narttu 09.07.13, 07:08 znowu sie witam po przerwie. koncze kawe i ide z psami na krotki spacerek a potem moze je wykapie i klatke ptakom umyje bo w domu sie jakis zapaszek zrobil.. robota juz zaczeta wiec generalnie do przodu.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: wtorkowa kawa 09.07.13, 08:18 Hej hej, i ja kawę popijam. I zmykam, bo od progu robota wzywa:) Miłego dnia Kochane:) Odpowiedz Link
aga_junior Re: wtorkowa kawa 09.07.13, 09:15 Zapraszam na kawkę pachnącą :) U mnie dziś spokojnie, @ w tle więc fizycznie jestem trochę uziemiona. Powoli zaczynamy się pakować :) z piątku na sobotę wyjeżdżamy a pan ze wspólnoty przyszedł, że może robotnicy zdążą mi może jeszcze piony w łazience wymienić :D Miłego dnia dziewczynki ;-) Odpowiedz Link
olcia.kaktus Re: wtorkowa kawa 09.07.13, 09:36 woda z cytryną już była, zaraz lecę na spotkanie w sprawie bardzo dużego projektu. Wreszcie zaczyna się coś dziać. Wczoraj mnie jakoś gardło i ucho z jednej strony bolały o ogólnie chyba nie doleczona choroba daje o sobie znać. Wczoraj robiłam lody domowe na patyku, dziś będzie sprawdzanie, czy się udały :) Miłego dnia życzę. Odpowiedz Link