Dodaj do ulubionych

kawa i muffinki

14.11.13, 07:55
Kawkę podaje z muffinkami - owsiane i czekoladowe do wyboru :)
napiekłam całą stertę, bo dziś Rozalka ma pokazy, będzie przekąska dla dziewczynek.
Ponieważ do szkoły nie idzie, to jeszcze śpi, a starszy już wyszedł.
Wskoczyłam zkawą do łóżka hihihi
miłego dnia
Obserwuj wątek
    • myrtille Re: kawa i muffinki 14.11.13, 08:22
      Earl grey i czarny chleb z warzywami:) Choć od kilku dni marzy mi się eklerek największych rozmiarów. I chyba sobie ten luksus po 40 dniach kiełków, sałat i kaszy, zafunduję) Miłego dnia.
      My dziś mieliśmy mieć wizytę na hematologii, termin w poradni szczepień od 3 mc zaklepany, a Amelka chora. Em zresztą też. Następny termin w...lutym. Eh.
    • aurinko Re: kawa i muffinki 14.11.13, 09:35
      Ja już po kawce, czekam na gości, którzy mi podrzucają dziecko i na kilka dni będę miała o pięciolatkę więcej na stanie ;) a na sobotę dojdzie jeszcze 6-latka i 3-latek. Co zrobić z pięciorgiem dzieci aby nie osiwieć i nie oszaleć?;))
      • kamamama2 Re: uciec;) 14.11.13, 09:43
        hihihi
    • olcia.kaktus Re: kawa i muffinki 14.11.13, 09:43
      Dziś rano była herbatka z mlekiem - czekała już na mnie - pracownicy mi zrobili ;) To jest ogromna przyjemność bycia szefem w takiej sytuacji.
      Teraz znów jestem na budowie, moi poszli montować, ja siedzę w kontenerze i aż boję się zajrzeć do maili.
      Miłego dnia życzę.
    • lucy_cu Re: kawa i muffinki 14.11.13, 10:12
      Lekcje poranne odfajkowane. Zaraz ziemniaki obiorę i lecę po Teresię. A potem.... lekcje popołudniowe. ;)

Miłego!
      I specjalne uściski dla Rozalki!
      • curly2 Re: kawa i muffinki 14.11.13, 20:47
        aurinko, powodzenia życzę z piąteczką :)
        ja też już kilka takich przepraw miałam i jakoś obronną ręką wyszłam...

dzisiaj u nas dzień na najwyższych obrotach (jak zresztą wszystkie wtorki i czwartki), bo po pracy pędem do domu, coś na ząb i z Natalką na zajęcia z tańca i swój fitnes :)
        w pracy też zresztą nerwowo jakoś dzisiaj...
        no, ale teraz już nareszcie relaks po dłuuugim dniu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka