Dodaj do ulubionych

Poranna woda

03.07.13, 09:47
Dziś dzień zaczęłam od wody. Próbuję różnych wód mineralnych, dziś eksperymenty Zuber, Słotwinka i Jan z Krynicy Zdroju (dużo minerałów, wspomagają leczenie nerwic, moczopędne - czyli oczyszczenie organizmu itp) oraz Wielka Pieniawa - żółciopędna.
Ciekawa jestem efektów.
Acha, dzień nacczo wypiłam wyciskany sok z buraków z botwiną, selera naciowego i marchewki (sokowirówka ostatnio ma co robić). Podobno super zdrowe, więc eksperymentuję.
Zaraz lecę na spotkania, czyli walka o ogień ciąg dalszy.
Wczorajsze wizyta w Ferrero była bardzo ciekawa, można było się najeść na miejscu ile weszło, ale nic nie wolno wynieść, bo na bramie przeszukują, a jak coś znajdą dostaje się zakaz wejścia do zakładu. No a na takim biznesowym spotkaniu ile można zjeść? jednego rafaelka? Może i dobrze, bo dietę trzymam ;)
Miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • takatoszymura Re: Poranna woda 03.07.13, 09:53
      A ja sie dosiadam z mrożoną kawą z pracy. I odliczam dni do urlopu, jeszcze prawie 3 tygodnie:-(
      A tu takie piękne słońce rozleniwia zza okienka.......
    • burdziaa Re: Poranna woda 03.07.13, 15:43
      Olcia ale zdrowo :) ja niepowiemzczym dosiadam :)ale jest pyszne! Chłodnik dzisiaj mam i pomidorową,taki upał że pić się chce. Jutro chyba jedziemy do Zamościa na kilka dni,tak mi się nie chce....
      • a090707 Re: Poranna woda 03.07.13, 17:08
        U mnie popołudniowa kawa nr 5 :) Olcia ja kupiłam filtry do wody bo szlag mnie trafiał z butelkami, gdzie to upychać ?
        W końcu mam spokój, goście mi wyjechali, upał straszny... wakacje.
        • zalasso Re: Wieczorna woda 03.07.13, 21:11
          Dosiadam się teraz, bo full roboty- drewno kominkowe trzeba upchnąć pod dachem, dzieci zabawiać <wszak wakacje mamy>, gotować, sprzątać, a oprócz tego robota umysłowa, do której nie mam ochoty zasiąść po całym dniu biegania. Ale cieszę się, że dużo się dzieje. Nie lubię nudy :) A na weekend znowu wyjeżdżamy :D

Miłego wieczoru:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka