moni_30 24.01.13, 17:54 Możecie coś polecić, lub zdecydowanie odradzić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilka.k Re: Na co teraz warto wybrać się do kina? 24.01.13, 18:51 DJANGO to świetne kino. Polecam. Odpowiedz Link
magda7717 Re: Na co teraz warto wybrać się do kina? 24.01.13, 23:00 sęp. jak na polski film -swietny. Moni jak koszulki?? Odpowiedz Link
m_k8 Re: Na co teraz warto wybrać się do kina? 25.01.13, 07:24 DJANGO nie umiem ocenić w kategoriach dobry/zły. Nie mniej to była bardzo dobra rozrywka :-) Dobry dla mnie jest Poradnik pozytywnego myślenia. Jak będzie już w kinach polecam! AAA i o dziwo podobali mi się Nędznicy. Szczególnie sceny śpiewane tłumu. Ciary miałam. Odpowiedz Link
moni_30 magda7717 25.01.13, 09:11 Koszulki oczywiście rewelacyjne!!! Kupiłam dla moich chrześniaków. I wielkie dzięki za BŁYSKAWICZNĄ przesyłkę :-))))) Odpowiedz Link
alcea3 Re: Na co teraz warto wybrać się do kina? 25.01.13, 07:54 Sęp i dla starszych dzieci i dorosłych Ralph Demolka :) Odpowiedz Link
ankas4 alcea 25.01.13, 10:39 A ten Ralph nadaje sie dla strachliwego 5 i pól latka?:) bo nasz z tych strachliwych , a widzi reklamę w tv i mówi ,ze chce iść, nadaje się ten film?napisz coś więcej... Odpowiedz Link
alcea3 Re: alcea 25.01.13, 22:22 Moim zdaniem nie. To taka bajka 10 + Byłam z kolezanką i jej synem, on się bał. Fabuła tez nie jest do zrozumienia dla nich. Odpowiedz Link
hapie Re: alcea 28.01.13, 09:51 Co do Sępa to film owszem fajnie zrobiony, trzyma w napięciu, nie od razu można odgadnąć o co chodzi ale....jak dla mnie skopali finał. Mogli zostawić niedopowiedzianą decyzję głównego bohatera a tak wyszedł pseudoamerykański banał. Odpowiedz Link
ankas4 Re: alcea 28.01.13, 15:59 Dziekos za opinię, myslałam ,ze Wy byliscie z Malwinką. No to sobie odpuścimy, tak mi sie wydawało z tych zapowiedzi ,ze Tymon moze sie bać. Odpowiedz Link
zurawina100 Re: alcea 28.01.13, 18:31 Byłam z córką na Ralfie ( z braku laku, mąż w tym czasie poszedł z synem na Hobbita), podobało jej się, choć ja myślałam, że nie zjarzy, ale myliłam się:) Bardzo jej się podobało. Odpowiedz Link
alcea3 Re: alcea 28.01.13, 21:19 ankas4 napisała: > Dziekos za opinię, myslałam ,ze Wy byliscie z Malwinką. No to sobie odpuścimy, > tak mi sie wydawało z tych zapowiedzi ,ze Tymon moze sie bać. Bo byłam z Malwinką, a kolezanka z synem:) Ale tak jak pisałam, moim zdaniem dla starszych dzie3ci, choc jak widzisz zurawina pisze, ze córcia załapała temat :) Odpowiedz Link