76magda76 06.12.06, 20:25 wczoraj bylam na pierwszej wizycie tzn 6 tydz 4 dz, widzialam i slyszalam serduszko,to niesamowite uczucie :):), mam przepisany clexane codziennie podskornie, progesteron domiesniowo co 3 dni i witaminki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda7717 Re: widzialam i slyszalam serduszko !! :):):) 06.12.06, 20:28 no to super jakis czas Cie nie widzialam ! ale sie ciesze gratuluje moj Malec ma juz 10 tyg i ma 25 mm trzymajmy kciukiii Odpowiedz Link
76magda76 Re: widzialam i slyszalam serduszko !! :):):) 06.12.06, 20:31 Trzymam, trzymam.... tym razem bedzie wszystko dobrze. Magdziu, Ty cos bierzesz oprocz foliku? Odpowiedz Link
magda7717 Re: widzialam i slyszalam serduszko !! :):):) 06.12.06, 20:34 tak od 5 tyg duphaston i witaminy i kwas foliowy masz gadu?? moje1972062 Odpowiedz Link
kami-danielito Re: widzialam i slyszalam serduszko !! :):):) 07.12.06, 00:07 Trzymaj sie Magda i uwazaj na siebie i swojego slicznego bobaska Odpowiedz Link
andzia84 Re: widzialam i slyszalam serduszko !! :):):) 07.12.06, 09:03 Magda, super, gratuluję ja też widziałam serducho i wiem jakie to przeżycie. Ja oprócz foliku biorę duphaston i acard. Odpowiedz Link
anula_82 Re: widzialam i slyszalam serduszko !! :):):) 07.12.06, 10:50 czesc Magda. Napisz jakiej wielkości jest twój zarodek.ja biorę luteinę dopochwowo i kwas foliowy.nic z dodatkowych witami bo lekarz powiedział ze przez pierwsze 3 m-ce nic nie musze łykać oprócz kwasu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ja-goda1 Re: widzialam i slyszalam serduszko !! :):):) 07.12.06, 11:18 Hej Magda:) Niesamowite jest nasze zgranie, nie dosć że idziemy łeb w łeb to ja też na pierwszej wizycie byłam 5 grudnia, czyli tez 6 tydz i 4 dzień. Też widziałam malucha i tętniące serduszko:) Kiedy masz kolejną wizytę?? Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link
76magda76 Re: widzialam i slyszalam serduszko !! :):):) 07.12.06, 19:34 Nastepna wizyte mam za dwa tygodnie, jesli chodzi o witaminy to lekarz mi przepisal bo bylam bardzo oslabiona do takiego stopnia ze mialam krwotoki z nosa i rzeczywiscie juz dwa dni jak biore witaminy i czuje sie silniejsza. Odpowiedz Link
agatta-a1 76magda76 09.12.06, 21:34 czesc madziu. pamiętasz mnie z forum dla starających się???? ja Ciebie doskonale. pamiętam tez jakie miałaś problemy i co przezyłaś. ja siedze na forum majówek 2007, a obecnie jestem w 19 tc. wspaniałe uczucie. trzymam gorąco za Ciebie kciuki kochana. napisz co uCiebie. A co z naszą koleżanka pszczółką?????? Odpowiedz Link
76magda76 Re: 76magda76 11.12.06, 10:35 Agatko, pewnie, ze Cie pamietam i wiedzialam tez, ze jestes w ciazy, ale potem mi zginelas. Ciesze sie, ze u Ciebie i u Twojego malenstwa jest wszystko dobrze. jestem jeszcze we wczesnej ciazy, ale jakos wierze,ze tynm razem sie uda i dzidzia bedzie rosla zdrowo do samego konca. U pszczolki nie jest za wesolo, lekarze, nie daja jej prawie zadnych szans na urodzenie zdrowego dziecka, bedzie probowac invitro, ale musi sie i ona i maz troche podleczyc, bo wyniki nie wyszly za dobre, napisala tez, ze jak sie nie uda to zacznie proces adoptacyjny. Jezeli chcesz cos wiecej podczytac, zapraszam na forum przed staraniami, ja tez tam ciagle jestem. Pozdrawiam Cie , milo, ze pamietalas :):) Odpowiedz Link