Dodaj do ulubionych

chyba umrę

28.05.13, 21:05
Jak nie urodzę niebawem. No nie wiem czy to dlatego żem leciwa czy co ale mam dość bycia w ciąży.... Kiedy ja wreszcie się rozpakuję???
Obserwuj wątek
    • zabka11 Re: chyba umrę 28.05.13, 21:10
      Podejrzewam, że w terminie
      ....albo trochę przed...
      ...albo trochę po....
      ...albo Ci pomogą....
      ...albo nie....
      ....czas pokaże;)
      Pomogłam;)

A na serio ja Ci zazdroszczę jak nie wiem co!!! Lepiej Ci już?;)
      • leluchow1 Re: chyba umrę 28.05.13, 21:13
        Nic a nic :-)
        • a090707 Re: chyba umrę 29.05.13, 07:23
          A ja pomyślałam- no pięknie już sobie wynalazła jakąś chorobę, nawet w ciąży nie daje za wygraną :) Trzymaj się to już niedługo !!!
          • ankas4 Re: chyba umrę 29.05.13, 12:29
            A ile Ty masz młoda kozo lat ,ze taka leciwa???:)

No tak to jest niestety... a napisz więcej szczegółow , bo pewnie pisałaś,ale ja jak zwykle do tyłu z info, kiedy masz termin>? chłopak czy dziewuszka? ile masz lat?
            ja pierwszy Tymek lat 32 - po terminie tydzien i nie bylo akcji porodowej, choc wody odeszły:) i cc a waga 4100:), a potem 36 Tolka - 1,5 tygodnia przed terminem, wody odeszły, ale tez nie bylo akcji porodowej jak mowil lekarz , choc ja juz szłam na umowione cc z powodu owinięcia pępowiną, waga 2650:)
            Z gadek miedzy kolezankami wychodzi mi ,ze chlopaki jakos dłuzej siedzą w brzuchu, choc alcea pewnie powiedziałaby co innego:)))))) hehe jej Malwa siedziala i siedziała;) sił życzę! i też zazdroszczę pozytywnie rzecz jasna:)))) żabka do roboty ! jestes młoda jeszcze masz chwilkę czasu aby zajść i urodzić:)
            • anmroz Re: chyba umrę 29.05.13, 13:34
              Nie masz wyjścia, musisz czekać :)
              A tak na serio trzymam kciuki, żeby poród zaczął się za chwilę.
              • aga_junior Re: chyba umrę 29.05.13, 13:45
                leluchow ale że jaki poród? a czy ty nie robiłaś nie dawno testu :)
                • leluchow1 Re: chyba umrę 29.05.13, 13:59
                  MI się wydaje że test robiłam 2 lata temu :-)....
            • alcea3 Re: chyba umrę 31.05.13, 18:58
              ankas4 napisała:

> Z gadek miedzy kolezankami wychodzi mi ,ze chlopaki jakos dłuzej siedzą w brzuc
              > hu, choc alcea pewnie powiedziałaby co innego:)))))) hehe jej Malwa siedziala i
              > siedziała;) sił życzę! i też zazdroszczę pozytywnie rzecz jasna:)))) żabka do
              > roboty ! jestes młoda jeszcze masz chwilkę czasu aby zajść i urodzić:)

No właśnie bom już zagrzała się ;) Wredny babol siedział tam tak długo;))
    • lucy_cu Re: chyba umrę 29.05.13, 14:00
      A Pani to pierwszy raz w ciąży i nie wie, jak to się dłuży pod koniec???? :D
      • leluchow1 Re: chyba umrę 29.05.13, 14:06
        Oj kochana teraz to sie tak dłuży jak kurde nigdy :-) Jakby mi sie chciało to może okna bym umyła ale nie chce mi się....
        • myrtille Re: chyba umrę 29.05.13, 16:15
          Nie strasz kobieto tytułami wątku:), bo aż ze strachem tu wchodziłam.
          • burdziaa Re: chyba umrę 29.05.13, 21:04
            Ale beznadziejny dałaś tytuł=wybaczam boś w ciąży!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka