Dodaj do ulubionych

Jest i ona!!!!

27.11.14, 17:04
Szlachetna paczka!

Jedni mają dużo inni mają mało, a pozostali zastanawiają się jak przeżyć kolejny miesiąc.

Kolejny rok z rzędu pomagamy ubogim i najbardziej potrzebującym i odbdarujemy ich najpotrzebniejszymi rzeczami.

Kolejny rok mam nadzieję z Wami!

Przypominam, że w sprawie akcji możecie się kontaktować ze mną lub maryjką60 forumowo.

Jak w tamtym roku podeślemy po całej akcji sprawozdanie opisowo zdjęciowe, żebyście mogły zobaczyć Nas w akcji :)

Możecie przekazać pieniądze lub po prostu potrzebne dary.

Przypominam, ze dzięki wielkiej akcji zorganizowanej tutaj, w naszych pracach i angażując naszych znajomych udało Nam się pomóc DWÓM rodzinom! :)

Z doświadczeń wiem, ze te które mają niewiele ale chcą pomóc wstydzą się wpłacania małych kwot, kochane każdy grosz się liczy, kilka takich małych wpłąt pozwala Nam kupić kolejny prezent.

Wklejam link do rodziny, którą wspomożemy w tym roku:
docs.google.com/a/gazeta.pl/document/d/1gKwp98eYoJxJ7G3eTmlckS74C2CveZeHtvmm6DGxqAI/edit#

Kto chętny? Liczę na duży odzew! :)
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: Jest i ona!!!! 27.11.14, 19:48
      Ja! Szykuję obrazek,jak będę miała już gotowy z oprawy to dam znać!
      • 27agnes72 Re: Jest i ona!!!! 28.11.14, 12:44
        Także w tym roku się dołączę tyle ile mogę
        • maryjka60 Re: Jest i ona!!!! 28.11.14, 14:46
          Melduję się gotowa do akcji! Burdziu Twoje wielkie serce jak zawsze jest zachwycające.
          Konto, na które można wpłacać datki podaję na ukrytym.
          • ankas4 Re: Jest i ona!!!! 29.11.14, 22:35
            Pati i maryjka do kiedy trzeba wam dostraczyc te rzeczy?i pati jakby co dalabys rade podejsc na uniwek na grunwaldzki do oawla po paczke?oczywisie nie jaks 100kg ,ale mialambym fajne ciuchy dla najmlodszego!

• alcea3 Re: Jest i ona!!!! 30.11.14, 16:42
              Asia nie ma sprawy, przeciez to obok.

Mogę nawet podjechać samochodem i wrzucimy ją do bagażnika. Daj znać kiedy tylko Wam pasuje.Super!
              • ankas4 Re: Jest i ona!!!! 01.12.14, 10:49
                No to fajnie, pewnie mozna z auta do auta przlozyc choc jakos strasznie duzo nie mam,ale d0bre i tyle,to dam znac:)
    • aurinko Alcea 01.12.14, 11:57
      Powiedz mi, jak mam wysłać rzeczy - mogę zaoferować kilka sztuk nowej odzieży ale na jaki adres wysłać paczkę? Czy z linka do Obornik Śl. czy do Ciebie? Mogłabym jeszcze coś na Allegro zamówić ale też potrzebny będzie adres gdzie wysłać (muszę się zorientować w cenach czy plecak czy buty). Czy lepiej te z Allegro wybrać wysyłkę do siebie i potem wszystko w jednej paczce wysłać dla rodziny? Doradź proszę.
      • alcea3 Re: Alcea 01.12.14, 12:21
        Ela paczkę najlepiej wysłać na mój adres, bo my i tak zbiorczo potem pakujemy "tematycznie" i wszystkie paczki numerujemy po kolei.

Dziewczyny pamiętajcie tylko, że my paczki oddajemy 13-14 grudnia(pakujemy wcześniej) więc paczki od Was musiałyby najpóźniej dotrzeć do Nas ok 10-11 grudnia.
        • aurinko Re: Alcea 01.12.14, 12:41
          Ok, to wyślij mi adres na gazetowego albo na gg wrzuć.
          • alcea3 Re: Alcea 03.12.14, 13:12
            Ela kochana! Paczka właśnie dotarła :)
            Ale piękne rzeczy! Dziękuję w imieniu rodziny :)

Czekamy na wasze zgłoszenia dziewczyny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka