Dodaj do ulubionych

kawa z tarasu

30.05.13, 07:34
pierwszy raz w tym sezonie kawa na tarasie. u nas panuje ospa - obie dziewczyny w kropki ale Ida to jakos eksprezowo przeszla bo swedzace bable miala JEDEN dzien. Greta jeszcze sie niestety meczy ale tez jakos dobrze to wyglada bo nic jeszcze nie rozdrapane.. za to Mania rozdrapuje mi ziemniaki.. posadzilam sobie w skrzynce na tarasie i wszystkie wykopane. a przy okazji salate tez szlag trafil. i jeszcze z zebami na mnie wyszla- zdecydowanie cos z nia ostatnio nie teges- chyba hormony bo zachowuje sie jak pies a nie suka.
dlugo.nie pisalam bo mam troche roboty a bycie na zwolnieniu nie pomaga a Samiego ciagle gdzies wsysa..
Obserwuj wątek
    • leluchow1 Re: kawa z tarasu 30.05.13, 07:56
      Ja też kawkuje na tarasie póki temp znosna. Jak się podniesie będę jeczec. Mam mdłości zawroty głowy zawalone zatoki moje spojenie bardzo o sobie przypomina a jawyglądam jak parowka. Generalnie git
      • anmroz Re: kawa z tarasu 30.05.13, 08:13
        Zachęcona przez Was udam się zaraz na taras :), ale dolewkę kawy dopiję tutaj.
        Dobrze, że dziś wolne, bo ostatni tydzień miałam po prostu szalony. Obchodziliśmy 60-lecie naszej placówki, więc mieliśmy masę roboty. Oj, działo się!!!
        Dopiero w niedzielę do pracy, więc zamierzam poleniuchować.

Miłego odpoczynku i na forum i na zlocie :)
        • zabka11 Re: kawa z tarasu 30.05.13, 09:37
          Tarasu n ie mam ino balkon na parterze,ale to można by podciągnąć pod taras jakbym szczebelki odpiłowała;)
          Ale kawy nie pijam, ale to też inka zastąpi;)
          No i byłoby u mnie jak u Was:)

A my się pakujemy i wyjazd na Zlocik:) Pogoda nie teges ma być, ale w nosie to mam, bo jest gdzie się schowac tam, i miło spędzić czas:)
          Miłego odpoczynku Kochane:)
    • lucy_cu Re: kawa z tarasu 30.05.13, 10:18
      Nie mam tarasu, gdyż taki wynalazek mi się jakoś nie podoba, więc z powodzeniem kawkuję w kuchni. :D
      A tak poza tym to leje. :D

Plan na dziś- przesadzanie hoi, porządek w akwarium, trochę szycia. A poza tym- nicniebędęrobić, o!!!

Zlotowiczki- odpoczywajcie, mielcie ozorkami i cieszcie się swoim towarzystwem. Pal diabli pogodę, to nie jest najważniejsze.

Miłego!
      • lilka.k Re: kawa z tarasu 30.05.13, 10:23
        Marzy mi sie ganek zamiast tarasu.
        Pogoda do bani, jutro ma być pięknie wiec czekam.

Bawcie sie dobrze na zlocie!
        • lucy_cu Re: kawa z tarasu 30.05.13, 10:57
          O, tak, właśnie. Ganek opleciony dzikim winem. :)
          Przestało lać, Teresia obsypuje kota mokrymi płatkami róż. ;)
          • maryjka60 Re: kawa z tarasu 30.05.13, 12:38
            We Wro ciągle leje a nawet błyska i grzmi. Na zlot nie jedziemy bo mąż zawalony robotą a Basia kaszle okropnie, nie wiem czy bez lekarza się obędzie. Słucham radiowej trójki i pławię się w ciszy bez dzieci bo oglądają coś z tatą na górze. Pozdrawiam zlotowiczki, szczęśliwej podróży dla tych, którzy w drodze albo przed.
            ps. A jaka jest różnica między gankiem a tarasem?
            • maryjka60 Re: kawa z tarasu 30.05.13, 12:41
              już mniej więcej wiem, ganek mogłabym mieć z przodu a taras z tyłu domu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka