Dodaj do ulubionych

Herbatka zielona z ananasem:)

09.10.12, 08:16
Witam z herbatka, choć kawę powinnam dzierżyć w dłoni, taka jestem zaspana.
Po wczorajszym maratonie zebraniowym, 3 zebrania zaliczyłam, w jednym czasie;)...dzis zastanawiam się o co chodzi?...tak generalnie szukam rozwiązania, by to wszystko ogarnąć jakoś...ech...
Tak czy siak do pracy czas, po południu tez, chyba że spadnie deszcz;)...hihihi..
no mówiłam, że mi się rzuciło na głowę?;)
Miłego dnia Kochane:)
Obserwuj wątek
    • klarysa007 Re: Herbatka zielona z ananasem:) 09.10.12, 08:44
      U nas wyszło słonko i aż przyjemniej się wychodzi z domu. Chociaż wstawałam dziś baaaaaaaaardzo niechętnie, bo u nas jeszcze nie grzeją i poza kołderką było jakoś chłodnawo. Dziś w planach różne pierdułki więc się biorę do roboty :)
      Buziaki i miłego dnia!
      • zalasso Re: Herbatka zielona z ananasem:) 09.10.12, 08:50
        Witam się z pracy, choć jeszcze bez kawki, bo dziś miałam od rana dużo roboty, szooook!
        Ale zaraz nadrobię zaległości.
        Dziś dzień piękny, słoneczny. Mam widok na okolicę z 8piętra i powiem Wam, że zapatrzeć się można :)

Miłego dnia!
    • lucy_cu Re: Herbatka zielona z ananasem:) 09.10.12, 08:54
      Słońce i u nas.
      Od rana zdążyłam wymyślić bajkę, narysować ją, w odcinkach, oraz nauczyć się grać jakiegosik tam utworu na flecie prostym altowym- żeby ilustracja muzyczna do bajki była. Praca w przedszkolu rozwija człowieka- wielotorowo. ;)
      Smażę naleśniki i lecę do roboty.

Miłego! :)
      • zalasso Lucy 09.10.12, 09:06
        Wow :D Tyle powiem
        • kamamama2 Re: szybko z pracy 09.10.12, 09:12
          szybka kawa pracowa, bo czekamy na organy decyzyjne :)
          dzieci chore, wszystkie inne plagi też obecne, a ja oddam królestwo za sen, albo kocyk i książkę...
          miłego dnia dziewczynki
          • lucy_cu Re: szybko z pracy 09.10.12, 09:16
            Kama- won!!! Tzn nie Ty, oczywiście, tylko te plagi i zarazy! Trzym się <podsuwa kaszmirowy kocyk i kubek herbatki>
        • lucy_cu Re: Lucy 09.10.12, 09:14
          Spokojnie, jak dojdę do skomplikowanych układów choreograficznych z elementami akrobatyki, będę czekać na "wow"-y. ;p Teraz to pikuś w sumie. ;p
          • burdziaa Re: Lucy 09.10.12, 09:28
            Lucy pokaż bajkę i rysunki :) Kama licytujemy się kto bardzieh niewyspany?Dziś 4 godziny snu i to z przerwą-no nic,lecę dalej.Miłego zdrowego dnia,oj żeby juz była 19sta.
            • ankas4 Klub śpiących:) przy kompie;) 09.10.12, 10:29
              Zakładam! Burdzia ja też odliczam godziny do 19 ,,,kiedy to Tola pojdzie spać, normalnie dziś padam na twarz, nic mi nie idzie, spałam z 4 godziny, poszlam spac pozno, i karmienie i kupa nocna( sorry za szczegolowy opis:))) i tak wyszlo jak wyszło, ze jestem dzis nieprzytomna:) stawiam wiec kawkę i uciekam wstawiac obiad.

sciskam
              • aga_junior Re: Klub śpiących:) przy kompie;) 09.10.12, 12:00
                Mieszkanie posprzątane, młody mniej kaszle wiec solidnie kurzyki systematycznie wycieram.
                Musze jechać w trzy miejsca ale mogę tylko w jedno :) idę więc oko malować i losować

miłego dnia dziewczynki ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka