Dodaj do ulubionych

piątkowe napoje :)

05.09.14, 07:57
No to mamy pierwszy noworocznoszkolny piąteczek ;) Pijmy więc ;) na razie kawkę/herbatkę, a wieczorem może coś mocniejszego ;P
Słoneczko świeci, ale robota czeka, więc wypadałoby się za nią zabrać ;)
Miłego piątku i całego weekendu :)
Obserwuj wątek
    • effka_81 Re: piątkowe napoje :) 05.09.14, 08:34
      Właśnie śniadanko kończę delektując się ciszą ;) Oliwka w szkole Błaszczak w przedszkolu słoneczko świeci cudnie dziś będzie ;) Oliwka już narzeka że w szkole nudy troszkę żałuję że nie dałam jej jako sześciolatka do szkoły jak widzę tą książkę to jakaś masakra trzeci rok będą robić to samo!! A Błaszczak zadowolony chętnie chodzi do przedszkola ;) Miłego dzionka ;)
    • cui Re: piątkowe napoje :) 05.09.14, 08:35
      Dzień dobry!
      Słoneczko lekko zamglone, mam nadzieję, że w ciągu dnia wyjdzie całkiem zza chmur.
      W planach mam zasadzenie kilku wrzośców w miejsce ptrzekwitłej lawendy i takie tam :)
      Mikołaj ma dziś pierwsze zajęcia na basenie - ciekawe jak sobie poradzi :)
      Miłego dnia!
    • narttu Re: piątkowe napoje :) 05.09.14, 09:46
      a poprosze. Czuje sie jakbym miala male dziecko bo nie pamietam kiedy ostatnio przespalam noc. Matka szczeniakow zyczy sobie nocnego wyprowadzania a jak wroci szczeniaki juz rozbudzone i czekaja na sniadanie.. o 2 w nocy.. a jeszcze jak sie rozbudza to im jelita zaczynaja pracowac no i zbieraj szyko psia kupke razy osiem zanim ktorej z pozostalych 7 w nia nie wejdzie.. Po takim spacerze i sajgonie w kuchni troche mi zchodzi zeby znowu zasnac.
      Wiem co powiecie, zignorowac prosbe o wyjscie i niech spi. Ale (wczoraj przetestowane bo przespalam drapanie tak mocno usnelam) wtedy matka zalatwia sie w kuchni a szczeniaki sie w tym tarzaja + 2 sie struly. A znow jak sie rozdzieli to laza w nocy i szukaja cycka do spania...

Oprocz tego jestem juz na full na etacie w jednej firmie dla ktorej robilam na zlecenie. Wieczorami i dochodzaco wlasna firma (teraz wlasciwie dwa male zlecenia tylko). No i izba troche znow meczy z biurokracja (polski sad mieli drugi miesiac nasza rejestracje)..

Ida zaczela szkole i ma lekcje 9-12/13. I dzieki Bogu ze moja mama ja odprowadza (jeszcze przez dwa tyg) bo klubik popoludniowy ma co prawda ale gdzie indziej (prawie pod moja robota). Ida wszystkeigo sama pilnuje i zadania domowe melduje. GReta przeskoczyla jedna grupe i teraz jest najstarsza w przedszkolu i rzadzi tam strasznie a dzis pojechala do przedszkola na motorze (z tata oczywiscie)
      • ankas4 Re: piątkowe napoje :) 05.09.14, 10:24
        Jezuuu Nartu powiem Ci ,że jesteś niezła z tymi psami:)

Ja się też dosiadam i też lekko zmarnowana, wczoraj miałam 10 lecie ślubu- a 16 lecie związku ...matko czas leci:), uśmiałam się , popiłam wina i dziś choć nie mam kaca to jakaś jestem ociężała i senna , do tego mamy miłych kanadyjskich gości popołudniu i muszę pędzić z robotą aby mieć potem wolne i znowu wino, chłopaki i śpiew:))))))! milego dnia!
        • aga_junior Re: piątkowe napoje :) 05.09.14, 12:25
          Zasiadam z czerwoną herbatką.
          Moja dziecko pewnie jest pierwsze z wszystkich znajomych w zbieraniu uwag. Karnie za nieodpowiednie zachowanie ma napisać po angielsku 10 razy "biedronka" :-/
          Chłopak po prostu poćwiczy pisanie :D
          • zurawina100 Re: piątkowe napoje :) 05.09.14, 12:33
            aga_junior napisała:

> Zasiadam z czerwoną herbatką.
            > Moja dziecko pewnie jest pierwsze z wszystkich znajomych w zbieraniu uwag.

Ha! Mojego pewnie nie pobije:) w pierwszej klasie zebrał około 60 . W późniejszych klasach było tylko troszkę lepiej. Zobaczymy jak będzie w piątej klasie;)
            • myrtille Ankas4 05.09.14, 19:04
              Ja też wczoraj 10 lat.
              Tyle, że bez pozytywnych akcentów niestety:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka