11.10.12, 08:26
daaaawno mnie tu nie było więc zapraszam - dodatkowo u mnie biszkopty z bitą śmietaną - wczorajsza zachciewajka;
siedzę i czekam na speców od ścianki działowej którzy mieli być przed 8... :-p
Obserwuj wątek
    • narttu Re: kawa 11.10.12, 08:38
      dawno cie nie bylo! tez kawa i znow slonce w Pradze. Dopijam kawe i zalatwiam pare firmowych rzeczy. Wczoraj kupilam domene :) i projekt strony i wizytowek juz gotowy tez :)). zadanie na dzis to szukanie kodera do zroienia strony..
      • aga_junior Re: kawa 11.10.12, 09:09
        herbatka z miodem ;-)
        Dziś w planie odpoczynek :) strasznie się cieszę. Obejrzę parę filmów i obeżre się frytkami z kefirem :D Zasuwam rolety i nie wyglądam za okno.
        miłego dnia dziewczynki ;-)
      • ajila32 Re: kawa 11.10.12, 09:14
        he he - weszłam na Twój blog i poznałam "Gretkę" - tak chyba ochrzcimy naszą trzecią mysz w domu:)

spece są.. i zaczęło się wiercenie pod przewody - to będzie ciężki dzień, ale powoli wykluwa się przyszła postać mojego mieszkanka wymarzonego :) ciąg dalszy przeróbek za 2-3 lata dopiero (kasa kasa) ale to już będzie większa akcja na 4 ściany :)
        • borowka78 Re: kawa 11.10.12, 09:49
          Ala, a gdzie teraz mieszkasz?!!
          Może jakieś spotkanie, co? :)
          • ajila32 Re: kawa 11.10.12, 10:03
            oj oj - ja już nie w Poznaniu chociaż bywam raz w miesiącu na podyplomówce, ale wtedy zajęcia do wieczora.. jestem w Gorzowie Asiu od 2-3 miesięcy gdzie się ciągle odnajduję i szukam pomysłu na życie bez pracy na etacie:-p
            • borowka78 Re: kawa 11.10.12, 10:09
              A czemu nie było imprezy pożegnalnej, co? ;)
              Gorzów to nie koniec świata :)
              i może jednak uda się spotkać!
              • ajila32 Re: kawa 11.10.12, 10:43
                w sumie z nikim się porządnie nie pożegnałam.. szkoda, ale nawet nie było jak - początki ciąży kiepskie, a poza tym logistycznie ta przeprowadzka mnie przerosła he he..
    • zalasso Re: kawa 11.10.12, 10:07
      Dosiadam się z kawą drugą już, bo trochę nudą wieje i w ogóle wieje, to się rozgrzewam :)
      Miłego dnia:)
    • klarysa007 Re: kawa 11.10.12, 10:29
      Kawka prasowaniowa ;P Lubię prasować, oglądam przy tym moje bollywoody i nic mi nie przeszkadza :) Szkoła to błogosławieństwo dla matek ;P
      Miłego dnia!
    • lucy_cu Re: kawa 11.10.12, 10:56
      Cześć Ajila!
      Dawaj biszkopta :)

Leje, wieje, co jakis czas słońce wygląda- jakoś tak marcowo jest. ;)
      Chałupa ogarnięta, obiad podgotowany.
      Po południu mam zajęcia w szkole. Oraz korki. I sąsiadka- fryzjerka wpadnie. Czas przyciąć kudły, bo znów po połowy pleców porosły i z warkoczem chadzam- a w moim wieku to jakoś jednak nie bałdzo. ;p

Lubię moje życie, wiecie? :) Spokój na mnie spłynął nareszcie.

Miłego, Dziewczyny!
      • ankas4 Re: kawa 11.10.12, 11:08
        Dosiadam sie w biegu, dzis mam kilka waznych spraw, ale ogolnie najwazniejsza zamowic i dobrac odpowiedni rozmiar sukienki dla mojej gwaizdy na chrzest...:) , a nie jest to takie proste , bo nie chce aby kiecka byla za mala ,ale tez aby Tolka w nią wpadła... dylematy dylematy...:) ale tak sie ciesze ,ze je mam i ze córeczka mi sie trafiła :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka