asia_hr 20.03.09, 11:31 Jakiego proszku używacie? Ja póki co stosowałam Jelp i Lovela. Teraz zastanawiam się czy już nie pora zacząć prać Tymka ubranka w normalnym proszku typu Vizir (takiego używam). Czy któraś stosowała proszek Dzidziuś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issy25 Re: Proszek do prania 20.03.09, 12:03 Dzidziusia nie używalam. Ja piorę wszystko w vizirze. Tych dziecięcych używalam tylko jakieś trzy miesiace, potem przeszlam na normalny proszek. Nie bylo żadnych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
blue_belle Re: Proszek do prania 20.03.09, 12:31 Ja piorę w loveli i od 2 prań daję płyn do płukania lenor sensitive. ale moja ma jakieś uczuleniowe sprawy na skórze. może to od proszku - nie wiem i nie wnikam. ale w dorosłym nie będę jej prać na razie. w sumie to nie ma to znaczenia tak naprawdę bo zawsze jak robię jej pranie to mam pełny wsad a pralkę mam na 8kg Odpowiedz Link Zgłoś
dora2905 Re: Proszek do prania 20.03.09, 16:48 Ja używam Loveli i czasem też Dzidziusia. Dzidziusia używałam głównie na samym początku jak Damianek się urodził, ale nadal mam do tego proszku sentyment i raz na jakiś czas kupuję małe pudełko Odpowiedz Link Zgłoś
nenyy Re: Proszek do prania 20.03.09, 21:26 ja używam persil sensitive , jest tańszy niż lovela czy jelp ale mały go toleruje , też ma chyba badania CZMD , i jedyny po którym zlazły mi plamy po marchewce Odpowiedz Link Zgłoś
kid111 Re: Proszek do prania 23.03.09, 09:54 Ja prałam w jelpie i lovelli. raz upralam w persilu chyba i nic się nie dzialo. teraz kupilam dzidziusia i będe próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_hr Re: Proszek do prania 23.03.09, 10:43 Właśnie też w końcu kupiłam dzidziusia i będę testować lada dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: Proszek do prania 23.03.09, 12:16 ja piorę w czym popadnie (ale na cała pralkę ciuszków synka sypię 50gr proszku)od kiedy Antoś skończył 3-4 miesiące. Nie używam tylko tradycyjnych płynów zmiekczających, bo używamy pieluch wielorazowych a to źle na nie działa. Odplamiacze i zmiękczacze mamy ekologiczne Odpowiedz Link Zgłoś
staann Re: Proszek do prania 23.03.09, 14:05 ja też mam Nelkę z kwietnia 2008 i już ok 4-5 m-cy piorę jej w tym co nam. Zaczęłam od persila sensitiva, a teraz co złapię - ariel, vizir, w tym piorę. Aha płynu do płukania też używam, ale sensitive ciągle Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: Proszek do prania 23.03.09, 14:39 Odkąd moje dziecko skończyło 6 tygodni piorę w tym, co nasze rzeczy, w zależności od tego co akurat mam pod ręką -ariel, persil vizir itp. plus płyn do płukania Odpowiedz Link Zgłoś
elohokla Re: Proszek do prania 26.03.09, 09:56 Do 3-go miesiaca w dzidziusiu (2 razy tanszy jest niż lovela), a potem w naszym. nie wiem co tam moja matka kupuje, ale nic do tej pory Matusi nei uczuliło. A moja siostra od urodzenia swoich dziewci prała w normalnym i żyją, mają sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś