wszystko zweryfikuje, nawet urlop sobie na piątek od razu zaklepałam, i poniedziałek miałam w planie, a tu lipa, i jestem wściekła i nie mogę się z tym najnormalniej w świecie pogodzić :(((((

Więc moje drogie - pierwszy zlot bez joannnakw
Obserwuj wątek
    • katx1 Nie zgadzam się 16.05.12, 06:19
      Kacpra u babci proszę zostawić i stawić się w piątek najpóźniej na miejscu zlotu. To rozkaz - wykonać.
      • joannakw Re: Nie zgadzam się 16.05.12, 06:26
        Niestety nie mogę go zostawić, po pierwsze on by mi tego nie darował, a po drugie u babci nie ma szans, na następnym zlocie opowiem, wiecie ile tego jest do przegadania....

-----------
        Joanna oraz chłopaki Jacek, Kacper(07.01.2003) i Patryk (13.07.2007)
        Kacek i Pami
        • narttu Re: Nie zgadzam się 16.05.12, 07:28
          ale bunczuczny watek kawowy. Ja nostalicznie. Ostatni raz w biurze - spedzilam tu ponad lat. Teraz wiem ze co najmniej o 3 lata za dlugo ale i tak melancholia mnie ogarnia :)
          Kawa.. biurowa jeszcze
    • zabka11 Re: Mocna Kawa 16.05.12, 08:00
      Łeeeeeeeee;/;/;/;/..no co za wieści poranne Joanno?;/, bardzo mi przykro, ale może jednak?;)

Witam się z owocową z oczami na zapałki. O 4tej wsadziłm Gośkę z Chórem do autokaru jadącego do Sopotu...jeszcze dłuuuga droga przed nimi, ale jest ok.
      Potem go0dzinka spania i Jasiek do babci, bo rumień schodzi taaak wolno, że cholewcia nie może iśc do p-kola.
      A ja już w pracy dziś i jutro, a w pt dolatuję do Gośki:)
      Miłego, zdrowego Kochane:)
      • burdziaa Re: Mocna Kawa 16.05.12, 08:05
        Herbatka zielona i stosik caisteczek owsianych :) Zdrowia Kochane.
        • mama_ditte Re: Mocna Kawa 16.05.12, 08:27
          witam się i ja i kopa porzadnego potrzebuję co by do końca pracy na foruma nie zagądać, bo tyle na dzisiaj mam do zrobienia ,kawka zaraz będzie to może się obudzę
          • leluchow1 Re: Mocna Kawa 16.05.12, 08:43
            Ja dziś zaspana i w niedoczasie. Z mocnym postanowieniem poprasowania wieczorem ubrań bo mi Rysy w domu urosły. :/
            Mateuszek dziś 3 dzień w nowej szkole - w sumie zadowolony, mówi że nie żałuje zmiany. Ale kiedy opowiada o kolegach i koleżankach - generalnie np o tym kto co lubi - mówi o "starych " kolegach. Zastanawiam się kiedy te wspomnienia naturalnie zginą. Cieszę się że trafił na takiego, hm.... "starego" nauczyciela. Babka z 20- stoletnim stażem, wywalczyła od razu 2 godziny w tygodniu na indywidualną naukę z M, po to by mu z tą jego dysleksja pomóc i żeby przerobić z nim to czego u nich w szkole nie było. Póki co jestem zachwycona. Musze jeszcze z anglistką pogadać, bo ida innym podręcznikiem a co za tym idzie ma braki w słownictwie.
    • maadga Re: Mocna Kawa 16.05.12, 08:48
      Joannakw jak to możliwe? No pytam się jak? Z kim ja będę tańczyć? Aaaaaaa......
    • klarysa007 Re: Mocna Kawa 16.05.12, 08:54
      Asia, no co Tyyyyyyyyyyyy???????????????????????
      To ja już wiem czemu taki deszcz u mnie od rana, niebo płacze nad takimi informacjami :/

A w planach mam na dziś jakoś przetrwać tę pogodę, bo takiej najbardziej nie lubię!
      • aga_junior Re: Mocna Kawa 16.05.12, 09:20
        klarysko proszę przerwij bo mój syn ma jutro fajną wycieczkę w przedszkolu a z taką pogodą to się chyba zrobi niewypał :-/
        Dopija zieloną herbatkę i jadę do lekarza. W sumie to mam jakiś mocny odruch wymiotny na lekarzy ostatnio i jadę tylko dlatego,że muszę :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka