Dodaj do ulubionych

minus 40% w Rossman

24.05.13, 21:35
dla tych co jeszcze nie wiedzą w Rossmanie wia jest promocja minus 40 procent na kosmetyki pielęgnujące do twarzy oraz kolorowe kosmetyki do makijażu w tym również lakiery do paznokci tusze i tak dalej. Obkupilam sie na zapad w kremy i kosmetyki do demakijaxu ;)
Obserwuj wątek
    • boazeria Re: minus 40% w Rossman 25.05.13, 10:49
      Ja zaraz lecę po lakiery Loreal żelowe po 13zł i krem Dermika za 25zł :-)
      oczywiście masę maseczek kupię

A i przypominam, że ci którzy maja kartę do CCC mają do niedzieli -30% na wszystkie półbuty. ja może dla męża i dzieci coś na jesień kupię. Czasami sandałki z Lasockiego maja napis "półbuty"
    • badowimo Re: minus 40% w Rossman 25.05.13, 14:38
      do kiedy??
      • a090707 Re: minus 40% w Rossman 25.05.13, 15:51
        Do 29 maja
        www.rossnet.pl/Promocje
    • zurawina100 Re: minus 40% w Rossman 25.05.13, 19:15
      Dzięki za info. Byłam i zrobiłam zapasy.
      • gismol77 Re: minus 40% w Rossman 25.05.13, 21:00
        Dzięki za info. A moze polecicie jakiś podklad?
        • boazeria Re: minus 40% w Rossman 26.05.13, 10:40
          Ja od lat szukałam tego jedynego podkładu. Mam cerę wrażliwą, skłonną do podranień, z widocznymi naczynkami. I zawsze wracam do Loreal True Match więc zdecydowanie go polecam. I na lato i na zimę. Ja mam kolor W3 beige/dore a jak byłam opalona to chyba N3 czy N4 miałam.
          • boazeria Re: minus 40% w Rossman 26.05.13, 10:44
            W rossmanie polecam też maseczki w saszetkach Ziaja z glinką- ale tylko te do cery wrażliwej i wszystkie DaxCosmetics- zwł nawilżającą i odżywczą. Teraz kosztują około 80gr.
            Bardzo dobre żelowe lakiery Loreal- ładnie się maluje, nie rozlewają się po paznokciu i wyglądają jak od kosmetyczki.
            Płyn micelarny Boujouris - jak Vichy. I z tej firmy zmywacz do paznokci- duże opakowanie, wydajny, ładnie pachnie.
            Kremy do twarzy Dermika- teraz niektóre po 24zł a wcześniej około 60zł.
            Wczoraj kupiłam sobie też jakiś nowy tusz Astor za 23zł ale jeszcze nie używałam.

Piszcie co polecacie?
            • alcea3 Re: minus 40% w Rossman 26.05.13, 11:57
              Mi bardzo odpowiada płyn micelarny Ziaja. W ogóle uwielbiam ziaję i AA Cosmetics. Mają delikatne kosmetyki, nic mnie nie szczypie, są idealne do wrażliwej skóry.

Podkład przy którym się zatrzymałąm to REVLON Color Stay (kupuję po dwa na allegro tam są za ponad połowę ceny) teraz w Rossmanie kupiłąm Maxfactor Lasting Performance uzywałąm go kilka lat przed REVLONEM.

Z Loreala polecam też tusze Lash Architect oraz Loreal Mega Volume Collagene 24 H (rownież kupuję na allegro)

W Rossmanie są też kosmetyki Tołpy, czy jest tam coś godnego uwagi?
        • maryjka60 Re: minus 40% w Rossman 26.05.13, 10:45
          Gismol ja ostatnio zakochałam się w kremie BB 7in1 z firmy Bell, połączenie kremu i podkładu, na cieplejsze dni idealne. Tylko, że Bell nie ma w Rossmanie. Część tych kosmetyków widziałam w Biedronce, kupiłam tam róż i lakier do paznokci, byłam bardzo na plus zaskoczona ich jakością i trwałością, sprawdź sama.
        • lilka.k Re: minus 40% w Rossman 26.05.13, 14:32
          A ja polecam ten podkład. Uwielbiam go
          www.rossnet.pl/Produkt/Max-Factor-Facefinity-podklad-3w1-nr47,118218,1650
          • a090707 kupiłam 26.05.13, 19:18
            Dla mnie nr 1 ze wszystkich kosmetyków to pianka do mycia twarzy CLEAN&CLEAR. Podkład polecam MAYBELLINE affinitone mineral. No zaszalałam dziś na promocjach. Dzięki Boazeria- wpadłam też do CCC i mam nowe buty. I żeby było weselej M zatrzasnął klucze w aucie więc dodatkowa stówka poszła na pomoc drogową :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka