anulka-m5 21.02.13, 07:44 Dzień dobry moje chłopakidziś od 6.30 na nogach, już po śniadaniu kończa oglądac bajkę, ja dopijam kawusię i zaraz wychodzimy do przedszkola. Zyczę miłego dnia wszystkim Lipcóweczkom. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tri-mamma Zapraszam na kawę do nowego domu :) 21.02.13, 08:14 Wszem i wobec ogłaszam, że jesteśmy przeprowadzeni na dobre :) Co prawda jeszcze wiele do zrobienia jest np cała góra do wykończenia, teren wokół domu wygląda jak na placu budowy a my z Adamem śpimy pod schodami na materacu (bardzo tam jest przyjemnie zresztą :), ale już jesteśmy w swoim wymarzonym domu :) No to kawka, herbatka co kto woli oraz sernik z musem malinowym. Zapraszam!! Odpowiedz Link
aga_junior trimama 21.02.13, 08:18 Gratuluję!!! Zazdraszczam!!! Niech wam się tam szczęśliwie mieszka ;-) i serniczkiem się częstuję ;-) Odpowiedz Link
anulka-m5 Gratuluję .... 21.02.13, 08:42 ...wiem jak to jest ale jest sie juz u siebie i to cieszy jak nowa zabawka dziecko. Także życzę duzo szczęscia w nowym domku!! Odpowiedz Link
aga_junior Re: Czy dziś ja moge zacząc od zaproszenia na kaw 21.02.13, 08:16 zasiadam na chwilkę, w kubku mam wodę z cytrynką. Maciuś rano dostał biegunki i zwymiotował :( może utknęło mu coś z popcornu który wczoraj zeżarł albo to grypa żołądkowa. Teraz leży biały jak ściana i ogląda bajki. Problem mam bo muszę dziś stawić się na wizytę do neurologa, którą już raz przekładałam. Jak nie pojadę spalę sobie metę na w miarę konkretnego lekarza na nfz gdzie terminy nie są z kosmosu. Ze sobą go nie wezmę bo przecież to przychodnia gdzie siedzą ludzie chorzy, no i jak mi będzie wymiotował dalej.... Po prostu uwielbiam takie sytuacje :-/ Odpowiedz Link
zabka11 Re: Czy dziś ja moge zacząc od zaproszenia na kaw 21.02.13, 08:29 Dzien dobry:) Herbatke popijam z cytrynką,i skrzynke odbiorczą odblokowuję;) Plan na dziś praca i gotowanie popołudniu, bo jutro babcia z dzieciakami, a my z P na sushi idziemy po pracy;) Ot...upolowałam na groupon.pl, to skorzystamy, nie:) Miłęgo dnia Kochane:) Odpowiedz Link
yvonne79 Re: Czy dziś ja moge zacząc od zaproszenia na kaw 21.02.13, 09:06 Właśnie parzę sobie kawę. Rzadko piję, ale dzisiaj muszę. Jakoś nam się bardzo chaotycznie zaczął ten dzień. Niespokojna jestem. Tri-mamma - wszystkiego dobrego na swoim. Niech Wam się dobrze i szczęśliwie mieszka. Aga-junior - zdrówka dla Maćka. Rozumiem Cię doskonale z tymi sytuacjami... Miłego dnia dla wszystkich. Odpowiedz Link
zumali Re: Czy dziś ja moge zacząc od zaproszenia na kaw 21.02.13, 10:29 Trimama gratulacje! Nie ma jak u siebie :-) I tak macie luks, bo macie materac ;) my spaliśmy na podłodze przez pierwszy tydzień - kości obolałe, ale pychole zadowolone :D U nas baaardzo zimowo. Chyba szarlotkę upiekę, smaka mi narobiłyście. Odpowiedz Link
lucy_cu Re: Czy dziś ja moge zacząc od zaproszenia na kaw 21.02.13, 10:35 jak. mi. się. chce. spaaać!!!!! Obiad się robi, odpływ w umywalce odetkany, kot nakarmiony, Jaszczur podleczony, pakuję rzeczy na lekcje i niedługo śmigam. Ale oczy na zapałkach- co to dzisiaj się dzieje, jakiś spadek ciśnienia czy ki czort? Tri- wszystkiego najpiękniejszego w nowym domu- z całego serca. :) Aga- zdrowia dla Małego. Dobrego dnia! Odpowiedz Link
a_beatle Re: Czy dziś ja moge zacząc od zaproszenia na kaw 21.02.13, 10:48 Wieki całe nie piłam z Wami:-) Trimamo, gratulacje! Niech Wam się dobrze mieszka! Jutro kończy mi się urlop macierzyński. Nie mogę w to uwierzyć, mam wrażenie, że dopiero urodziłam;-))) Na szczęście będę mogła pracować w domu, na 1/2 etatu. Mam nadzieję, ze dam radę. Miłego dnia! Odpowiedz Link
kamamama2 Re: Czy dziś ja moge zacząc od zaproszenia na kaw 21.02.13, 11:00 noo coś dzisiaj z tym ciśnieniem, poszłam wcześnie spać i spałam do 7, musiałam obudzić Ruperta (!!!) a Rozalka przespała też całą noc bez pobudek i tuptania do mnie kawę piję i uciekam do zadań dzisiejszych, a na poczcie i bazarze już byłam Tri-mama bardzo się cieszę i gratuluję nowego domu. Włóż sobie ziarenko groszku pod materac, może jesteś księżniczką? :) miłego dnia dziewczyny Odpowiedz Link