23.01.13, 07:46
na kawe mam bana bo migreny dostaje. I na czekolade.. co to za zycie.. heh

<script src="//platform.linkedin.com/in.js" type="text/javascript"></script>
<script type="IN/FollowCompany" data-id="2866056" data-counter="right"></script>
Obserwuj wątek
    • narttu Re: herbatki? 23.01.13, 07:49
      oo.. wkleilo mi sie do posta zamiast na strone firmowa :P
      ale w sumie nie zaszkodzi- te z was co sa na linkedin poprosze o klikniecie na FOLLOW na mojej stronie firmowej www.linkedin.com/company/hivemind-consulting
      • zabka11 Re: herbatki? 23.01.13, 09:53
        Tak poproszę rumiankowej i dzień dobry:) Leżę dziś i wstaję tylko na mega ważne sprawy....ciężka noc za mną, a tylko kilka dni mam do wzięcia się w garść;/
        Tyle że mnie organizm nie chce słuchać, ja swoje a on po swojemu;/
        Jaś ze mną, bo katar ropny paskudny ma, inhaluję wspomagam naturalnie jak mogę, ale nie wiem czy to wystarczy. Gosia w szkole, tata w pracy, a mama na kanapie;) Ot porządek;)
        Miłego dnia Kochane:)
        PS: narttu nie jestem członkiem nie mogę kliknąć.
    • olcia.kaktus Re: herbatki? 23.01.13, 09:51
      O tak, dla mnie proszę o herbatkę uspokajającą, bo od tygodnia w związku z moją pracą, negocjacjami, spotkaniami jadę na adrenalinie i to nie takiej zwykłej, tylko dawce końskiej.
      Do tego jeszcze sprawy szkolno-przedszkolne mnie irytują już strasznie. Zdecydowaliśmy się na szkołę prywatną i tyle. Bez problemów z państwowym szkolnictwem.
      Brrrr aż się trzęsę ze stresu i adrenaliny.
      Antydepresyjnie podoświetlam się lampą, może mi trochę przejdzie ten stresik.
      • zabka11 Re: olcia 23.01.13, 10:01
        Bije od ciebie mocne postanowienie. I bardzo dobrze, temat zakończony:)
        Ja nawet się nie wypowiadam, bo musiałabym bluzgać, właśnie na niektóre matki w moim otoczeniu, które szczekają najgłośniej, a gówno za przeproszeniem wiedzą....
        Ja mam szczęście do szkoły moich dzieci, uważam, że jest naprawdę dobra, działam w niej, i ze spokojem i zaufaniem posyłam do niej moje dzieciaki. Jaś jak wiesz, jest w szkolnej zerówce, od września idzie do 1 klasy. Kropka.
        Pozdrawiam i życzę spokoju w w.w sprawie, oraz udanych negocjacji w pracy;)
      • aga_junior Re: herbatki? 23.01.13, 10:03
        Dosiadam na chwilkę, za sobą już mam i kawkę i herbatkę, przymierzam się do rosołku:)
        Dziś w planie trochę obowiązków domowych a po południu zebranie w szkole. Oceny na półrocze ale potem tylko dwa dni i ferie wiec odpocznę od państwowego szkolnictwa na które jestem skazana :)

miłego dnia dziewczynki ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka