Dodaj do ulubionych

Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygrana

29.11.12, 08:51

Loteria - los 5 zł , Akcja trwa do 13 .12 , losowanie zwycięzcy 14.12

Zwycięzca otrzymuje :

Wspaniały wykonanie ręcznie Anioł z masy solnej wykonany metodą decoupage .
Dżem w moim wykonaniu , całkowicie naturalny dyniowy .
Sok malinowy , bez żadnych sztucznych dodatków tegoroczny z malin nie pryskanych , sok jest mojej babci i pochodzi z Pomorza , cenny napitek , idealny dla dzieci .
Wspólnie z Żabką postanowiłyśmy że cena jednego losu to koszt 5 zł , pieniążki wpłacane na konto żabki .

Drelichowscy
Piotr i Anna
ul. Pilczycka 125/1
54-144 Wrocław
nr. konta 51102052420000270200359364

Zapraszam bo warto , pomagać

picasaweb.google.com/110622387498378832305/DropBox?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNyJ5JjD1sKhAg&feat=directlink
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 29.11.12, 09:08
      ale pyszności-ja poproszę 2 losy,jak sie spotkam z Zabką w niedziele to Jej wpłacę
    • klarysa007 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 29.11.12, 09:08
      Dwa losy poproszę dla moich dzieciaków :) Kasa poszła.
    • aurinko Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 29.11.12, 10:00
      Wpłaciłam za 5 losów dla naszej piąteczki.
      • zabka11 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 29.11.12, 11:49
        A ja po prosze ten słoiczek dżemu dyniowego;) w życiu nie jadłam, i mam nadzieję, że spróbuję;)
        2 losy i dla mnie:)
        Dziękuję Olu za zaangażowanie, świetny pomysł masz:)
    • azi81 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 29.11.12, 13:50
      No to i ja też :)
      Zaraz wpłacę pieniążki za dwa losy :)
    • azi81 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 29.11.12, 13:54
      Juz :)
      • zabka11 Re: No to mamy już na piękny prezent:) 01.12.12, 18:14
        Na konto wpłynęły Wasze zdeklarowane pieniążki:)
        Burdzię dopadnę jutro na kiermaszu;)...i ode mnie dyszka, to mamy już 65zł:)
        Akcja trwa, zapraszam do zabawy, choć...im nas mniej, tym mam większą szanse na ten dżemik;)...hihihi...żartuję oczywiście:)
        Dziękuję i zapraszam do akcji:)
        • alcea3 Re: No to mamy już na piękny prezent:) 03.12.12, 18:53
          Poprosze losik dla Malwinki:)
    • lucy_cu Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 03.12.12, 19:54
      Poproszę o trzy losy.
      Fajne z Was babki. :) Olusiu, pomysł super!
      Już wpłacam.
    • zabka11 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 04.12.12, 09:00
      Lucy dziękuję za wpłatę:) Czekam na kolejne, ale dziś juz pisze do organizatorek zeby przyznały nam 2 kę dzieci.
      Pozdrawiam
      • myrtille Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 04.12.12, 16:09
        Bałam się, że nie dam rady, ale Amelunia ze swojej skarbonki wyciągnęła, po pogadankach nt innych dzieci. Także poproszę 2 losy dla Amelki. Zaraz tylko doczytam komu słać pieniążki
        • a090707 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 04.12.12, 18:38
          Ja też dwa proszę.
          • zabka11 Re: Loteria - mamy 3 braci 07.12.12, 09:37
            Dziękuję Kochane za kolejne wpłaty:)
            Mamy już przydzielonych 3 braci: Adrian 15 lat, Kacper 12 lat i Filip 10 lat:)
            Zamówiłam już ich wymarzone prezenty:)
            Zapraszam Was do Loterii, będę mogła jeszcze dorzucić im coś słodkiego, za Wasze losiki;)
            Pozdrawiam serdecznie:)
            Ania
    • effka_81 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 07.12.12, 16:29
      Poproszę 3 losy ;)
      Kasa poszła właśnie na Ani konto ;)
      • zabka11 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 08.12.12, 14:02
        Dziękuję effka:)
        Dużo zdrówka:)
        Pozdrawiam serdecznie:)
        • kamamama2 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 09.12.12, 21:52
          przelew poszedł za 2 losy
          • olus-ia80 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 10.12.12, 08:27
            Rozgłoście loterie , może ktoś pomoże , koszt losa mały , wyslijcie po innych znajomych forach , kto może , więcej dzieci będziemy mogły obdarowac
        • kogosia zabko-Aniu 10.12.12, 19:40
          bedzie jeszcze zgłoszona 3 dzieci, czy masz fundusze na jeszcze jedno dziecko??
          • zabka11 Re: zabko-Aniu 10.12.12, 21:46
            Gosiu mam w 100% pokrycie na prezenty (już zamówione) dla trójki braci.
            Jestem na "zero"...zarówno w akcji "losowej olusi" jak i mojej "akcja gwiazdka", ale jeszcze 2 dni, więc może damy radę? do kiedy mamy czas z tym dzieciaczkiem?
            Pozdrawiam
            • joa261 Re: zabko-Aniu 10.12.12, 21:50
              To i ja poproszę los:)
              Zaraz zrobię przelew:)
              • zabka11 Re: joa 10.12.12, 21:53
                Już na listę cię wpisuję:)
                Masz szansę na olusiowy dżemik;)
                Pozdrawiam i dzieki:)
              • joa261 zabko-Aniu 10.12.12, 22:07
                Los kupiony - z konta Krystyna J.
                :)
                • joa261 Re: zabko-Aniu 10.12.12, 22:32
                  I po cichu liczę na ten dżemik;)
    • maadga Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 10.12.12, 15:28
      2 losy :D dla nas.
    • metanira Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 10.12.12, 18:30
      Właśnie przelałam pieniądze za 2 losy.
      • zabka11 Re: Jeszcze ciut, jeszcze troszeczkę;) 10.12.12, 21:44
        Dziękuję Kochane, pieniążki wpływają. Mam już w 100% pokrycie na tych 3 braci:)
        Prezenty już im zamówiłam , czekam na dostawę.
        Ale kogosia pisze , że będzie jeszcze jakieś dziecko w potrzebie...damy radę:)
        • kogosia 2 losy 11.12.12, 20:21
          wysle przelew jutro rano:)
          • joa261 Lipcóweczki:) 11.12.12, 23:39
            Doszło nam jeszcze kilkoro dzieci do akcji.
            Niestety nie mamy darczyńców:(
            Dacie radę jeszcze kogoś przygarnąć?
            • zabka11 Re: Lipcóweczki:) damy radę??? 12.12.12, 08:15
              Hej
              mam 20zł na" plusie "z kogosi wpłatą.
              Jeszcze ciutke i damy radę, tak Forumki?
              • anngam8388 Re: Lipcóweczki:) damy radę??? 12.12.12, 08:33
                Właśnie wpłaciłam na jednego losa :-)
                • zabka11 Re: Dziękuję:) 12.12.12, 09:25
                  Mamy już połowę kolejnego prezentu:)
                  Zapraszam do Akcji kochane dzis ostatni dzień:)
                  • olus-ia80 Re: Dziękuję:) 12.12.12, 09:43
                    Jeszcze troszkę , kto może , dziewczyny 5 zł , może jacyś znajomi co ?
                    Malutko zostało do kolejnego prezentu , jesteście wielkie , wiem że się uda :)
    • nikulam Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 12.12.12, 10:37
      poproszę los dla mojej Laury (pieniążki poszły)
      wkleję linka na forum rówieśniczym córki
      • graculka Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 12.12.12, 10:56
        Poproszę 3 losy, pieniążki wysłane,
        dziś szczęśliwa data 12.12.2012 więc może wygram :)
    • ingutka Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 12.12.12, 11:28
      I ja poprosze o 2 losy, pieniądze już przelane (Inga M.), pozdrawiam
      • zabka11 Re: Kogosiu prosimy o przydział jeszcze jednego.:) 12.12.12, 11:53
        ...dzieciaczka...bo mamy na następny prezent:):):)
        Czekam na wieści od Ciebie:)
        Dziękuję Dziewczyny:)
        • margaretka04 Re: Kogosiu prosimy o przydział jeszcze jednego.: 12.12.12, 12:11
          Ja tez przelałam za 2 losy.Jutro powinnaś mieć
          Z konta męża przelałam ale w tytule nick wpisałam w razie jakbym cudem pyszności wygrała:)
          Pozdrawiam
          • olus-ia80 Re: Kogosiu prosimy o przydział jeszcze jednego.: 12.12.12, 13:24
            Cudownie , ale się ciesze , tyle radości , dla kolejnego dziecka , dziękujemy !!!
        • alcea3 Re: Kogosiu prosimy o przydział jeszcze jednego.: 12.12.12, 19:37
          Zabko dotarły pieniazki ode mnie?
          • zabka11 Re:Pati dotarły 12.12.12, 20:27
            Wszystkie docieraja na bieżąco:)
      • clas_sic Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 12.12.12, 12:02
        cześć dziewczyny, jestem z "czerwcowych maluchów", gdzie joa261 wkeiła wasz wątek - wysłałam przelew za losy, z nickiem w tytule przelewu.
        • klaudi007 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 12.12.12, 15:29
          ja też wpłaciłam za los dla mojego synka
          • joa261 Kolejny los:) 12.12.12, 17:03
            Moja siostra tez poprosi o los:)
            Właśnie wpłaciła pieniądze - Magdalena i Kamil :)
    • anciarek2010 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 12.12.12, 19:38
      Ja tez poprosze dwa losy, pieniazki wplacone:-)
      https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5eik437sgo.png
      https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5et1yafjtu.png
      • szaszanka21 Re: Loteria - akcja gwiazdka los 5 zł super wygra 12.12.12, 22:50
        Poproszę 2 losy :)
        Przelew własnie wysłałam :)
        • zabka11 Re: Ale jesteście Gigantki:) 13.12.12, 10:09
          Zmykam na badania z Medycyny Pracy, ale szybko skrobnę...przydzielono nam Kacperka lat 7:)
          Będzie miał chłopak cudowny prezent:)
          Wieczorem zrobię listę wpłat i prześlę do Olusi, niech tylko wszystko się zaksięguje:)
          Dam znać:)
          Miłęgo Kochane:)
          • zabka11 Re: Mini podsumowanie:) 13.12.12, 22:29
            Kochane mail z listą chętnych "na dżemik" właśnie wysłałam do Olusi, teraz ma szykować Losy;)
            Pozwolę sobie poniżej zamieścić wszystkie nicki osób które wpłaciły mi na konto określone sumy. Samych kwot i ilości losów nie wpisuję, każda wie ile wpłacała. Ew. jak ktoś chce, to na maila podeślę, ale tu na Forum zachowajmy anonimowość tych, którzy sobie tego mogą życzyć:)
            A więc:
            aurinko
            klarysa007
            zabka11
            burdzia
            lucy_cu
            alcea3
            myrtille
            a090707
            trixii
            kamamama2
            effka_81
            maagda
            metanira
            maryjka80
            iki2007
            a_beatle
            joa261
            kogosia
            anngam8388
            nikulam
            graculka
            ingutka
            margaretka04
            clas_sic
            klaudi007
            Magdalenia i Kamil (od joa261)
            anciarek2010
            szaszanka21
            porzeczka_mocna
            floe1
            latortura

