Dodaj do ulubionych

kawa/herbata na środę

19.12.12, 08:43
Ja właśnie skończyłam swoją pracową kawę.
Wczoraj wreszcie kupiliśmy resztę prezentów, czuję ulgę ;) Sprzątanie też się posuwa do przodu, plan mam taki, że powinnam się wyrobić ;) Gotować w tym roku nie muszę, bo do teściowej jedziemy, a ona nie chce, żebyśmy coś przywozili, a że idzie w Wigilię do pracy, to pomogę na miejscu i się nieco zrehabilituję, bo mam lekkie wyrzuty sumienia, że przyjedziemy na gotowe.
No to miłej środy, koleżanki drogie, teraz to już z górki i weekend ;)
Ach, jak mi lekko ze świadomością, że przede mną dwa weekendy wolne od szkoły :)
Obserwuj wątek
    • smolineczka Re: kawa/herbata na środę 19.12.12, 08:53
      w pracy wybrałam herbatę, bo kawę wypiłam przed wyjściem z domu, przy okazji napoiłam ciepłym miodowo-cytrynowym napojem małżonka, który po wczorajszej wizycie w przychodni przez tydzień będzie zażywał klacid - to piąty już chyba przypadek w naszym współnym z nim życiu, kiedy on doprowadza siebie do stanu, którego aż lekarze się boją :-( nici z wczorajszej wigilii, na którą wszyscy razem byliśmy zaproszeni, a miało być tak miło, miał śpiewać, bo to wigilia w teatrzyku w piwnicy, wśród miłych ludzi :-( pech. ale nie narzekam, bo wypada się cieszyć, że chociaż do końca tygodnia dojdzie do siebie (antybiotyk ma na siedem dni właśnie)...
    • zalasso Re: kawa/herbata na środę 19.12.12, 09:46
      Dosiadam się z kawką- pyszną, aromatyczną, czarną- mmmmniam
      Ten tydzień mam wybitnie zabiegany. Więc zmykam :)
    • zumali Re: kawa/herbata na środę 19.12.12, 09:58
      Kawa - w spokoju wreszcie :-) Wróciliśmy do cywilizacji - odśnieżyli nas po mojej interwencji telefonicznej (podobno Pan jeżdżący pługiem nie miał pojęcia, że tu ktoś mieszka).
      Biorę się za obiad i sprzątanie. Miłego dnia :)
      • malgorzata.66 Re: kawa/herbata na środę 19.12.12, 10:16
        Witam się z kawką czarną i gorącą :)

Mój Miłosz przyniósł z przedszkola prezent w postaci wirusa ospy, tak więc siedzimy i chorujemy.

W Krakowie ponuro, bez śniegu za to ze smogiem w tle.

Rzadko bywam na forum, na Nowy Rok życzę sobie, aby doba była bardziej rozciągliwa :)

Pozdrawiam wszystkie Forumki bardzo serdecznie i miłej środy życzę.

Dziś imieniny mojego męża, zaraz będę piec jakieś słodkości na popołudnie, a wszystkim solenizantom najlepsze życzenia składam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka