yubari 30.05.10, 23:08 Ponoć w Ciechanowie nie ma dobrych ortopedów? Ale słyszałam również,że jest na Kargoszynie przychodnia ortopedyczna w której przyjmują ortopedzi z Warszawy. Więc gdzie i u kogo leczyć kolana a kogo odradzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zzz Re: Ortopedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 07:06 Tak na Kargoszynie dr.Bojanowski ale uważaj tam na niemiłą opryskliwą p.dyrektor i kręcenia z numerkami.Musisz mieć nerwy ze stali żeby tam się leczyć.Sami robią zamieszanie chodzi o numerki i wchodzenie do lekarza w/g nich. A co do rehabilitacji to cztery godziny czekania jak tam nie masz znajomości. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yubari Re: Ortopedzi 31.05.10, 09:23 Jeśli jest tam dobry specjalista to podejrzewam,że większość pacjentów to zniesie. Czy tam się za cokolwiek płaci czy wszystko na nfz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zzz Re: Ortopedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 10:36 Na NFZ skierowanie od ogólnego trzeba mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Ortopedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 20:16 bardzo nieprzyjemne panie tam pracują-nie wszystkie oczywiście-jedna z nich siedząca przy lekarzu z czarnymi włosami bardzo niegrzeczna,opryskliwa i na dodatek przemądrzała,a co do lekarzy to normalnie jak w Ciechanowie nic wybitnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjent Re: Ortopedzi IP: *.centertel.pl 31.05.10, 22:08 Polecam bardzo tego lekarza. Ostatnio rzadko chodzę do lekarzy, mam wcześniejsze duże doświadczenia. Tak trafnej diagnozy po obejrzeniu zdjęć rtg się nie spodziewałem i chociaż doktor mi nie pomógł [bo nie wiele mógł zrobić]jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy i uczciwości Odpowiedz Link Zgłoś