Zweryfikujcie swoją obecność, jak kogoś zabrakło, a przelał pieniążki, lub...jeśli ktoś jest a nie przelał;)...to dajcie znać:)

Pozwoliłam sobie na dopisanie do Loterii 3 osób, które wpłaciły mi pieniążki na Akcję Gwiazdka nim Olusia wpadała na pomysł Loterii. Uważam, że też powinny mieć szansę na dżemik;)...Akcja jest przecież jedna, cel jeden, tylko różne drogi zdobywania funduszy, prawda?

No to życzę wszystkim powodzenia w jutrzejszym losowaniu.
            A ja w sobotę skompletuję paczki, i dam Wam i organizatorką znać, ile jeszcze nam pieniążków zostało. Bo już wiem, ze zostanie, bo w ostatnich 2 dniach wpłat było baaaardzo dużo:)
            Dziękuję:)
            • aurinko Re: Mini podsumowanie:) 13.12.12, 23:33
              Nie widzę azi81 na liście?
              • zabka11 Re: Mini podsumowanie - poprawka listy:) 14.12.12, 12:46
                Dziękuję Ela...faktycznie mi umknęła.
                Przepraszam bardzo Iza (azi81), jakieś przeoczenie nastąpiło, teraz już powinno się zgadzać, policzyłam 3 razy:)

aurinko
                klarysa007
                azi81
                zabka11
                burdzia
                lucy_cu
                alcea3
                myrtille
                a090707
                trixii
                kamamama2
                effka_81
                maagda
                metanira
                maryjka80
                iki2007
                a_beatle
                joa261
                kogosia
                anngam8388
                nikulam
                graculka
                ingutka
                margaretka04
                clas_sic
                klaudi007
                Magdalenia i Kamil (od joa261)
                anciarek2010
                szaszanka21
                porzeczka_mocna
                floe1
                latortura

Czekamy na losowanie:)
                • zabka11 Re: Maxi podsumowanie:) 16.12.12, 19:00
                  Kochane czas na rozliczenie.
                  Wczoraj zrobiłam resztę zakupów, dziś popakowałam wszystkie prezenty, jutro wysyłka.
                  Łącznie zebrałam 505zł od Was w ramach odezwy na apel w dwóch wątkach...moim i Olusi Loterii.
                  55zł zostało mi z Akcji Wyprawka, więc zgodnie z wcześniejszą deklaracją przeszło na AG.
                  Łącznie było 560zł. Wydałam 422,67zł, część gotówką w, część kupując wymarzone prezenty na Allegro (wskazane przez Organizatorki, a Im linki przesyłały mamy dzieciaków). Kupiłyśmy w sumie 7 prezentów.
                  Mam na wszystko paragony, poniżej załączam link do skanu.

picasaweb.google.com/lh/photo/WfkaAp1PH0PjEvpMH9BgKdMTjNZETYmyPJy0liipFm0?feat=directlink
                  Zostało mi 137,33zł. I tak: z tego co wiem, to wszystkie dzieci z Akcji zostały już obdarowane, dlatego mimo mojego zapytania, nie przydzielono Nam kolejnych dzieciaków. Ogromnie mnie to cieszy, że Akcja odniosła 100% sukces, choć z drugiej strony wiem, że przecież "gdzieś tam" i tak są dzieci, które prezentu pod choinką nie znajdą...tylko jak do nich dotrzeć, na tydzień przed Świętami?;/
                  Będziemy więc musiały zdecydować co dalej z tymi pieniążkami. Ja jeszcze poczekam z 2-3 dni na ew. przydział, być może znajdzie się jeszcze jakaś dwójka dzieci w potrzebie. Ja mogę kupić nawet w czwartek prezenty i wysłać w pt z pracy, kurierem, mamy w umowie zagwarantowane, że w poniedziałek paczki dotrą do nadawcy;) A jeśli nie...to pomyślimy co dalej czyt. komu pomóc jakoś inaczej.

Bardzo, bardzo Wam dziękuje za udział w Akcji. Po raz kolejny udowodniłyśmy, że mamy siłę i w "ilości moc". Już to pisałam, ale to oczywiste i dla mnie i dla Was mam nadzieje, że w wieczór wigilijny, gdy będziemy patrzeć z radością jak nasze dzieci otwierające paczki z prezentami, to poczujemy niezwykłe ciepło w sercach, gdy pomyślimy o tych radosnych buźkach, "nie naszych dzieci", ale przecież dzieci "jak nasze", prawda?, którym wspólnymi siłami, udało nam się spełnić "pod choinkowe" marzenia:)
                  I dziękuję ponownie za zaufanie jakim mnie darzycie...to bardzo wiele dla mnie znaczy.
                  "Dobro powraca"...i ja naprawdę w to wierzę:)
                  Pozdrawiam serdecznie.
                  • burdziaa Re: Maxi podsumowanie:) 16.12.12, 19:43
                    Pięknie Aniu-dziękujemy !
                  • margaretka04 Re: Maxi podsumowanie:) 17.12.12, 10:38
                    Fajnie ze starczyło na prezenty i jeszcze zostało:)
                    Jeżeli o mnie chodzi to jak nie bedzie kolejnych dzieci/dziecka to mozna te pieniądze przelać na jakąś fundację, schronisko itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka