30.09.12, 09:39
Kończę już drugą filiżankę. Dzieciaki urzędują i wymyślają zabawy. Pogoda super :)
Zaraz ruszamy na spacer i do kościoła. popołudniu obowiązkowo na grzyby :D

Miłej niedzieli!
Obserwuj wątek
    • lilka.k Re: Kawy? 30.09.12, 09:48
      Chętnie sie napije z Tobą. Juz kończę razem ze śniadaniowym muffinem owsianym, bardzo dobry, lekko chrupiacy i jeszcze ciepły, dopiero upieklam. . Zbieram sily na kilka dni bez mojego męża, a Antek sie pochorowal. Inhalator ruszył w ruch, moze bedzie dobrze.
    • zabka11 Re: Kawy? 30.09.12, 09:52
      Tak poproszę, ale herbatki:) Jedną już kawkę wypiłam, styknie mi dziś;)
      Domek ogarnięty, obiad uszykowany, zresztą rosół P ugotował wczoraj, to w razie bidy, kluski będą z rosołkiem;)
      Ćwiczonka tez zrobiłam, czuję się po nich rewelacyjnie, i kręgosłup daje mi żyć. Niesamowite jak bardzo mam zastałe i nie porościągane mam mięśnie/stawy...że utrzymanie prawidłowej pozycji podczas ćwiczeń, jest już ćwiczeniem samym w sobie;)
      Za oknem cudnie, zapowiadają 17st ale nie wierzę, bo już tyle jest a słonko wspaniale grzeje. Poproszę taką jesień i zimę...aż do wiosny:)
      Zaraz zjem 2 śniadanko, i na spotkanie z Lipcówkami biegnę...przybywajcie tłumnie:)
      Pozdrawiam serdecznie:)
      • 27agnes72 Re: Kawy? 30.09.12, 21:05
        Herbatka wieczorna...
        Mi dzisiaj nawet chodzenie sprawiało problem...człowiek jakiś nierozruszany...
        A odpoczywam DZIECI BEZ z mężem przez kilka dni w górach :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka